maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGroothandel verkoop vuurwerk gestart in Suriname

Groothandel verkoop vuurwerk gestart in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is op dinsdag 1 december de groothandel verkoop van vuurwerk gestart. De verschillende vuurwerkimporteurs zijn druk bezig hun winkels te bevoorraden. Nog niet allemaal hebben hun lading of gehele lading ingeklaard.

De vuurwerkimport is dit jaar enorm afgenomen. Tot op dit moment zijn er ruim 20 containers ingeklaard. Vorig jaar bedroeg het aantal aan het eind van de vuurwerkperiode 61. De importeurs mogen tot en met 31 december vuurwerk binnenhalen. Vorig jaar waren er rond deze periode reeds ruim 50 containers binnengebracht.

De verkoop aan consumenten en de afsteekperiode begint na de kerstdagen. Tijdens de officiële afschietperiode van 2019 zijn in totaal 10 vuurwerkslachtoffers geregistreerd. Het jaar ervoor waren er ook 10 personen gewond geraakt door vuurwerk.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Tot op dit moment zijn er 20 containers met vuurwerk ingevoerd. Dat zijn er naar mijn meaning 20 te veel, ik zie het nut van het afschieten van vuurwerk, door particulieren, totaal niet in.


  Maak melding
 2. Wie bombels wil afschieten en het geld ervoor over heeft is in principe zijn keus.
  De geluidsoverlast van die luide knallers en rook is alleen hinderlijk, vooral als je huisdieren hebt.


  Maak melding
 3. Geen geld, geen deviezen, niet genoeg medicijnen. 20 containers vuurwerk. Geld verspilling in deze tijd. Prijzen van levensmiddelen voor velen onbetaalbaar geworden in Suriname. Het grote deel van volk pinaren. Ik hoop niet dat de bonussen van 300 srd per persoon bedoeld is om vuurwerk te kopen. Ik hoop dat mensen hun verstand gebruiken en het geld goed besteden. Geen deviezen voor medicijnen maar wel voor niet dringende dingen. De overheid kan ook geen prioriteiten stellen hoe de schaarste deviezen gebruikt moeten worden.
  Jammer !


  Maak melding
 4. Is de keuze van het volk. Er is nog 30 containers van vorig jaar dat over is moet bij geteld worden. Daarom vorig jaar meer geïmporteerd omdat men wist dat het dit jaar duurder zou zijn.


  Maak melding
 5. Hmm, ik ben benieuwd waar de dollars vandaan kwamen om deze zeer noodzakelijke import te bekostigen. Dat hebben Chan en Roemer heel goed gezien.😄😄
  Vuurwerk is nou eenmaal veel belangrijker dan voedsel, medicijnen en stabilisatie van de munt
  Natuurlijk zullen een paar idioten een of ander ongelooflijk zwak en lul argument bedenken waarom dit toch goed is
  Chan en Roemer steek dit vuurwerk ergens in en vlieg daarmee naar de maan dombo’s
  😂😂😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES