maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog meer verdachten aangehouden in roofmoordzaak Wilhelminastraat

Nog meer verdachten aangehouden in roofmoordzaak Wilhelminastraat

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vandaag nog meer verdachten aangehouden in de spraakmakende roofmoordzaak, waarbij de 59-jarige Randjit Kisoensingh (foto) vorige week werd doodgestoken.

Twee verdachten werden eerder op gepakt door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). Twee andere mannen werden vandaag door manschappen van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden in de omgeving van de Goede Verwachting.

De redactie verneemt dat de daders de roofmoord hebben bekend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Deze zakken/smeerlappen kunnen geen leven geven maar een leven nemen kunnen ze wel. Su zou de doodstraf weer moeten heractiveren voor deze meedogenloze moordenaars. Wat voor verdriet hebben ze anderen aangedaan. En ze maken ook Suriname heel onveilig. Geeft een onveilig gevoel om in Suriname te zijn.


  Maak melding
 2. Sorry niet racistisch bedoeld maar 8 van de 10 daders is van de donkere ras. Ben er zelf 1 maar durf dit te zeggen. Ik kom ook niet uit een gespreid bed maar ben van mening dat als je anders wilt er genoeg mogelijkheden zijn. Die arme man laat misschien vrouw en kinderen achter met alle gevolgen van dien. Jij zo’n jong koppie met een “ moord” op jou geweten voor een klein beetje geld. Je kan zeggen wat je wilt van een hindustaan maar terwijl wij feesten staan ze in de weilanden te planten of koeien te melken( de slechteriken uitgezonderd)A gers lik wang koalo vloek de na oeng tapoe. Moge de ziel van de vermoorde in vrede rusten. Sterkte en kracht aan de nabestaanden. Aan de daders wens ik oprecht alle slechts toe. Opsluiten en de sleutels zover mogelijk weggooien.


  Maak melding
 3. Goed nieuws dat de verdachten zijn aangehouden. Misdaad loont niet. Je brengt iemand om het leven voor niets en maakt de levens van zijn familie kapot. Ik denk dat we ook de politie in Suriname dankbaar moeten zijn voor hun goede werk. Aan de foto te zien is het een jong persoon. Vraag aan de ouders wat voor opvoeding ze hebben gehad en waarom ze hier niets tegen hebben gedaan?


  Maak melding
 4. Ik heb mij weer eens vergist. Ik dacht de verdachte in een andere hoek te zoeken bv Javaan of Chinees. Steeds zijn het dezelfde soort dat rooft en moordt en steeds zijn Hindoestanen en of Chinezen de slachtoffers. Wie huilt het hardst om racisme maar wie zijn de echte racisten ? Denk eens hierover na !


  Maak melding
 5. Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik ga het toch zeggen, het zijn weer creogers !!
  Deze week nog een roofmoord gepleegd op een chinees. Mark my words de volgende beroving deze week of volgend week, weet nu al wie de daders zijn, het zullen weer creogers zijn !!!


  Maak melding
 6. Gelukkig dat deze LEBA”S uit de maatschappij zijn gelicht. Ik hoop dat zij een lange straf opgelegd krijgen, zodat wij vrij door de straten van Paramaribo en omstreken kunnen wandelen.Voor een beetje geld plegen zij een moord…Ga toch werken en val niemand lastig.

  De overheid zal meer camera’s moeten plaatsen in de stad, zodat dit ongedierte kan worden opgespoord.


  Maak melding
 7. Toen ik de video zag van de beroving en hoe een onschuldige man in zijn eigen auto werd doodgestoken, ik dacht mijn God in welk land leven we nu in Suriname. De honden heel agressief blaffend en huilend van het zien van zo veel onrecht. Dat een weerloze man wordt omgebracht door een paar jongeren.Schoften en hondenmoordenaars zijn het. Mijn God zeg ik. Ik zou nooit zo willen sterven. Dit is het corrupt, land beroofd van alle waarden en normen, een land geleid door de NDP maffia in dit land moeten jullie leven.
  Ik zou graag willen dat er een roep is naar de doodstraf voor zulke moordenaars, zonder een greintje mededogen. Leven kunnen ze niet geven, maar in 1 fractie van een seconde kunnen ze leven nemen. Dierbaren, familieleden en bekenden in groot verdriet achterlaten. Mijn God wat voor land is Suriname geworden.
  Zie de VP die glashard nog in de ontkenningsfase verkeert.
  Zie de corruptie bij de Veira. Mijn God, hoop dat het nog goed komt met land Suriname, waar mijn hart gaat naar de armen en de weeskinderen in de kinderhuizen. Mijn God laten de kinderen die nu opgroeien, opgroeien in land van waarden en normen, waarbij ze ingeprent worden dat elk leven heel kostbaar waardevol is. Rood, wit, zwart, bruin, geel en nog de andere schakeringen, allemaal waardevolle mensen met allemaal rood bloed.


  Maak melding
 8. Allemaal mislukkelingen uit marron/djukas gemeenschap,nooit leren werken,in plaats van werken waren hun voorouders weggelopen van de plantages.Nu willens ze alles gratis hebben door stelen en roven.Zulke criminelen moeten opgehangen worden.Dood straf invoeren in Suriname.
  De kapiteins en de ouders in het binnenland doen weinig aan opvoeding van hun kinderen.Deze blijven alleen veel moordenaar kinderen produceren om te moorden en voor
  kinderbijslag.


  Maak melding
 9. Deze mensen moeten hogere straf krijgen, zodat niemand in zijn/haar hoofd haalt om iemand te vermoorden. Ik vind heel erg dat z’n hard werkende onschuldige man koelbloedig wordt vermoord voor een paar SRD. Ouders praat zoveel mogelijk met je kinderen zodat ze niet ontsporen. Met moet strafbaar zijn om met wapens te lopen


  Maak melding
 10. Beste Lezers

  Een Ider Die Onderdak Bied Aan Een Moord Verdachten Is Ook Medeplichtig Aan Moord

  IK Hoop Dat De Minister Van Justitie Dit Bij Wet Zal Vast Leggen..

  Wij, Het Surinaams Volk Zijn Een Nieuw Tijdperk In Gegaan Waar Er Geen Plaats Meer Is Voor ROVERS En BANDIETEN


  Maak melding
 11. De Afgelopen 10 Jaar Is Er Een Verschuiving Aan Het Plaats Vinden.

  De Onderwereld Word Boven Wereld En De Boven Wereld Is Onderwereld Aan Het Worden

  Ik Vind Dit Weerzinwekkend. Het Gaat Zo Ver Dat Ik Bang Ben Dat Ons Toch Zo Open Samenleving Hier Bereigd Door Wodt.

  Minister Van Politie Het Surinaams Volk Wil TEMPO Zien.


  Maak melding
 12. Weer een paar jongeren. Ze hebben geen enkele respect voor andermans leven. Levenlang opsluiten.

  Kalium Madjoe@@ Je valt telkens in herhaling. Heb je last van gekopieerd gedrag. Je schrijft altijd dezelfde bullshit.


  Maak melding
 13. @Frank, ik heb respect voor Uw mening, Uw openhartigheid hierin. Ik ben gemixed van alle kanten, heb het niet makkelijk gehad in mijn jeugd, toch heb ik mezelf kunnen motiveren om niet het kwade pad te kiezen. Ik probeer de jeugdige creoolse, hindustaanse, Chinezen, maakt niet uit welke ras, om met hun te praten te motiveren dat ze het beter kunnen doen dan wat hun ouders gedaan hebben. We moeten ons Surinaamse jeugdigen helpen, praat met hun, motiveer ze. ZIJ zijn ons toekomst. Kijk niet naar Ras.


  Maak melding
 14. @manggg, geloof me….ik probeer altijd waar het kan te motiveren. Je hebt daar geen speciale opleiding voor nodig. Maar als je vanuit je hart tot ze praat en het juiste voorbeeld probeert te geven dan kom je een heel eind. Ik was 8 jaar toen ik aan het graf stond van mijn moeder. Heb gelukkig een hartwerkende vader gekend die voor onderdak zorgde en een hapje eten maar was en ben nog steeds dankbaar met wat ik heb. Ven intussen 58 jaar nooit met de politie/ justitie in aanraking geweest.Intussen vader van 3 volwassen kinderen afgestudeerd. Maar de meeste van deze gasten willen snel geld en schromen niks en laten een ellende achter.


  Maak melding
 15. Eindelijk hebben zij de hindoe rovers. doodstraf invoeren ongeacht of het nu om blakamangs boesnengre of inghie- jampanesie gaat. Dit moet een keertje stoppen.


  Maak melding
 16. Beste Knakkers

  Ik Had Zo Gehoopt Dat De Waterkant Profesoren,, Rechtsfilosofen En Niet Te Vergeten De Rector Magnificus, Hun Mening Hier Over Zouden Geven .. Ze hebben Voor Het Stil Zwijgen Gekozen

  Als Er Een Topic Van Bouterse Of Hoefdraad Geplaats Wordt, Schieten Ze Uit Hun Hol
  Want Over Die Hebben Ze Wel Altijd Een Mening Klaar Liggen.

  Ik Ben Geen Bouterse Fan Al Zijn Handel en Wandel Van De Afgelopen 40 Jaar heb Ik Radicaal Afgekeurd.

  Na 40 Jaar Ben Ik Een Beetje Moe Geworden Om Over Bouterse Te Kletsen. Alles Over hem Is Al Gezegd En Geschreven,

  Mijn Over Buurman Heeft 40 Jaar Op Bouterse Zitten Vloeken En Schelden. Hij Heeft Bouterse Heelveel Vloek En Ziektes Toe Gewenst, Net Als Velen Andere Die Bouterse Vervloekt Hebben,

  Vandaag De Dag Is Hij Dood Bouterse Leef Nog.

  Ik Zeg 1 Ding.. GOD Is Groot Hij Weet Precies Welke Gepaste Straf Hij Voor Bouterse Heeft


  Maak melding
 17. @Frank, zelf ben ik 51jaar, ik heb respect over Uw denkwijze, het is niet goed te praten wat deze jongeman heeft aangericht, alle verdriet wat hij aangericht heeft naar de naasten van het slachtoffer. Na zijn straf zal hij terug komen in ons maatschappij, hoe gaan we daarmee om ? Hebben we gespecialiseerde begeleiders voor hem ? Ik ben van mening dat het onderwijssysteem beter moet worden, iedere jeugd verdiend kansen, of je hindustaan, creoolse, Chinees of welke ras je ook bent, we moeten blijven praten met ons jeugdigen. Geld kan je verdienen op een eerlijke manier. Maakt niet uit hoe degene eruit ziet of van welke ras degene is ontstaan, deze jongeman heeft een fout begaan en zal zijn straf ook krijgen, dat hij een creoolse is wil niet zeggen dat alle creolen zo zijn. In elke ras heb je goede of slechte mensen. Nogmaals ik trek geen vooroordelen, ik ben een Surinamer en dien het Surinaamse Volk. Ik hou van mijn land en alle ingezetenen.


  Maak melding
 18. @ Manggg, leuk om op deze manier om te gaan met andermans mening en daarvan te leren. Ik ben ook sranang mang en zal en wil ook zo door het leven gaan. Aan de andere kant zeg ik ook ik ben in su geboren en getogen maar ik mag ook mijn eigen mening op na houden. Ik denk dat wij voor wat deze issue betreft ook onze huidige en voorgaande machthebbers ook mogen aankijken. Wat is er in het verleden gedaan voor het binnenland. Je zag de heren politici alleen maar in de verkiezingstijd. Stemmen winnen en na de verkiezingen de arme mensen laten voor wat ze waren/zijn. Een “ Djuka”, werd afgeschilderd als achterlijk en ook beledigend ervaren. Hoop dat de huidige regering en met name de VP verdere ontwikkeling zal brengen op dit gebied. Education is stil the key. En niet alleen pappen en nat houden. Er zijn zat boslandse creoolse / inheemsen die graag willen en ook kunnen maar hebben de mogelijk niet. Hoop dat de huidige regering ook enige prioriteit hieraan zal geven. Laten wij hun de ruimte gunnen.


  Maak melding
 19. okee Frank , nu laat je je van de goede kant zien en dat geeft hoop voor het volk , , ieder die gelooft in de afgod bouta , moet het zelfde doen als frank , gooi dit van je af en sluit je aan bij het volk om samen ons land uit dit dal te halen , en er een prachtig land van te maken.
  de roofmoord op mijnheer Kisoensingh is gewoon gepland , en alle vier die nu zijn opgepakt de zelfde straf geven , een van die gasten heeft de fatale steek toegebracht (moordenaar), maar de anderen zijn mede moordenaars en dan moeten zij de zelfde straf krijgen , alle vier levenslang geven of aan de leeuwen geven als voer


  Maak melding
 20. @Frank, mijn mening is dat de binnenlandse bewoners, ONS VOLK, dezelfde rechten en plichten moeten krijgen als van de Stad. Het is niet aan de VP die hierover gaat, maar de gehele regering moeten hun verantwoordelijkheid nemen en eraan iets doen. Boslandse jeugdigen hebben ook kwaliteiten, hetzelfde wat wij hier in de Stad hebben. Deze jeugdigen hebben niet gekozen om in zo’n situatie te wilen leven, zij willen ook in hun zelf het beste eruit halen, maar krijgen de mogelijkheid er niet voor en kiezen voor het slechte pad om te overleven.


  Maak melding
 21. @Mangggg , kwaliteiten, ja moorden en roven maar hun eigen volk laten zij met rust.
  Dit alles is jaren gaande zelfs voor bouterse, dat weet alle M.P.P.s en vooral niet ontkennen.


  Maak melding
 22. Ik heb de doodstraf zien voltrokken in een bepaald Arabische landen. De doodstraf die gelijk uitgevoerd werd op een man die een meisje van 4 jaar had verkracht. Zonder pardon wordt de dader na een paar uur door militairen geëxecuteerd. In het openbaar. In het bijzijn van de moeder en familie van de pleger. Geen medelijden met deze soort mensen. Zien Untermenschen. Het mens noemen van zo iemand helemaal niet waardig. Misschien moeten we naar deze modus operandi gaan in Suriname. Deze smeerlappen die dit begaan hebben verdienen geen tweede kans.


  Maak melding
 23. FRANK HEEFT GELIJK, EN DIE PERSOON DIE ZICH MAANG NOEMT. VERKONDIGT KOLDER. DUS DAT VAN DIE BINNENLANDSE JONGENS (JONGEREN) KRIJGEN GEEN KANSEN, DUS DAT GEEFT ZE HET RECHT OM IN DE STAD TE KOMEN EN DIE HINDOESTAAN TE VERMOORDEN. WAAROM HEBBEN ZE IEBAND NIET IN HET BINNENLAND VERMOORD. IS NONSENCE DAT ZE GEEN KANSEN KRIJGEN. ONZIN. A FOEROE NANFA GRIDI, VERRAAD DE INI DING. MEK DIN GO BONDRO NANGA DIN VOTO AFRIKAAN, FOE POEROE A HINDOESTANI DRAPE, SAN E PINA DIN NONO, ERGER DAN EEN KERK RAT. WANT MI NO WANI KARI DIN NEGRE NANGA BOSIE NEGRE, WANT NA ZOMAAR DIN KIRIE A POTIE MANG DISIE. DIN NA SAKASAKA, EN ZE MOETEN ZE JARENNOPSLUITEN. ZIEN JULLIE NIET DAT HET JONGE JONGENS ZIJN, TUIG VAN DE RICHEL. DAN VLUCHTEN ZE HET BINNENLAND IN OF NAAR FRANS GUYANA. DAN WIL MEN NIET DE WAARHEID HOREN, MET Z.G. EXCUSES, DAT ZE GEEN KANS KRIJGEN. BULSHIT.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES