woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentZangeres Fabiola Carmelita lanceert nummer 'Nyun Pikin'

Zangeres Fabiola Carmelita lanceert nummer ‘Nyun Pikin’

-

Does Travel - naar Suriname

‘Nyun Pikin’ is het in Sranan gezongen ‘When a child is born’ door de zangeres Fabiola Carmelita (Chin-A-Loi). Fabiola, werd eerder bekend met het nummer ‘Yu opo mi’. In tegenstelling tot haar nieuwe Nyun Pikin ontstond dat nummer om haar hart te luchten na een zeer heftige periode in haar leven. 

De in België uit Surinaamse ouders geboren Fabiola, kwam in december 2019 voor de feestdagen, vanuit haar tegenwoordige woonplaats Frans-Guyana, voor een korte vakantie in Suriname. In deze periode heeft ze besloten om haar gevoelens van zich af te zingen, hetgeen resulteerde in haar eerste hit getiteld ‘Yu opo me’. Aangenaam verrast was ze toen bleek dat het numner zeer wel in de smaak viel. 

Overmand door privé omstandigheden, gevolgd door het sluiten van de grenzen i.v.m. Covid, is ze vanaf toen in Suriname blijven steken. 

Nyun Pikin moet 2e hit van Fabiola worden 
Het nieuwe nummer van Fabiola Carmelita heeft ook een interessante ontstaansgeschiedenis. Geïnspireerd door de kerstmuziek die haar buurman reeds vroeg in november afspeelde, is ze aan het schrijven geraakt. Het werd een tekst in het Sranan op de melodie van ‘When a Child is born’. 

Fabiola: “Dit liedje moet bijdragen aan een bijzondere familiesfeer tijdens de feestdagen aan het einde van het jaar. Ik hoop dat de mensen uit de boodschap die ik tracht te brengen, hoop kunnen putten in deze niet al te rooskleurige tijd waarin de wereld en zeker ook Suriname verkeert.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Het gaat niet om de kleding maar om de stem en de boodschap die ze brengt met haar liedjes . Christenen kleden zich niet schaars maar zedig of beter fatsoenlijk .
    Ik bewonder het dat ze niet één van de velen is die het moet hebben van de looks en zeker niet schaars gekleed ik ben echt blij dat ze de mooie gospel liedjes zingt , als Christen weet ik dat erg te waarderen ,,, ik wens je alle geluk Fabiola en Gods zegen .
    Groetjes uit Belgie
    Godelieve


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES