Man probeert 62 gram cocaïne in pakket naar Nederland te smokkelen

7
cocaïne
Foto ter illustratie

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben onlangs de 23-jarige postverzender R.R. aangehouden. De man heeft geprobeerd cocaïne in een postpakket te smokkelen naar Nederland. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte heeft op dinsdag 21 juli van dit lopend jaar een postpakket ter verzending naar Nederland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche is 62 gram cocaïne aangetroffen in het postpakket.

Zowel het postpakket en de drug zijn door de douane recherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Narcotica rechercheurs hebben R.R. op zijn woonadres opgespoord en op 24 november aangehouden.

De postverzender is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld, meldt de politie.


7 REACTIES

  1. ha ha- , theo 2020 , en , jan jansen jullie dommeriken zijn te grazen genomen door Henkes , , die zegt het gewoon spontaan , , mooi Henkes .
    in 2012 of 2013 hebben wij hier in Suriname tussen kerst en oud en nieuw een fikse hagelbui gehad , eerst dachten we aan vuurwerk door dat gekletterd op de zinkplaten dak , nou we gingen kijken en konden onze ogen niet geloven , echt een laagje wit van de hagelsteentjes , met 5 minuten was het weg , , maar toch , , het mooiste was dat mensen via facebook en whats app berichten stuurden naar familie en vrienden daar in Nederland , of ze overtollige winterkleding konden sturen , , dus misschien over een aantal jaren een witte kerst hier in Suriname door die klimaat verandering.
    theo2020 , en jan jansen , , Henkes kan toch wel eens gelijk krijgen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.