zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZieke vrouw gaat voor hulp bij bonuvrouw en overlijdt

Zieke vrouw gaat voor hulp bij bonuvrouw en overlijdt

-

Does Travel - naar Suriname

Een 29-jarige vrouw die afgelopen zondag voor hulp met ademhalingsproblemen bij een bonuvrouw in Wanica is gebracht, is daar overleden in de woning.

De man van de vrouw verklaarde tegenover de politie dat zijn echtgenote bijkans twee weken geleden ineens kortademing was geworden. Hij bracht haar voor hulp naar de Regionale Gezondheidsdienst. Naar zeggen van hem kreeg zijn vrouw zuurstof toegediend en tabletten, maar haar gezondheidstoestand verslechterde.

De man bracht zijn vrouw toen naar de bonuvrouw voor hulp. Daar verergerde haar toestand. Een ambulance werd vervolgens ingeschakeld om de vrouw af te voeren. Bij aankomst contstateerde het personeel dat de vrouw reeds was overleden.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Een arts die ook was ingeschakeld stelde officieel de dood vast. Volgens de politie gaat het om een natuurlijke dood. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. De regionale gezondheidsdienst is nalatig geweest. Ademhalings problemen moeten serieus genomen worden en niet afschepen met pillen. Geen enkele natuurlijke dood.


  Maak melding
 2. Nooit is bewezen dat deze charlatans, ja want dat zijn ze, over bijzondere gaven beschikken. Ben ook een past keren geweest voor rugklachten bij ene Papie in Para. Zelden zo veel nonsens gezien en gehoord; de blinde kon opeens weer zien de lamme kon weet lopen. Maar eenvoudige rugklachten kon papi niet genezen. Hoop dat hij nu ter verantwoording geroepen wordt bij zijn Heer.


  Maak melding
 3. Zeker een cubaanse nep arts,hier gehaald door elias die deze vrouw behandelde.
  Wanica ziekenhuis is ook niet serieus.Ik hoop dat ik nooit in dit ziekenhuis terecht kom.


  Maak melding
 4. De patient is in eerste instantie met klachten, die veel aan corona doen denken, naar een westers opgeleide arts geweest en die heeft haar niet kunnen genezen. Een mens in nood gaat dan alternatieven bekijken (een bonuvrouw b.v.), dat heeft niets met, zoals Koos suggereert, domheid van Surinamers te maken. Ik ben oud genoeg om te weten dat zelfs koningin Juliana, de diensten van een Bakra bonuvrouw (alternatieve genezer Greet Hofmans) inriep om haar dochter Marijke/Christine te helpen, toen de reguliere artsen geen oplossing hadden voor haar probleem. De bonuvrouw in deze case moet niet gestraft te worden als ze zich niet uitgegeven heeft en haar diensten niet adverteert als arts zijnde. Als iemand ziek is of accute medische hulp nodig heeft, mag volgens mij een leek hulp bieden op dat moment als er geen arts aanwezig is (stel een kind dreigt te stikken in een knippa pit) en als de persoon komt te overlijden, is de leek niet strafbaar.


  Maak melding
 5. RobG
  Wat een oetlul ben je weer aan het uithangen met je uitspraken van
  “De arme mensen gaan dood in de film die door Santokhi wordt geregisseerd”.

  Jou afgod Bouterse en gezin en familie en vrienden namen het vliegtuig van de SLM richting Cuba om medisch geholpen te worden.

  RobG, schei toch uit met je onzin wat je steeds aan de lopende band aan het uitkraaien bent.
  Je mag van geluk spreken dat je ergens in Nederland woont en gebruik maakt van de reguliere zorg.
  En ja RobG indien je in Suriname zou wonen dang yu bing dede inie a film want yu no bing sa abie monie bikasi yu no bing abi wroko.
  wat een stom belul aan commentaar plaats je hier.
  Blijf toch weg als je geen realiteitszin hebt nog enige besef hebt wat er allemaal speelt na 10 jaar regeren van en door je afgod.

  Geef commentaar op


  Maak melding
 6. RobG
  Wat een oetlul ben je weer aan het uithangen met je uitspraken van
  “De arme mensen gaan dood in de film die door Santokhi wordt geregisseerd”.

  Jou afgod Bouterse en gezin en familie en vrienden namen het vliegtuig van de SLM richting Cuba om medisch geholpen te worden.

  RobG, schei toch uit met je onzin wat je steeds aan de lopende band aan het uitkraaien bent.
  Je mag van geluk spreken dat je ergens in Nederland woont en gebruik maakt van de reguliere zorg.
  En ja RobG indien je in Suriname zou wonen dang yu bing dede inie a film want yu no bing sa abie monie bikasi yu no bing abi wroko.
  wat een stom belul aan commentaar plaats je hier.
  Blijf toch weg als je geen realiteitszin hebt nog enige besef hebt wat er allemaal speelt na 10 jaar regeren van en door je afgod.

  Geef commentaar op en over Adhin, Bouva, Misiekaba (hoor je niets meer van), Abdoel, Hoefdraad, van Trikt en al die andere schurken en dieven.


  Maak melding
 7. Maar waar zijn die tientalle cubaanse artsen?
  Maar we hebben toch een geweldige gezondheidszorg onder bouterse neergezet. Zoals zo veelen hier hebben geschreven, dit is het gevolg van TIEN JAAR WALGELIJK PAARS beleid onder leiding van bouters en hoefdraad. Als ze al die honderden miljoenen nu een keer hadden besteed aan het volk dan hadden we dit soort zaken niet nodig gehad. nee, deze schuftige schijthonden dachten alleen aan zichzelf, dure rolex horloges, helicopters, winkelen in Parijd, gebouwen kopen voor veel en veel te veel geld via matties.
  Die rooie creoog ging liever zijn wassie nemen in het binnenland dan op te treden tegen corona. Veel heeft het hem niet geholpen.
  Deze mannen moeten worden gevierendeeld. Bind hun poten en klauwen aan paarden en laat die vier paarden dan maar wegrennen

  Btw is die vuile vieze dief hoefdraad al terecht of schuilt hij nog, de onschuldige fugitive

  Maar niet alleen deze teringhonden zijn schuldig, ook zij die op de ndp hebben gestemd en hen nog steeds een warm hart toedragen. JIJ ja JIJ hebt misschien amper geprofiteerd als je ziet wat zij hebben gestolen maar je hebt het toegestaan en je hebt geholpen!!!
  Ich habe es nicht gewust is jullie slogan noh? Waar hebben we dat eerder gehoord.
  Dus aan al deze pissebedden zoals rbro , rob rob less limbo, pony enz
  jullie warm hart zal overgaan in een heet hart in de hel, schipper zal jullie in de ondergrondse krochten met zijn bootje daar naar toe brengen.
  Vraag je maar niet af waarom je gestraft wort, waarom dit jou moet overkomen. Ik geef je alvast het antwoord


  Maak melding
 8. Deze vrouw is te laat gekomen, als ze eerder was gekomen dan had de bonuman nog wat kunnen hebben gedaan voor haar. Dus aan al die Surinamers hier in Nederland en natuurlijk in Suriname, wacht niet te lang zodra je wat voelt ga direct naar een bonuman. Bij voorkeur een diep in het binnenland, hoe dieper hoe beter. Ga terug naar de natuur en probeer daar zo lang mogelijk te blijven wort een met de natuur

  Hoe staat het met hoefdraad heeft hij zich al aangegeven. Hij had toch ook een zaak aangespannen tegen de Staat
  Oh hij wist niet dat hij in persoon moest verschijnen noh, zijn advocaad had het hem niet gezegd noh,
  respectloos naar de rechter om met zo een lul excuus aan te komen zetten.
  Schaam je boi schaam je diep en dat voor een ex president.
  Ik denk trouwens als iemand die rooie croog neerschiet hij zich er op kan beroepen dat hij dacht dat bouters dit bedoelde toen hij zei neem de wapens op, ik dacht meneer en mevrouw de rechter dat hij niet meer wilde leven en ons om hulp vroeg. Mevrouw de rechter, edelachtbare, majesteit, ik ben onschuldig, ik moet eigenlijk een beloning krijgen omdat ik deze man uit zijn lijden heb verlost


  Maak melding
 9. RobG: als Bigisma je de oren niet genoeg gewassen heeft, even dit;
  tijdens het wan-bewind van jou baas was het nog vele malen erger. Er stond daar een minister aan het roer die er helemaal niks van brouwde. Er werd een plan gelanceerd waarbij ook arme surinamers het recht kregen op goede gezondheidszorg. Op zich een prima plan,alleen hadden jou toenmalige leiders nagelaten een goede afstemming te doen met de verzekeringsmaatschappijen. De huisartsen en specialisten kregen niks vergoed voor de uitgevoerde behandelingen. Het plan ging regelrecht naar de prullenbak. Slechte acteurs spelen in slechte films en geven ook slechte toneelvoorstellingen. Dat is wat algemeen bekend is van de ndp, het zijn allemaal amateurs.


  Maak melding
 10. De één is nog dommer dan de ander hier op WKN de lamme probeert de blinde te lijden en de blinde probeert de lamme te lijden alleen maar rommel en sabieso


  Maak melding
 11. RobG 3 december 2020 At 09:50
  ============================

  Dit waar mee je bezig bent is gewoon stemmingmakerij.
  Je bent net zo’n ellendige mislukkeling als die verheerlijking van je bij de NDP.


  Maak melding
 12. Raar verhaal hoor;

  “Naar zeggen van hem kreeg zijn vrouw zuurstof toegediend en tabletten, maar haar gezondheidstoestand verslechterde.”

  Dan ga je terug als de toestand verslechterd, lijkt mij.


  Maak melding
 13. Jansen jan, ben je een Bakra? Zo ja, blijf dan a.u.b. weg van deze Surinaamse site. Je kent dan je eigen taal niet, want je weet het verschil tussen lijden en leiden niet send. Waarom denk je dan dat je bevoegd bent commentaar te leveren over Surinaamse onderwerpen? Gwe, en lever commentaar over Grappenhaus en Baudet en laat Surinaamse onderwerpen over aan Surinamers.


  Maak melding
 14. @Esmerald: mooie aanvulling! RobG zit op de wc en heeft diaree 🙂

  @Jan Jansen; ..boi…luister noh, met je bakra pseudoniem, …moet je niet gaan generaliseren hor, want mijn postings snijden tropisch hardhout en worden regelmatig verwijderd door de webredactie, ondanks mijn gebruik van abn en dat ik een ieder in z’n waarde laat. We hebben allemaal onze beperkingen, hou daar rekening mee en zijn allemaal broeders en zusters en komen uit hetzelfde geliefde vaderland.


  Maak melding
 15. @Bigi Sma, jij bent alleen onzin aan het uitkramen. De mensen willen het land massaal verlaten onder de regering Santokhi. ” Wo sit ing ” is uitgelopen op een groot debacle. De mensen gaan dood in de film van Santokhi. Dringt dit niet tot je door. Tussen de 500 tot 600 Cubanen vluchten weg uit Suriname waaronder vele Surinamers die zich als Cubaan uitgeven die het land op deze manier willen ontvluchten. Tienduizenden Surinamers en nogmaals tienduizenden Surinamers willen het land acuut ontvluchten naar Nederland omdat Santokhi er een grote puinhoop van maakt.

  Jouw ogen en verstand zitten ergens anders tussen verstopt waardoor jij de ellende van Santokhi niet wil inzien. De leningen zouden onder Bouterse makkelijk afgelost worden. De afloscapaciteit bezit Suriname. Maar…….Santokhi zou het nog beter regelen. Je ziet het resultaat. Dat jij nog durft op te komen voor de zware ellende die Santokhi heeft veroorzaakt.Kijk maar naar de koers. Op sommige plekken is de wisselkoers thans 1 op 23 SRD voor één Euro of US Dollar. ” Wo sit ing ” wordt een ramp voor Suriname. Roofovervallen nemen in hevigheid toe. Waar klets je over? Geef de hoop maar op dat Santokhi het gaat regelen.


  Maak melding
 16. Kondremangs,
  Lawpi is weer bezig, jo bingo bita, sebrefata, jo paarse ellendeling. Al jaren lul je alles recht wat jouw geadoreerde lijder,veroordeelde moordenaar endrugsdealer DiDiBri en zijn boevenbende van ocer verkracht heeft in Suriname. Ik heb je al vaker uitgedaagd om naar Su te komen. Maar je hebt dezelfde diarree als die oude seniele verkrachter en je verstand zit in je go, pe song ne schijn. Paarse schijtluis. En ik ga je weer fireren, als je op 8 december je smoelwerk ga pieren. Kijk goed naar de datum DiDiBri lover.
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 17. De afloscapaciteit bezit Suriname
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  De grootste oen op deze site heeft nog steeds niet door wat er is gebeurd. en dat voor een eco noom.
  Denk je dat er ook maar 1, ja 1 persoon die je serieus neemt
  Laat de dief hoefdraad zich melden noh, de onschuldige dief
  Suriname heeft alleen maar kunnen overleven door te lenen en te lenen en te lenen.
  Tja boy op een gegeven barst de luchtbel

  Met het wegvluchten daar heb je wel gelijk in. Ze weten dat de tijd van doe maar voorbij is, de tijd dat je kon stelen, roven en moorden is OVER, HELEMAAL OVER

  Tien jaar hebben bepaalde groepen vrij spel gehad
  Maar ook
  Tien jaar hebben jongeren niet de kans gehad op onderwijs, geen toekomstperspectief, tja dan staan ze met de rug tegen de muur en worden ze gedwongen om te gaan stelen. Alles om te kunnen overleven. En dan zien dat buurman ineens rijk geworden is, tja.
  En dan heb je een paar zwakzinnigen in de bijlmer die op 10000 km van Suriname nog een grote bek hebben.
  Dankzij die teringhond van een bouterse, adhin en boefdraad, de gevluchte onschuldige dief is Suriname het ravijn ingestort en er komt meer nog veel meer.
  Op hulp van het buitenland hoeft NIET te worden gerekend, zolang die schurftige honden niet zijn opgepakt en de bezittingen aan het volk terug zijn gegeven.


  Maak melding
 18. RobG 3 december 2020 At 09:50
  Volgens Santokhi zijn minister van Gezondheidszorg zijn er voldoende artsen in Suriname. Natuurlijk zijn er voor mensen met geld voldoende artsen beschikbaar. Arme mensen hebben het nakijken. Arme sloebers, de mofiena wangs, worden op de poli of op het spreekuur weggestuurd met de mededeling dat er niets aan de hand is. Dit is het lot wat de bevolking te wachten staat onder de regering Santokhi.

  De arme mensen gaan dood in de film die door Santokhi wordt geregisseerd. Deze vrouw was behoorlijk ziek. Ten einde raad ging de echtgenoot hulp zoeken in het alternatieve circuit. Het blijkt dus dat deze vrouw zeer ernstig ziek was en dat ze door de behandelende arts niet rijk genoeg werd bevonden. De behandelend arts op de poli, mijn inziens een misproduct, moet ter verantwoording worden geroepen. Volk van Suriname accepteer dit niet langer.

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Heb je hem weer Dokter en Pres bashen. Die vrouw kreeg wel een aandacht van de arts en kreeg zuurstof en pillen.Na 2 wkn gaan ze het alternatieve circuit in en na de hokus pokus kwam mevr te overlijden.
  Praat niet over rijk en arm want vele minvermogenden hebben een SZF kaart voor medische behandeling en soms is er een “kleine” bijdrage aan het consult verbonden maar ik denk dat die bijdrage veel minder is dan zo een onkruidmengster die ook niet gratis werkt.
  Na Bouta pot deng soh pres na kong a kong miti a dothepi.
  En dit zeg ik aan alle paarse azijnpissende ratten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES