vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDNV directeur Veira als verdachte verhoord in zaak Rodney Cairo

DNV directeur Veira als verdachte verhoord in zaak Rodney Cairo

-

Does Travel - naar Suriname

Luitenant-Kolonel Danielle Veira, directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), is woensdag als verdachte gehoord in de zaak van de militair Rodney Cairo. Dat melden Surinaamse media vandaag. Cairo heeft een klacht ingediend tegen Veira.

Het gaat om deze zaak van vrijheidsberoving waarbij een inval in het huis van Cairo werd gedaan, door mannen van DNV. De inval werd gepleegd door vier in zwart geklede, gemaskerde en zwaarbewapende mannen die Cairo probeerden mee te nemen. De politie liet de ‘ontvoerders’ gewoon gaan.

Starnieuws verneemt dat Veira als verdachte blijft aangemerkt, hoewel ze is heengezonden na het verhoor. Tegenover de Ware Tijd bevestigde Veira dat zij woensdag als verdachte is verhoord door de Militaire Politie.

Hieronder meer over de inval destijds:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

45 REACTIES
 1. Omdat zij zo’n knappe vrouw is en zo’n hoge positive heeft, zal haar zaak door de edelachtbare rechter Names and Faces behandeld worden. Daarmee staat nu al vast dat ze vrijgesproken wordt.


  Maak melding
 2. Ben verheugd dat de PG deze zaak grondig laat onderzoeken. Hier is sprake van maffia praktijken en het moet daarom voor de Surinaamse samenleving inzichtelijk worden welke rol directeur Veira samen met de korpschef heeft gespeeld. De beerput van de NDP gaat langzaam open en ik hoop dat het Surinaamse volk het geduld kan opbrengen, omdat wij op een kruispunt zijn beland. De krachten in het politie korps en het inlichtingen apparaat die de NDP belangen behartigen zullen de PG hard aanvallen, maar het is nu of nooit. Als het volk zwicht voor de druk van de NDP zal Suriname gedomineerd worden door maffia praktijken.


  Maak melding
 3. De volgende paarse rioolrat die word vervolgd voor misdadige praktijken. Deze Eva Brown van de Bouta-gestapo gaat het groeiend aantal NDP schurken vergezellen in de bajes.

  Het word een paarse Kerst in Santo Boma.

  🥊🥊🥊🥳🥳🥳🖕🖕🖕


  Maak melding
 4. Het is opvallend hoe vaak zwaar verdachte personen met een positie na verhoor worden heen gezonden!!!!! Riekt een “beetje” naar klasse justitie… Dit terwijl de kleine dief(vis) terecht gelijk na verhoor in verzekering word gesteld…Only in Suriname…waar is de gerechtigheid!!!!!!!


  Maak melding
 5. Weer zo’n ndp-trek-poppetje die een rol heeft gehad in een slechte toneelvoorstelling. We begrijpen allemaal wel dat de opdracht van hogerhand moet zijn gekomen en komen dan weer uit bij dezelfde man die met intimidatie, bedreigingen en plunderingen het land 10 jaar in zijn greep heeft gehouden. Aanhangers en volgelingen zijn zij die konden meeprofiteren van de jang patoe politiek. Dezelfde hersenloze, laaggeschoolde wezens als het beest zelf!


  Maak melding
 6. Volgens het Centraal Insolventieregister is Royston Ricky Drenthe op dinsdag 1 december 2020 failliet verklaard door de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. De oud-voetballer kwam tijdens zijn profcarrière onder meer in actie voor Feyenoord, Real Madrid en Everton en verdiende daarmee vele miljoenen die inmiddels allemaal verdampt lijken te zijn. Voetbalzone zocht contact met hem om te horen wat er precies aan de hand is.

  In een reactie laat Drenthe weten onderweg te zijn naar zijn advocaat. Hij is op de hoogte gesteld van de uitspraak, maar geeft aan ‘niet zo snel te schrikken van bepaalde dingen’ en vermoedt dat het komt doordat hij niet op een zitting is verschenen. ‘Ik ken de ins en outs niet en ik weet niet exact wat er aan de hand is, maar als dit is wat ik denk dat het is, is het niet zo belangrijk’. Verder verwijst hij naar het feit dat zijn advocaat op vakantie was en geeft aan dat de situatie zou voortkomen uit zijn nalatigheid die hij ‘labiliteit van zichzelf’ noemt. ‘Ik lig altijd onder een vergrootglas, maar het zal opgelost worden zoals het hoort’.


  Maak melding
 7. Alweer in de (negatieve) publiciteit!
  Dan is het drugs, vervolgens kidnap, ik las ook ergens onterechte wapen-vergunningen.

  Beste pres, dit is niet goed.


  Maak melding
 8. Fidie Seisburg,
  Paarse rat. Suriname is weer 100% een democratisch land vanaf mei 2020. En er is een onderscheid tussen de rechtelijke macht en de regering. Tijdens bouta zijn 10 jaar wilde de ndp op de stoel van de rechter zitten.

  Diit doet de regering Santhokhi niet.

  Paarse nietsnut.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 9. Het feit dat er nu nog steeds van verhoren gesproken wordt en blijkbaar nog steeds geen aanklachten geformuleerd zijn spreekt boekdelen. De recherche en OM die onderzoek moeten doen hebben blijkbaar geen haast om dit tot een proces te laten komen!!!!


  Maak melding
 10. Opruimen alle verwende figuren die zich schuldig maken aan criminele activiteiten.Ze worden benoemd om hoge posten te bekleden wat op zich zelf een eer is,maar dan kiezen ze liever om misbruik van hun positie te maken.Wel voor deze ondankbare figuren is de gevangenis de plaats waar ze thuis horen.


  Maak melding
 11. @Fidie Seisburg.
  Santokhi is President van Suriname en niet de rechter van het land.De machten moeten gescheiden blijven en niet met elkaar verward worden.
  De Rechterlijke macht die moet zich bezig houden met het opruimen van criminelen en niet de president! Het is afgelopen met de chaotische tijdperk van bouta de crimineel die zich niet hield aan regels en wetten en zich oppermachtig voelde.
  Onthou 1 ding…in een democratie moeten de machten gescheiden blijven!De 1 moet niet bemoeien met de andere!


  Maak melding
 12. voor 11000 usd kon je van veira een pasje vd dnv krijgen een browning en je kwam op de loonlijst te staan met een salaris v 3000 srd
  of is dit gelogen mevr veira ik kan ook enkele namen noemen als je wilt


  Maak melding
 13. Ik denk dat aan haar te veel vlekken kleven. Waar er rook is er vuur. Deze corrupte NDP-er een facilitator van de NDP. Ze is daar op die post gezet om de criminele praktijken van de NDP (onder andere drugsexport) te faciliteren.
  Het verhaal dat mensen voor 11.000 dollar een pasje van de DNV, een wapen en vaste baan lijkt me ook niet uit de duim gezogen. Niemand verzint dit.


  Maak melding
 14. vlekje meer of minder………. ze past in het toekomstdoel van de ploeg. Maar straks haalt barbapapa weer een truc uit dat ze alleen maar onder de krijgsraad valt en niemand haar mag ver of beoordelen. Hopelijk draagt zij geen korte broeken met koord…………


  Maak melding
 15. De Diaspora mentaliteit; ze wonen al jaren in het buitenland, hebben de gewoonten van hun nieuwe moederland overgenomen, zijn sterk vervreemd geraakt van hun oude moederland, maar willen nog steeds meepraten over hun oude moederland waarmee zij niet verder zijn meegegroeid, vandaar de vele frustraties.
  In hun nieuwe moederland voelen zij zich ontneemt en leven in anonimiteit, vooral als zij gepensioneerd zijn; met wie moeten zij hun verleden delen.🌻


  Maak melding
 16. Eindelijk een beetje vooruitgang in de mishandeling en ontvoeringszaak van Rodney Cairo.
  Één van de ontvoerders zei na een verhoor dat het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) hier achter zat. De opdrachtgever was en is Danielle Veira geweest. Waarom is Danielle Veira
  ondertussen niet geschorst?
  Geef haar in de tussentijd het beheer over de schoonmaakdienst of de wasserette van het leger.
  Santokhi moet zulke duidelijke NDP sympathisanten uit hun functie ontheffen. Bij alle ministeries en overheids instanties. Zulke mensen zijn mogelijke saboteurs in jou gelederen. Die moet je wantrouwen.
  Het zijn letterlijk Trollen (ophitsers & misinformatie verspreiders) en mollen (stoelpoten zagers).


  Maak melding
 17. hé pony , paarse rat die je bent , , hebben ze eindelijk je staart geknipt en loopt je met een knotje op je kont , nou kunnen de paarse vliegen jou lekker steken , en dat knotje kan niet kwispelen , maar die paarse diaspora zullen de vliegen wel met een vliegenmepper verwijderen , , je hebt dan wel een paarse kont door dat meppen , maar die paarse diaspora zijn je holmaatjes toch , en die veira zal ze aanmoedigen , , maar niet voor lang want deze troela wordt opgesloten in de jail en daar zijn velen die wel raad weten met haar paarse kont .


  Maak melding
 18. doe wet , , en help je zelf , de lachwekkende uitspraken van een pion van bouta , wordt verhoort en mag huiswaarts gaan , , te gek van woorden , een kruimel dief of iemand die de President bekladt , wordt direct opgesloten , , en deze paarse troela die een top posities bekleed hebben mogen naar huis , , nadat ze verhoord was door de Militaire Politie , , het is duidelijk deze paarse MP zal nooit een soortgenoot (paarse rat) opsluiten
  de nieuwe regering toont geen ballen , , waar zijn ze bang voor , , maak eens een keer schoon schip , dat paars niet meer bestaat , het volk wil eindelijk daad kracht zien , wij als volk ( 70%) die gestemd hebben op jullie om het voor ons als volk beter zal krijgen , , dus komt U beloftes na , opruimen die ndp


  Maak melding
 19. Ook de PG maakt zich schuldig aan onrechtmatige praktijken door burgers te laten oppakken op onrechtmatige gronden, door niet de juiste procedure te volgen, hij is al enkele keren teruggefloten. In een Rechtsstaat is dit zeer ontoelaatbaar, burgers hebben Grondrechten die hen moeten beschermen tegen machtsmisbruik van de Overheid waar onder het OM !!!🙈🙈

  De grondrechten van de verdachten worden niet nageleefd, rechtszaken duren zolang, verdachten moeten ten onrechte maanden vastzitten voordat hun zaak behandeld kan worden, verdachten mogen maandenlang geen familie bezoek ontvangen.
  De verdachten hebben recht op een snelle behandeling van hun zaak, ongeacht de strafbare feiten begaan, je kan ze niet zo lang in onzekerheid laten!!!!!🙈🙈


  Maak melding
 20. @pony: zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten. Wie zegt mij dat jij niet in ned. woont en geniet van je sociale uitkering? Ik kan alleen voor mezelf spreken en zeg dat ik in nederland alle kansen heb gehad en benut om mezelf verder te ontwikkelen. Als ik in Suriname was gebleven had ik nooit zover kunnen komen. Ook mijn kinderen hebben hier alle kansen en mogelijkheden benut en hebben niet alleen een goede baan, maar ook een eigen huis. Suriname is mijn geboorteland en is mij zeer geliefd. Ik zal mijn afkomst ook nooit verloochenen. Het is ook te wijten aan het falend beleid in Suriname dat ik in Nederland woon en leef. Het wan- beleid van de afgelopen 10 jaar van jou baas komt daar nog bovenop. Van Surinamers die zo over nedsuries praten weten we dat ze niet veel bereikt hebben in het leven en eeuwig jaloers zullen zijn op nedsuries die kansen hebben benut. Think about it, mie boi…


  Maak melding
 21. Boesskowtoe 4 december 2020 At 12:10
  Van Surinamers die zo over nedsuries praten weten we dat ze niet veel bereikt hebben in het leven en eeuwig jaloers zullen zijn op nedsuries die kansen hebben benut. Think about it, mie boi…
  ==============

  Ik ga niets afdoen aan wat u heeft gepresteerd in Nederland. Dat is alleen maar prima en u gegund. Ook trots zijn op uw afkomst is niets mis mee. Maar vanuit een welvaartsstaat constant kritiek uitoefenen op een 3e wereldland zonder ooit een vinger te hebben uitgestoken is wrang. En dat doet de diaspora maar wat graag. Let wel. Nu is er nog een sterke band met Nederland. Maar over een aantal generaties is dat weg. Je ziet nu al dat de huidige jeugd nauwelijks nog kijkt naar Nederland. Maar ook de Surined jeugd in Nederland heeft zelden nog een echte band met Suriname. Tijdens het WK juicht men hier voor Brazilië. Niet voor Nederland. En de culturele invloeden vanuit de VS zijn veel sterker dan die vanuit Nederland.
  Wat rest is nog wat sentiment bij de oudere garde. Maar die generatie gaat voorbij en dan is Suriname een Zuid Amerikaans land met nauwelijks nog banden met Nederland.


  Maak melding
 22. En als de banden met Nederland na zoveel generatie is afgesneden, wordt je er dan een beter mens van?? Wordt je gelukkiger? Hebben we dan de geschiedenis weggewist?? Welke taal gaan we dan praten???? Het Nederlands zal de komende honderd jaar nog steeds in Suriname worden gebezigd. En de geschiedenis zal nooit weg gewist kunnen worden. Ook niet de 8 december moorden. Ligt nu een schone taak van de regering om aan authentieke geschiedonderwijs te doen. Vertel de kinderen wat de december moorden zijn, wat Moi Wana is, wat het militaire regime onder de sergeanten voor Suriname heeft betekend. Ik zou zo snel beginnen met de jeugd en de kinderen op school.


  Maak melding
 23. Keuzes en hun gevolgen.
  Het draait helemaal om gemaakte keuzes.
  Robles en pony zijn hoogstwaarschijnlijk, met heel veel poeha naar suri vertrokken. Je kent ze wel die 8000 surineds die met met veel fanfare brulden; ik vertrek, bouta bigie!

  Vanwege covid valt er haast niets te doen voor de remigranten, behalve het casino. Gesloten terrasjes, geen feestjes, geen volk op straat, voor wie ze met hun 2e handse wagie uit de usa, kunnen paraderen voor het Vat.
  Ja, ja, ja, je kent ze wel met hun sterke verhalen; vroegah toen ik in de Bijlmer woonde, blah, blah, blah.
  Lekker op de blaren zitten. Je kunt ook pepers, soepoewiri, en tajawirie gaan planten.

  De suri’s moeten zelfstandig hun sores oplossen, dat hoort bij hun groei en ontwikkeling. De diaspora mag subtiel, het liefst op de achtergrond, helpen.


  Maak melding
 24. Esmerald 4 december 2020 At 16:30

  U bent verzuurd. Ik ben inderdaad naar Suriname vertrokken maar in tegenstelling tot helaas een groot deel van de bevolking kan ik prima rondkomen. U hoeft zich over mij geen enkele zorgen te maken. Ik maak me wel zorgen om u. U zit maar te zeuren en te zaniken hier. Valt mensen aan. Laat een enorme bak frustratie zien. Misschien moet u uw frustratie niet afreageren op mensen online die u niet kent maar maak een afspraak met een huisarts.
  Verder over het zelf oplossen. De diaspora denkt dat ze heel belangrijk is. Maar in het dagelijks leven wordt er eigenlijk nooit over ze gesproken. Het is een hele onbelangrijke groep geworden die hooguit hun familieleden af en toe een doos met goederen sturen. Maar inmiddels zijn er al veel Surinamers die geen familie hebben in Nederland. Die hebben helemaal niks met de diaspora. En die groep wordt logischerwijs steeds groter. Daar verander je niks aan.

  Sing Sing 4 december 2020 At 16:00

  Nee ik zeg ook dat er een paar generaties wel overheen gaan.


  Maak melding
 25. @Robles: U zit vol vooroordelen en verwijten en dat terwijl u mij niet kent. Ik doe genoeg aan liefdadigheid voor kindertehuizen in Suriname. Zo ben ik een paar jaar geleden een actie gestart om het dak van een kindertehuis in Alkmaar die aangetast was door houtluis te vervangen. Ik heb toen gemerkt dat Nederlanders gulle gevers zijn, want ik had in no time alleen aan giften van woningcorporaties het geld bij elkaar en het dak is vervangen. Ben toen zelf naar su gekomen en ben door een plaatselijke aannemer heel goed geholpen. Een ander kindertehuis in saramacca heb ik op een andere wijze kunnen helpen. U moet dus niet beweren dat ik geen vinger uitsteek, want ik doe genoeg uit liefde voor mijn geboorteland.


  Maak melding
 26. @robles,

  Auuww, goed gegokt dus 🤣😝.

  Waarom zou ik mij zorgen maken om jou en je vriendjes, ik neem gewoon een grote fatoe op jullie. Als je niet tegen kritiek kunt en alles persoonlijk opvat; blijf in uw Kot!

  Sjonge, jonge, wij mogen reageren, dat is de bedoeling van deze Hollandse website, en alle andere internationale nieuws en social media sites, snapievoe. “Geef uw reactie”. Neem eens eens een kijkje op bijvoorbeeld Nu.nl.
  Voor de rest geen antwoordt waardig. Ik geloof dat de pedicure wel open is. Zal je goed doen.
  Toedels 😘


  Maak melding
 27. @Boesskowtoe 4 december 2020 At 17:02

  Nee hoor. Ik heb geen vooroordelen over u persoonlijk. Ik gaf alleen mijn visie op hoe belangrijk de diaspora nu is en in de toekomst. Verder niets dan lof over uw inspanningen.

  @Esmerald 4 december 2020 At 17:10

  Verzuurd en gefrustreerd dus. Desondanks een fijn weekend voor zover dat voor u mogelijk is.


  Maak melding
 28. Respect Boesskowtoe. Daar hebben onze kinderen nog wat aan. Niet de wijze hoe bepaalde figuren zich op een smerige manier in Suriname hebben verrijkt.


  Maak melding
 29. Denk eerder, nee ik weet 100% zeker dat jij verzuurd bent. Verzuurd en gefrustreerd omdat je gevangen zit in het net van je eigen gemaakte keuzes.
  Als je zoveel medeleven voelt voor de “minderbedeelden”, dan doe je er zelf iets aan. Waarom wachten op diaspora.

  Het is heel gezellig hier met al die lichtjes. Kijk maar naar NOS.


  Maak melding
 30. Esmerald 4 december 2020 At 17:34

  U kent me niet en weet niet wat ik doe. Aannames van uw kant. Maar neem vooral het laatste woord als u dat nodig heeft.


  Maak melding
 31. Boesskowtoe, het interesseert mij geen ene moer wat je bent of bereikt hebt, moet jezelf weten. Ik reageer alleen op wat je schrijft en hoe je afgeeft op jouw zgn geliefd Suriname.
  Je woont in NL zegt je, voor mijn part woon je op maan, dat is niet belangrijk, ik vraag mij steeds af waarom de diaspora zo harteloos, zonder compassie reageert op zaken die in Suriname lopen zoals ze lopen. Je mag kritiek hebben op het reilen en zeilen in de politiek in Suriname, maar zoals jullie hier tekeer gaan, mi boi, dit riekt naar frustratie, alsof jullie een oude rekening te vereffenen hebben. Lezen jullie , jullie geplaatste stukjes of reactie eens terug, dan zul je zelf verbijsterd zijn. Vuile en ongenuanceerd kritiek leveren is geen teken van liefde voor een verlaten moederland, integendeel. Dit is mijn punt; je mag kritiek leveren maar doe het dan op een manier zoals het onder beschaafde mensen toegaat, jullie hier op wtk wonend in Suriname of in NL lopen elkaar alleen maar op een walgelijke manier te uit te maken voor rotte vis en dergelijke, dit is toch geen discussie voeren. Wie kaatst moet de bal terug verwachten.


  Maak melding
 32. Ik heb niks persoonlijks of enig vooroordeel tegen de gasten op WTK, ik geef slechts reacties in algemene zin, dus niks persoonlijk, alleen als ik wordt uitgemaakt voor paarse rat enkel en alleen omdat ik mijn visie geef of de maatschappij een spiegel wilt voorhouden. Mensen vergeten nogal vaak waar ze vandaan komen en wat ze hebben moeten doen om te zijn waar ze nu zijn of bereikt hebben.


  Maak melding
 33. @pony: als geboren Surinamer heb ik recht van spreken. Dat u mijn postings ziet als ongezouten kritiek, is uw probleem niet de mijne. De waarheid komt hard aan, maar dat zal me een worst wezen. Daarbij komt ook nog dat ik als nedsur veel meer doe voor kansarmen dan de gemiddelde Surinamer. Dankzij het wanbeleid van de afgelopen 10 jaar, is deze groep alleen maar groter geworden en is in Suriname op alle fronten door onbehoorlijk bestuur en gebrek aan visie een puinhoop achtergelaten. Mijn postings gaan over die rioolratten die dit hebben veroorzaakt. Wie de schoen past die trekt hem aan.


  Maak melding
 34. Pony,

  Ik wacht nog steeds op jou reaktie. Op mijn vragen van een paar weken geleden.

  Woon je in Nederland? En heb je eerder in Nederland gewoond ?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 35. Suriname is mijn geboorteplaats(staat in mijn paspoort) Suriname is pas sinds 1975 een land. Nederland was altijd zowel het Moederland als Vaderland voor velen en Suriname het geboorteland(ex kolonie/koninkrijksdeel).
  Rondom de onafhankelijkheid en ver erna zijn velen met een in de volksmond genoemde OPROTPREMIE naar Suriname terug gegaan en ik denk dat ze door die premie een bepaald aantal jaren niet terug mochten naan Nederland maar ik ken een flink aantal die terug gekomen zijn of op de Antillen wonen. Ook ken ik een hele rits mensen die zg op vakantie gingen naar ver na de onafhankelijkheid mn de Antillen en nooit mee naar hun Moederland Suriname zijn teruggekeerd. Er zijn ook een heleboel vakantiegangers in Nederland gebleven die Illingbere’s worden genoemd. Ook in Amerika en Canada heb je er een hoop van.
  Ik hou van Nederland om de mij geboden kansen en mogelijkheden en ik hou van Suriname om de natuur en mijn jeugdherinneringen.
  Ik ben in vrijheid geboren en heb alzo altijd geleefd en nimmer in een moorddadige dictatuur.
  Suriname als land heeft Helden en criminelen voortgebracht.


  Maak melding
 36. Boesskowtoe, je zegt het zelf, wie de schoen past trekke hem aan, nou dat was precies mijn post over het profiel zoals ik een een Diaspora zie, jij hebt gereageerd dus heb je de bewuste schoen aangetrokken. Ik heb je niet aangesproken met naam. Ik mag net als jij mijn mening geven, tog. Ik kan toch niet helpen dat je in NL woont.
  Ik zeg het nog een keer: ik vindt het ongehoord dat personen die jaren in het buitenland wonen, te pas en onpas reageren op wat er zich afspeelt in hun moederland ZONDER enige nuance, ze kennen de
  LOKALE mores slecht en weten de ins en outs niet CORRECT in te schatten.ben j8j een Suriname kenner. LEES het goed, ik beweer niet dat jij of anderen hier op wtk geen mening mogen hebben, wie ben ik!!!!!
  Vanuit NL schelden op Bouterse is makkelijker dan wanneer je zelf niet in su woont, vraag maar aan pres Chan en vp Brunswijk, ze lopen soms op eieren, en het is niet omdat zij bang zijn. Op elke reactie van mij wordt ik aangevallen en uitgemaakt voor rat en dis meer, kennelijk raak ik alle soorten snaren. Als je kijkt naar de reacties hier op wtk, is het alleen schelden en anderen voor ratten en stront uit maken, als je het niet mee eens bent, kijk naar je compaan WAT. Als jij je vereenzelvigt met dit niveau, dan weet ik genoeg🙋.

  Btw, je hoeft geen geboren Surinamer te zijn om een mening te hebben over Suriname. (Dit bedoel ik in algemene zin/reactie) I rest my case.

  Mijn beste Djamoe, ben ik voor jouw een enigma, wat denk je zelf🤡.


  Maak melding
 37. Pony, MEDERATOR,

  Je bent voor mij geen puzzel.

  MODERATOR. WIJ WILLEN GRAAG WETEN OF DEZE PERSOON ZIJN OF HAAR IP ADRES IN SURINAME OF NEDERLAND IS.

  DEZE PERSOON BELEDIGD EN PRAAT ALLEEN NEGATIEF OVER DE SURINAAMSE NEDERLANDS.

  HIJ OF ZIJ GEEFT IN ZIJN ANTWOOTDEN AAN DAT HIJ IN SURINAME WOONT.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES