zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKorps Politie Suriname ondersteunt campagne tegen geweld

Korps Politie Suriname ondersteunt campagne tegen geweld

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft in het kader van de sixteen days of activism against gender based violence campaign met als thema: ‘Orange the world: Fund, Respect, Prevent, Collect’, het beroep gedaan op onder andere de verschillende ministeries, om hun ondersteuning hieraan te geven in de periode van 25 november tot en met 10 december 2020.

Vanuit het Korps Politie Suriname, hebben zowel de politieambtenaren als het burgerpersoneel die te werk zijn gesteld in de regio’s Oost, Midden en op het hoofd bureau aan de duisburglaan deze activiteit ondersteund.

16 Days of Activism Against Gender-Based Violence is een internationale campagne om geweld tegen vrouwen en meisjes aan te vechten. De campagne loopt elk jaar van 25 november, de Internationale Dag voor de uitbanning van geweld tegen vrouwen, tot 10 december, Dag van de mensenrechten.

Op de site van de Surinaamse politie zijn enkele foto’s te zien.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. KPS ondersteunen campagne tegen geweld , dat is goed , KPS moet ook harder optreden tegen geweld , want dat is te soft , , KPS moet bouterse oppakken wegens opruiing en wapengeweld tegen de nieuwe regering en het volk


    Maak melding
  2. Stop geweld tegen vrouwen moet geheel het jaar volgen en niet enkel deze korte periode. Geweld moet in zij geheel uitgebannen worden. Geweld en misbruik van weerloze kinderen moet zeer zwaar gestraft worden.
    De zieke geesten uitroeien. Hoop dat het dan goed komt in ons land.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES