Introductie mobiele barbershop: de Business Opportunity Bus (BOB)

4
Mobiele barbershop: de Business Opportunity Bus (BOB)
Beeld (c) @debob597

Deze week maakt Suriname kennis met de Business Opportunity Bus (De BOB). Het is een unieke mobiele barbershop die zich richt op het creëren van werkgelegenheid in Suriname.

De initiatiefnemers bieden al hun klanten, een exclusieve ervaring doordat zij de mogelijkheid hebben om op diverse locaties diensten aan te bieden: “Onze barbers zijn getraind om alle modellen kapsels als een kunstwerk, uit te voeren.”

Er wordt primair gewerkt met het booking systeem op Facebook zodat klanten vooraf een afspraak kunnen maken. Verder beschikt de BOB over een exclusieve lounge, waar abonnement klanten met hun eigen vertrouwde groep, rustig kunnen ontspannen voor of na hun knipafspraak.

De BOB kan ook volledig worden afgehuurd voor small events, meetings, seminars en meer. Boekingen zijn vanaf woensdag 9 december mogelijk.


4 REACTIES

 1. In de huidige tijd kan een ieder elektrische kapperspullen kopen en thuis zijn eigen kapperszaak/kapsalon hebben, zowel mannen als vrouwen en je eigen styl maken die je wenst. Dit is ook hygiënischer omdat het je eigen spullen zijn dan gemeenschappelijk gebruikt worden voor jan en alle man.

  Haar wassen, knippen, permanente haarverf, Föhnborstel, krultangen, drogen, enz.
  Je vrouw, zoon, dochter, broer, neef, kan het zo voor je doen en omgekeerd.

  Op youtube kan men zijn/haar look, styl bekijken en het na doen. De vraag is of mensen in een snelle maatschappij nog uren in een babbershop gaan zitten als alles in deze moderne tijd waar mensen weinig of geen tijd hebben ook anders en sneller kan door het zelf thuis te laten doen.

  Er zijn vele mensen die thuis zelf hun haar wassen, drogen, knippen en permanenten, zoals zelf hun je baard, snor, schaamharen, okselharen, beenharen, borstharen scheren met moderne apparaten of zelf harsen.

  Aangezien het een voertuig is kan hij het in gebieden die verre gebieden van de stad Paramaribo gelegen zijn doen, waar babbershop ontbreken. Natuurlijk kan hij het overal doen, ao tijdens bepaalde bijeenkomsten en er naar toe rijden er zullen altijd mensen zijn die hun baard, snor, haar voor een afspraak vanavond of volgende week in orde willen hebben.

  Er is hoop, ook in Paramaribo voor mensen die hiervoor bij hem kunnen zijn in, omdat ze geen tijd hebben om hun haar zelf thuis te doen of naar de kapper/kapsalon te gaan en als hij in de buurt is, toch even langs te gaan.

  In kapperzaken kan het wel gezellig zijn, de krant daar te lezen, je eigen boek, op je mobiel met derden praten over voetbal, vrouwen, politiek, naar anderen/vrouwen kijken, ook vrouwen die naar mannen kijken, een kopje thee of koffie drinken totdat je aan de beurt bent voor een nieuwe hair look.

  Die goede oude tijd heeft zijn charme en is (hiermee) nog niet voorbij.

  Succes toegewenst.


  Maak melding

 2. net wat Franco zegt , de rovers maken al plannen , , dus U bent gewaarschuwd , en zorg voor goede betrouwbare beveiligers , , dat zal de rovers afschrikken , , U als ondernemer moet garant staan voor de veiligheid ( ook covid protocollen ) van Uw klanten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.