zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte brandstichting sleepwagen gekapt en beschoten

Verdachte brandstichting sleepwagen gekapt en beschoten

-

Does Travel - naar Suriname

De man die verdacht wordt van het in brand steken van een sleepwagen van zijn buurman een paar dagen terug, is vanmorgen gekapt en beschoten door drie mannen. Op de foto wordt hij zwaargewond en in kritieke afgevoerd door ambulancepersoneel. Dit gebeurde op een perceel aan de Tout Lui Fautkanaalweg, niet ver van waar de eigenaar van de sleepwagen woont.

De eigenaar van de sleepwagen was ook ter plaatse en is in belang van het verdere onderzoek meegenomen door de politie van Houttuin. Volgens omstanders werd de vermoedelijke verdachte hardhandig aangepakt door de drie mannen. Ze waren gewapend met diverse steekwapens en een jachtgeweer.

Familieleden en omstanders waren niet te spreken over de mishandeling, vermoedelijk in opdracht van de ondernemer. Ook het feit dat de ambulance langer dan een half uur met de gewonde man ter plaatse was, terwijl de man er erg aan toe is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. In hindoestaanse films heb ik ook gezien, Khoen Ka Badla …Khoen . Vrij vertaald hand om hand. …tand om tand.Dat komt er allemaal dat de politie geen ene moer doet ,ongeschoolde figuren die op het politie buro zitten te sissen naar de vrouwen die langslopen./ Jaren geleden werd bij mij ingebroken,ging ik aangifte doen waar ik uren later zgn.geholpen werd door de agent in dienst die half hagend over zijn buro alsof hij high was,zo’n koeli bhaiwa ,,sang psa vroeg ie nou kwam langs op de schade te raporteren.ging hij vragen hoe lang en breed mijn perseel was en hoe lang , breed en hoog mijn huis was??? nou was ff slikken hoor want waar ging het over en wat staat hij te vragen.heel lang verhaal maar nooit opgelost.Dus dit kan ik ergens begrijpen wat ik helemaal afkeur,eigen rechter spelen


  Maak melding
 2. Is niet goed te keuren..eigen rechter spelen..maar als er aangifte is gedaan wegens vernieling van je spullen en de dader is bekend dan verwacht een ieder dat die dader zo snel mogelijk opgepakt word en zn straf krijgt. Dat is dus niet gebeurt door de politie want..de dader werd wel 3 dagen na de daad door de eigenaar van de vernielde spullen te grazen genomen…
  Politie nalatig heftig in deze….slachoffers willen gerechtigheid…Dit alles had voorkomen kunnen worden…!!!


  Maak melding
 3. duidelijke reactie Datra visie , , de politie denkt nog dat bouta aan de macht is , die dictator zei altijd doe het maar rustig aan , , anderen lossen het wel op , want bouta had toch niets met de recht handhavers , , omdat hij toen al bang was voor rechters


  Maak melding
 4. Wraak nemen is een zaak van geduld, observeren, wachten, loeren en dan als een labaria onverwachts en schoon pakken. Maar je gaat niet erbij staan te kijken als een cheer leader hoe hij zijn welverdiende straf krijgt. Deze keer kan je niet eens zelfverdediging zeggen dat hij je huis ook zou platbranden.


  Maak melding
 5. Laffoe E Chirmi 7 december 2020 At 23:03
  In hindoestaanse films heb ik ook gezien, Khoen Ka Badla …Khoen . Vrij vertaald hand om hand. …tand om tand.
  ———————-
  In het ruige onherbergzame Noorden van India, waar criminele bendes domineerden, kwam deze mentaliteit inderdaad voor.
  Het gekke is dat in de VS het Wilde Westen is uitgestorven, maar in India nog voortleefde.
  Denk maar aan het verhaal van Phulan Devi en de film over haar.
  Het Wilde Westen van India met gangs te paard en met geweren wordt uitgebeeld in een van de beste en meest populaire films en superhit film Sholay (1974/75 meen ik, de enige? Western film van India).
  De personage Gabbar Singh werd door deze film een begrip in India.
  Als ouders hun kinderen stil wilden krijgen, hoefden ze alleen maar te zeggen, wees stil anders komt Gabbar Singh op je gehuil af.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES