Agressieve man steekt sleeptruck buurman in brand na conflict

9
Agressieve man steekt sleeptruck buurman in brand na conflict

De cabine en motorkamer van deze sleeptruck zijn vrijdagavond 4 december volledig afgebrand (foto), nadat het voertuig in brand werd gestoken door de buurman van de eigenaar. Aan deze brandstichting die rond 19.15u plaats vond aan de Bergibitaweg in Suriname, ging een conflict tussen de twee mannen vooraf.

De dader beweerde daarbij dat de koeien van de truck eigenaar schade zouden hebben aangericht aan een aantal watermeloen planten van hem. De eigenaar bood de benadeelde een bedrag aan ter compensatie, maar deze was niet eens met de grootte van het geldbedrag.

De agressieve verdachte bewapende zich met een houwer en sprong over de schutting om de eigenaar aan te vallen. Dit lukte hem niet omdat de eigenaar vergezeld was door zijn broer. De verdachte sprong vervolgens weer over de schutting en ging daarna naar de garage, waar een sleepwagen en een graafmachine geparkeerd stond.

De bewaker van het terrein kon niets doen omdat de verdachte gewapend was met een houwer. Hij moest toezien hoe de sleeptruck ter waarde van 10.000 euro in brand werd gestoken. De dader genaamd Roël van der L., is sedertdien niet meer gezien.

Volgens de eigenaar is de agressieve brandstichter een drugsverslaafde. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan bij de Surinaamse politie.


9 REACTIES

 1. @bantjar aan de naam te zien weet ik niet of het hier om een zwarte medemens gaat maar wat ik wel weet, blijkt uit het artikel, is dat het om een drugsverslaafde gaat.


  Maak melding

 2. Strange things are happening. 2020 is een heel vervelend jaar en duurt nog een paar weken. Weest voorzichtig en let deze maand extra goed op met alles om je heen.


  Maak melding

 3. Paul, ben je kleurenblind en weet je daarom het verschil tussen paars en zwart niet? Nergens praat Bantjar over Zwarte medemensen. En als je het nog niet wist, niet alleen Zwarte mensen zitten in de Paarse partij, tenzij je figuren als Abdul, Adhin en Parmesar ook kwalificeer als zwart.


  Maak melding

 4. @ Henkes maar wat heeft de politiek in godsnaam met dit incident te maken ? Waarom wordt bij alles de schuld in de schoenen van de ndp geschoven? Leg jij mij het eens uit want blijkbaar ben jij heel hoog opgeleid!


  Maak melding

 5. Wat een idioot. Die heeft wel een erg kort lontje.
  Hoop dat hij straf niet ontgaat en wordt veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding (moet hij heel wat van zijn meloenen verkopen).


  Maak melding

 6. Ok nu snap ik het je bedoelt Baantjer in plaats van Bantjar . Dus Baantjer van politiebureau Warmoesstraat komt om de zaak te onderzoeken en op te lossen .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.