Politieauto RBTP zwaar beschadigd bij aanrijding

7
Politieauto RBTP zwaar beschadigd bij aanrijding

Bij een aanrijding zojuist in Suriname is deze politieauto van het Regio Bijstandsteam Paramaribo zwaar beschadigd. Het verkeersongeval vond plaats op de hoek van de Waterkant en Jodenbreestraat in Paramaribo.

Volgens de eerste berichten reden twee politieauto’s met sirene over de Waterkant en zou een personenwagen (zie foto onder) af zijn geslagen in de Jodenbreestraat, waarna er een botsing ontstond.

Het is de tweede keer in 1 week dat een auto van de Surinaamse politie betrokken is bij een aanrijding. Afgelopen woensdag knalde een politieauto met loeiende sirene tegen een personenwagen bij het inhalen.


7 REACTIES

 1. In principe moet je bij het horen van een sirene gewoon ff stoppen en aan de kant staan. Heel veel mensen doen dat NIET met deze ongelukken als resultaat.


  Maak melding

 2. @ HongKongFree: Er zijn ook genoeg agenten die misbruik maken van het opzetten van sirenes om doodgewoon files te vermijden en voorrang te verkrijgen. Dus, met deze verbasterde attitude van leden van het korps, weet je niet als het om iets serieus gaat, of het gewoon stoerdoenerij is, want zij zijn de wet en zij staan boven alles.


  Maak melding

 3. Deze agenten behoren zeker tot de groep die niet voldoet aan alle criteria. Wat een puinhoop de laatste tijd met het Korps. Het wordt tijd dat er stringentere maatregelen worden getroffen tegen deze roekeloze politie agenten die andere weggebruikers in gevaar brengen door hun achterlijk rijgedrag.


  Maak melding

 4. Je hoord hoe dan ook by het horen van een sirene op de weg rekening tehouden en zonodig langs de weg stil testaan, dan kun je van de agenten vinden wat je wil, maar je moet je wel aan de regels houden,nou is het wel zo dat deze landgenoten of stront in hun oren of hun hoofd hebben want negen van de tien probeert nog even door te ryden.


  Maak melding

 5. HongKongFree
  Neem deel aan het verkeer, lopend, en bezie hoeveel bestuurders niet met besturen van een voertuig bezig zijn.
  Van bellen tot bezig zijn met de mede passagier(s), vaak vrouwelijk, of niet kijkend naar het verkeer doch kijkend naar het lopend publiek (vaak vrouwelijk publiek).
  De ruiten dicht en de airco aan en het muziek keihard beluisteren.
  Al deze zaken leiden tot onachtzaamheid en niet horen en zien ( de film hear no evil see no evil)


  Maak melding

 6. kali madjoe : Is helemaal geen Chinese auto . Heb er ook een gekocht in 2015. Ssangyong is een Koreaanse autobouwer ( net zoals Isuzu ) en is voor de helft in handen van het Indische Mahindra. Het chassis is dat van de Japanse Nissan Navarra, en bij mij zit er de Duitse turbo diesel 2 liter van Mercedes in. Het is wel zo dat hij in China in elkaar gestoken wordt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.