zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Ministerie goed op weg met introduceren nieuwe vorm van onderwijs'

‘Ministerie goed op weg met introduceren nieuwe vorm van onderwijs’

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) in Suriname zegt goed op weg te zijn met het introduceren van een nieuwe vorm van onderwijs. Onderdeel hiervan is onder meer het afstandsonderwijs, aldus minister Marie Levens. Hoewel het een beetje langzaam gaat en tijd vergt is zij redelijk tevreden.

“We zijn tevreden tot op dit moment, meer in de zin dat iedereen meewerkt”, aldus Levens. Ze is echter niet geheel tevreden met de resultaten die tot nu toe bereikt zijn. “We wilden veel meer bereikt hebben op dit moment, maar we moeten ook toegeven dat niet alles snel kan. Wat je plant, lukt niet altijd” aldus de minister tegen de CDS.

De Surinaamse minister vraagt de gemeenschap er rekening mee te houden dat er in de komende tijd veel meer aandacht besteed gaat worden aan het nieuwe curriculum. Er zal volgens haar een heel ander systeem van examens plaatsvinden, ook de evaluatie en repetities zullen anders gebeuren.

Minister Levens spreekt over nieuwe vormen voor de vakken geschiedenis en aardrijkskunde en wel via de radio en televisie. “Het wordt allemaal nieuw en anders”, aldus de onderwijsminister die eraan toevoegt dat er geen andere keus is, dan over te stappen op deze nieuwe vorm van onderwijs.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Prima minister, maar was het niet de minster van Onderwijs en organisaties die werken met kinderen, die dag in dag uit moesten waarschuwen tegen te veel televisie kijken van de jeugd, dat het slecht is, dat ze veel beter een boek kunnen gaan lezen en nu met COVID-19 vindt men het oké dat de kinderen meer dan vier uren per dag naar het beeldscherm moeten turen. Zo zie je maar, experts praten altijd vanuit eigen belang, zgn weten ze alles beter, het zijn net papegaaien. Wat vroeger krom was is nu recht, ai baia al die “geleerde” personen, Corona é broko deng saka !!!!!!!!!!


    Maak melding
  2. pony , nu kun je zien dat deze minister Levens samen met haar ministerie echt werk maakt van gebreken op de scholen , , jou vorige paarse postduif minister van onderwijs zat alleen maar te janken dat haar zoon in het gevang zit , , ja die van trik , , en het personeel en de onderwijzers en leraren te imiteren , , als ze zouden staken , ze direct ontslagen worden , , wat een smerige vieze stinkende paarse bejaarde rat , , nu wilt ze een zaak aanspannen (tegen wie ?? ) dat haar zoon al te lang vastzit , zij moet juist nu ook opgesloten worden , en dan kan ze haar zoon daar in de jail troosten , , pis wijf


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES