Oude vrouw knalt met auto tegen stroompaal na beroving door liftster

11
Oude vrouw knalt tegen stroompaal nadat ze wordt beroofd door liftster
Foto via Ricka Johns

Een oudere mevrouw in Suriname, die dacht een andere vrouw te helpen door haar een lift te geven met haar auto, is maandagmiddag slachtoffer geworden van een beroving door de liftster. Toen de rovende liftster de oude bestuurster plotseling aanviel en wilde beroven, reed de oude vrouw met haar auto tegen een lantaarnpaal (foto).

Het geval deed zich voor nabij de Eusieweg, omgeving Morgenstond. De liftster vroeg de oude vrouw om haar naar enkele plaatsen te brengen. Op een geven moment dirigeerde zij de bestuurster naar een afgelegen plek. Daar stapte zij plotseling uit de auto en viel zij de vrouw aan via het openstaande raam.

De oudere dame werd in haar gezicht geslagen en raakte hierdoor in paniek. Ze gaf gas, waardoor haar voertuig van de weg schoot en tegen een lantaarnpaal eindigde. Volgens getuigen raakte ze gewond aan haar gezicht. De rovende liftster maakte zich na het incident uit de voeten.

De bestuurster deed aangifte bij de Surinaamse politie die de zaak in onderzoek heeft.

11 REACTIES

 1. Suriname is bezig met een inhaalslag op Brazilie en Columbia. Dat de misdaad elke dag toeneemt, vraagt om een sterk politieapparaat met aan het roer iemand die sterk in z’n schoenen staat. Crime-fighter, Tigri barba zou daar helemaal tot z’n recht komen.
  Maar ja, in het land der blinden is slecht eenoog koning…


  Maak melding

 2. De politie is bank en zwak en de meesten corrupt.
  Daarom zoveel onopgeloste berovingen en moorden.
  De ndp top bij de politie moet vervangen worden.


  Maak melding

 3. Misbruik maken van mensen hun goedheid gebeurt maar al te vaak. Deze schoftebeesten verpesten het voor anderen. Die seniore dame die zal nu waarschijnlijk nooit meer iemand een lift geven en misschien niet eens meer willen rijden na dit incident.

  En inderdaad, de “dames” doen niet onder voor de “heren” in beestachtig crimineel gedrag.


  Maak melding

 4. @Obama: met jou posting insinueer je dat die oude dame de liftster probeerde te beroven en daarbij flink gas heeft gegeven en op een lantaarnpaal is geknald. Hoe geloofwaardig is dat?
  En mocht dat waar zijn, waar is die liftster gebleven?
  fyi,…slachtoffers kiezen niet het hazenpad, dieven/dieveggen wel!


  Maak melding

 5. Boesskowtoe Ik zeg eerst de dader opsporen en haar verhaal horen Zij moet toch ook een verklaring afleggen Ik ben niet partijdig Een verhaal heeft 2 kanten Ben ik duidelijk genoeg


  Maak melding

 6. JE KAN OOK NIEMAND VERTROUWEN. HET KLINKT ALTIJD LIEF EN AARDIG EN DAN INEENS KOMT SATAN TEVOORSCHIJN. IK LEES NET IN DE KRANT HET VOLGENDE
  telegraaf.nl/nieuws/351074140/man-21-hoort-eis-13-jaar-cel-na-brute-verkrachtingen-vriendelijkheid-misbruikt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.