SLM Boeing 777 onderweg terug naar Suriname na A-check

7
SLM Boeing 777 in Duitsland, vliegt vrijdag terug naar Suriname
Foto (c) Douwe C. van der Zee - De SLM B777 bij aankomst op Schiphol.

De ‘nieuwe’ Boeing 777 van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) is vanavond iets voor 20.00u Nederlandse tijd vertrokken vanaf Schiphol richting Suriname.

Het vliegtuig was voor een A-check naar Frankfurt (Duitsland) en kwam om 16.31u terug op Schiphol. Op Schiphol ging het SLM personeel, alsook cargo mee richting Zanderij.

De route die naar Suriname gevlogen wordt is de zogenoemde ETOPS route waarbij geen omweg gemaakt hoeft te worden. Het maakt onderdeel uit van de ‘validation flight’ voor ETOPS certificering, waar de maatschappij mee bezig is.

Tijdens de vlucht worden de motoren in idle mode/neutraal gezet en wordt gekeken hoe de crew en SLM organisatie hiermee omgaat. Ook worden er allerlei scenario’s, zoals simulated diversion, engine failures, flight control jam en bommelding aan boord in werking gesteld. Casas gaat dan na hoe de crew en organisatie met deze scenario’s omgaat.

Naar verwachting komt het SLM vliegtuig iets na middernacht (Surinaamse tijd) aan op Zanderij.

De aankomst van Frankfurt op Schiphol gefilmd door Fhiko Abdoelhak:


7 REACTIES

 1. Lets Make Surinam Great Again. Wir Shaffen Das

  Afgelopen Week Reed Ik Van Stuttgart Richting Frankfurt Naar De Nederlandse Grens Limburg Zag Ik Deze Vliegtuig,, Stond Klaar Voor Vertrek.. Time To Take Off


  Maak melding

 2. robg , zit achter zijn apparaatje de 777 te volgen , maar hij is in slaap gevallen , en als hij wakker is geworden ziet hij de 777 niet meer , , ojee paniek in de tent hé robg


  Maak melding

 3. ZE LULLEN MET DIE 777

  NEE ECHT SLM LULT MET DIE 777.

  MAAKT SLM FAILLIET / MAAKT HET LAND FAILLIET. ZE VERDIENEN NIKS MET DIT TOESTEL.

  SOSO MOI MOI.

  GA DESNOODS VLIEGEN MET DE OUDE BOEING 747 VAN DE KLM. SURINAME MAG ZE GRATIS HEBBEN. OLIE IS GOEDKOOP.

  OF DOEK SLM OP. 100 MILJOEN USD SCHULD. OPDOEKEN GEWOON. ZE ZULLEN IN DE KOMENDE 20 NOOIT WINST MAKEN. TE SLAP TE DUUR TE DOM.


  Maak melding

 4. @ Ali

  wie denkt u dat voor de $ 100.000.000 gaat op draaien beste Ali. De huidige regering beste Ali ofwel elke Surinamer moet $ 200 bijleggen als de Schuld weg gestreept wordt.


  Maak melding

 5. JoJo , daarom moeten ze de paarse slm laten vallen , en alle mislukkelingen zoals , de top , de piloten , , de norse stewards en stewarddessen , het personeel aan de balie , , ja echt iedereen , , ze zijn mede schuldig dan hun slm in diepe rode cijfers staat , , ze geloofden in de opzet van de paarse regering , , maar ze raakten steeds verder in de blubber , en durfden niet in te grijpen , , en nu zitten ze samen met die paarse bond hun gal te spuwen op de nieuwe regering , , opdonderen met die gasten , die betekenen toch niets voor ons Suriname , alleen maar ellende


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.