zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKanhai: Bouterse zal verschijnen voor Krijgsraad

Kanhai: Bouterse zal verschijnen voor Krijgsraad

-

Does Travel - naar Suriname

Advocaat Irvin Kanhai zegt dat ex-president Desi Bouterse maandag zal verschijnen voor de Krijgsraad bij de behandeling van de verzetzaak in het 8 december strafproces. Naar zeggen van de raadsman zal Bouterse een verklaring voorlezen op de zitting.

Bouterse werd op 29 november 2019 door de Krijgsraad in Suriname bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar wegens zijn aandeel in de Surinaamse Decembermoorden in 1982. Enkele dagen later tekende hij tegen deze beslissing verzet aan.

Na vier keer uitstel ging de verzetzaak uiteindelijk door op 30 oktober, maar Bouterse was toen niet aanwezig. Kanhai overhandigde op de zitting een brief aan de Krijgsraad, waarin de reden van de afwezigheid van zijn cliënt was aangegeven. De Krijgsraad werd gevraagd de inhoud van het stuk niet publiekelijk bekend te maken.

De zaak is toen uitgesteld naar 30 november. De Krijgsraad maakte daarbij duidelijk aan Kanhai dat Bouterse aanwezig moet zijn.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

53 REACTIES
 1. Sympathisanten van de NATIONALE DIEVEN PARTIJ worden opgeroepen om de veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR te gaan steunen.

  De NATIONALE DESTRUCTIEVE PARTIJ is een VLOEK die uitgedreven moet worden als de EXCORCIST


  Maak melding
 2. Bigi bek MOET nu wel echt verschijnen. Zijn kretologie van “Try me” en “daag me niet uit” en “ïk sluit geheel Paramaribo af” schijnen dus niet meer te werken” en daag me niet uit want ik schuw geen enkele uitdaging, try me”. Aldus bigi bek.👿👿

  In de mannenwereld van Suriname heeft nu een vrouw bigi bek uitgedaagd om NIET te verschijnen als hij wilt.
  Net zoals de directeur van de BVD, Danielle Reana Karin Veira, het pleegt uit te drukken “Doe het dan sluiten wij jullie op”.
  Ja mensen bigi bek doet het in zijn broek voor de vrouwelijke rechter die hem verplicht te verschijnen.
  Wel no kong dan zal je ervaren wie de baas is jij of wij. Doe het we komen je halen doe het.
  Benne benieuwd naar zijn verweer op de vraag “je hebt zovele jaren de kans gehad om te verschijnen en iets te zeggen wat wil je nu zeggen en waarom heb je hierop zo lang gewacht? Wij zijn niet in een kinderspeelzaal bezig wij zijn serieus. Daag ons niet uit want wij nemen alle uitdagingen serieus.


  Maak melding
 3. Kondremangs,
  Die laffe veroordeelde moordenaar en drugsdealer DiDiBri wil de show gaan stelen door een verklaring af te leggen?????
  Ga zitten met je ouwe gerimpelde bakasee jo verkrachter van Suriname ……
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 4. Hij moet verschijnen, jammer dat anno 2020 ongeletterde Surinamers, boeven, profiteurs hem zal ondersteunen. Een assertief en iemand die zijn verstand gebruikt zal dat niet doen alleen de leeglopers en de bendeleden die flink hebben gestolen zal je maandag zien.


  Maak melding
 5. de tijd voor afrekening is nu gekomen, vuile moordenaar en kowlo drugsdealer.

  Verkrachter van suriname, met je grote bek, nu je geen macht meer heb, hou je je gedeinsd, we hebben al een tijd niks meer van je gehoort. Het is nu gebeurt, klaar, basta, time to rot in hell.

  Wat je anderen hebt aangedaan, zoveel mensen geëxecuteerd, je hebt persoonlijk Rambocus doodgeschoten, omdat je het niet kon verkroppen dat hij een officier was, en dat je toch boven hem stond, vuile lafaard.

  JE BENT NIKS, JE WAS NIKS, EN JE ZAL OOK NOOIT IETS WORDEN. VERKIEZINGEN HEB JE ALLEMAAL GEKOCHT. JE STAAT GELIJK AAN TRALALALALALALALALALA.


  Maak melding
 6. Bouterse moet straks zijn hoger beroep maar afwachten in de CEL. En ja dat kan ! Rechters in Suriname moeten ballen tonen. Zelfs een kippen dief wordt in Suriname zwaarder gestraft. Bizar !


  Maak melding
 7. Seksistisch gelul hierboven, meneer moet morgen wederom voor de Krijgsraad verschijnen, hij gaat “iets” voorlezen, dat moet door de Krijgsraad besproken worden.
  De Krijgsraad, kan na voorlezing door de verdachte, de zitting voor enkele uren schorsen, en dan na schorsing de zaak met een uitspraak afsluiten, zonder over te gaan naar een verdaging. Wij zullen zien als het dit keer de laatste keer is, het wordt eens tijd om deze meneer op te pakken om zijn straf te laten uitzittenden niet 5 jaar maar 20 jaren. ( kan mijn matti Bram Behr eindelijk zijn rust vinden)

  Ik weet alleen niet wat dat “iets” is wat hij gaat voorlezen. Benne benieuwd!!!!!!

  Of…….neeeee, het zal toch nieeett, ik wil er niet aan denken, dat hij nu zijn straf gaat uitzitten en over een paar jaren gratie krijgt van president S……..(leonsberg papers) neeeee dit is te ver gezocht, tog!!!🤭🤭


  Maak melding
 8. ZE worden allemaal verdedigd door onze Gok Junkie Advocaat Kanhai. Je moet hem soms zien rondlopen in Princess. Net een schobbejak, een zwerver. Hij mag blij zijn dat Surinamers vredelievend zijn.


  Maak melding
 9. Mij bekruipt ht gevoel dat er weer niks gaat gebeuren gezien de aantal keren dat ht uitgesteld is geworden n dat ht proces al 30jarn gaande is.
  Hopelijk hebben ze deze rechter geen 5 of 10milj us dollars aangeboden vn al ht gestolen geld.
  Ik hoop van harte dat er op maandag n definitieve uitspraak komt n deze beul wordt opgesloten.


  Maak melding
 10. Zo zeg die ndp’ers hebben het maar druk, so wan mofo yarie 😎.

  Eerst verzamelen voor de ex-con en autist, nu voor de meervoudige moordenaar en in de EU veroordeelde drugsdealer.
  Vervolgens (trommelgeroffel) de naschoolse opvang.
  “Verhoren door rechter-commissaris in gerechtelijk vooronderzoek in zaak Naschoolse Opvang” bron: 29/11/20

  Nu snap ik waarom boeva geen ‘fractielijder’ meer is, maar panka.
  Panka niemand luistert naar jou, daarom roepen ze eigenhandig mensen op. Je bent maar een showpony.


  Maak melding
 11. Hij heeft niet aln 15 eerbare burgers vermoord mr hft ht land sur vernietigd n plat gewalsd samen mt zijn friends and familie n daarmee alle burgers vn ht land hun toekomst ontnomen.
  Deze beul verdient een publiekeijke hangstrop om zijn hals.


  Maak melding
 12. Oefff deze was ik vergeten;

  “De voortvluchtige ex-minister van Financien, Gillmore Hoefdraad, is gedagvaard voor behandeling van zijn strafzaak bij het Hof van Justitie. Naar onze bekomen informatie, zal de behandeling op vrijdag 4 december aanstaande plaatsvinden.”
  Bron:de West 28/11/20

  En natuurlijk babietje v trigt, aaaahh, niemand die een actie voor je houd behalve mama. De ndp heeft je gestort in een ravijn. Vertel de waarheid in jan 2021, dan kun je terug naar Ned. Tenminste, ik weet niet hoe het werkt met een ex-con.


  Maak melding
 13. Wie is Bouta ook alweer? Het Centraal Station van de fly over spoorbaan van Paramaribo naar Onverdacht. Andere gepasseerde stations op die lijn zijn Brampi, Aloedhin, Boefdraad, Dubaikaba, Ley Mofo Bouva, Pinocchio Parmesar, eindstation Tante Jenny en remise Yapyapi A Kon Swa


  Maak melding
 14. Beste Democraten

  NDP Is Geen Politieke Partij.. NDP Is Een Persoon Die Bouterse Heet En Zodra Die Hangt Of Eens De Brui Aan Geeft..

  NDP Klarie


  Maak melding
 15. Zie Bouterse op deze manier niet het gevang ingaan zolang de amnestiewet van toepassing is. Uiteindelijk heeft de Krijgsraad het proces hervat na een opschorting en heeft eigenhandig beslist dat het proces voortgezet moest omdat hij vond dat de amnestiewet niet van toepassing was. Het werd namelijk door de Krijgsraad beschouwd als een inmenging in het proces. Tot daar , nu is er uiteindelijk een uitspraak gekomen . Maar dat wil dus niet zeggen dat de amnestiewet niet telt. Daar gaat de krijgsraad niet over want het is niet zijn bevoegdheid om al dan niet te bepalen of de amnestiewet geldig dan wel ongeldig is. De amnestiewet is namelijk in de DNA tot stand gekomen. Het zijn twee gescheiden machten. Er is wel een veroordeling uitgesproken en die staat los van de amnestiewet. Het betekent dat als je echt Bouterse zou willen opsluiten, je eerst een andere weg moet behandelen.


  Maak melding
 16. Als wanted verschijnt voor de rechters vd Krijgsraad moet hij aan het einde vd zitting door de politie worden aangehouden en in de boeien worden geslagen en in een politieauto worden overgebracht naar de gevangenis en in een extra bewaakte cel worden opgesloten met extra bewaking van cipiers.

  Daar kan hij het vonnis afwachten vd 8 december 1982 stafzaak op 15 anders denkenden, die zonder een rechtszaak op zijn bevel werden doodgeschoten in Fort Zeelandia. Hij was daar wel aanwezig toen het gebeurde en niet bij Ruben LPS aan de Swalembergstraat in Paramaribo.


  Maak melding
 17. Pony
  kan mijn matti Bram Behr eindelijk zijn rust vinden

  Hij was ook mijn matti. Ja op de Sint Stephanusschool aan de Weidestraat met Bram in de dezelfde klas gezeten. Hierna naar de Paulusschool. Naar Nederland vertrokken en 1980 terug en Bram gesproken. Hij en zijn broer waren op school altijd de rust zelve. daarom verbaasde het mij dat de vreedzame Bram werd opgepakt en geliquideerd.
  Bram R.I.P.


  Maak melding
 18. Het is ontzettend belangrijk dat het OM, de PG etc. ongehinderd hun werk kunnen doen. Geen gepush of eisen of druk v buitenaf. Kijk maar naar de rechtszaak vd suri ambassade in Ned het heeft langer dan 1 jr geduurd. En dit:

  “Het is geen geheim dat de benoeming van Prade tot korpschef, een politieke achtergrond had en dat ze tot grote ontevredenheid binnen het korps heeft geleid, omdat er meerdere hoofdofficieren en commissarissen waren die eerder in aanmerking zouden moeten komen voor deze functie. Maar de regering Bouterse koos voor loyalisten c.q. paars gekleurden, omdat die de belangen van de NDP beter zouden kunnen behartigen en een remmende werking zouden kunnen bewerkstelligen in bepaalde strafzaken waar het OM onderzoek voor had gelast.

  Wanneer een procureur-generaal (PG) telefonisch contact tracht te krijgen met de korpschef en die tot grote bevreemding van de eerstgenoemde maar al te vaak onbereikbaar blijft, dan is er geen sprake meer van toevalligheid, maar van opzet. De leiding van het KPS werkt dan in veel gevallen dermate ondermijnend naar het OM en de PG, dat het werk van de justitie en vooral dat in ernstige strafzaken, ernstig in gedrang komt.

  “Dat veel strafzaken die schreeuwen om snel politieonderzoek en afronding niet vlotten, laat zich ook raden. We zeggen daarbij niet dat Prade daar de hoofdschuldige in is, maar zeker wel de organisatiestructuren van het moment binnen het KPS, waar de politieke invloed van de NDP nog levensgroot aanwezig is en de sabotage vooral binnen het Openbaar Ministerie, duidelijk voelbaar is. Dat de infiltratie van de NDP zelfs binnen de politiebond zich doet gevoelen, is geen geheim en dat wordt gezien door bepaalde acties van het bondsbestuur.” etc etc.
  Bron: de West 21/11/20

  Er is héél veel mis.


  Maak melding
 19. Pakirtigri, nogal een rare redenering, je geeft zelf aan dat de Krijgsraad de Amnestiewet niet heeft meegenomen in de behandeling en veroordeling van meneer Bouterse. Maar nu, bij het ten uitvoer brengen van de strafmaat na behandeling van het verweer van de verdachte, moet de Amnestiewet wel een rol gaan spelen. Volgens mij speelt de Amnestiewet geen enkele rol in deze kwestie.
  De Krijgsraad hoeft geen rekening te houden met de gevoelens van de DNA, dit is geen politieke issue, meneer Bouterse handelde toen als militair. Jip en Janneke

  Trouwens nog iets gehoord van het Constitutioneel Hof!!!!!


  Maak melding
 20. Allen,

  Laten wij eerlijk zijn tegen elkaar, wie geloofd echt nog dat DDB na zoveel jaren en gedoe nog in de gevangenis beland ?
  Ik denk dat er veel meer achter gehouden wordt, dan wat er werkelijk verteld wordt aan ons allemaal.
  Politiek is een vuil spelletje.

  SUCCES


  Maak melding
 21. QQQ Als Er Zoveel Dingen Mis Zijn Die Het Zonlicht Niet Kan Verdragen
  Vraag Ik Me Af Komt Het Nog Goed Met Ons Land. Ik Geloof Dat Wel. Maar Gaan Wij Niet Meer Mee Maken.

  Waar Hebben Wij Als Volk Van Suriname Het Aan Te Danken Dan!! ??


  Maak melding
 22. Bigi Sma,
  Ik ontmoette Bram voor het eerst op Curaçao, waren beiden op vakantie, dat was als ik het goed heb in 1970. We spraken toen over de opstand op Curaçao, een paar jaar eerder, 1968, onderleiding van papa Godet. Waren jong en droomden ooit zo’n opstand in Suriname te ontketenen voor het arme toen sterk achtergestelde volk, vooral op plantage Mariënburg en Zoelen.
  Om het kort te houden, via het marxistisch- leninistisch centrum, en partijblad de Rode Surinamer probeerden wij jongelingen vorm te geven aan onze idealen. Bram Behr werd bekend onder de Surinamers. Hij was altijd rustig en onder control. Als toekomstig gevaar voor Bouterse werd hij mede geliquideerd met de andere “reactionairen”.


  Maak melding
 23. Oei!!!!! Dat zal een lange zitting worden, lezen kan deze stumperd ook al niet. Op de vraag waar is hij dan wel goed in, wist Moesje het antwoord; Liegen, bedriegen en buitensporig geweld.


  Maak melding
 24. Ik heb hier geen woorden voor , mensen blijf thuis maak je geen deelgenoot van deze duivelse karma .
  Deze demoon denkt mensen kapot te kunnen schieten zonder wroeging en hij mag leven en genieten van zijn leventje kids en kleinkinderen zien opgroeien enz.walgelijk.
  Ik heb geen woorden voor deze lafaard.
  Per direkt oppakken.


  Maak melding
 25. Kondremangs,
  @bigi sma, met frater Tranquilines aan het hoofd op zijn solex vanaf het Bisdom aan de gravenstraat. De st Stephanusschool. Ik heb daar gezeten vanaf de 3e klas, samen met stuart getrouw, t/m de 6e klas (1978). Geweldige school.
  Back to the topic: de paarse ratten zijn opgeroepen voor morgen. Willen ze covid krijgen? DiDiBri is hun meer waard dan hun eigen gezondheid. Wat een adoratie vóór een veroordeelde moordenaar en drugsdealer.
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 26. Pakiratigri

  Wat beuzelt u over de amnestie wet. Niet alleen de Krijsgraad maar de gehele internationale rechts orde functioneert op basis van de wetten die van toepassing zijn als het proces start.
  Wetten die gedurende het proces gemaakt worden en dan ook nog onder leiding de belanghebbende en pas op het moment als de zaak door het breken van de Omerta door Roozendaal de verkeerde kant uit gaat.

  De grondwet gaf de krijgsraad het gereedschap te handelen binnen de wet.

  Als het verzet niet slaagt zal Bouterse gezien het ontbreken van een constitutioneel hof (weer iets wat Bouterse niet gelukt is goed af te handelen) zal Bouterse dan van uit het gevang naar een constitutioneel hof of de internationale hoven moeten aan kloppen.

  Kans nihil. Bouterse heeft slechts humanitaire redenen als bondgenoot, Ik ben erg ziek etc kan hij nu nog aanvoeren.

  ik ben benieuwd naar zijn tekst bij de krijgsraad.


  Maak melding
 27. De tekst die wanted morgen gaat voorlezen bij de rechters van de Krijgsraad moet openbaar gemaakt worden.

  We leven niet meer in een dictatuur en in belang van de familie, vrienden, democraten, de Surinamers, de rechtsstaat moet de tekst van wanted open zijn. Alle Surinamers hebben recht te weten wat erin zijn tekstbriefje staat.

  Niemand staat boven de grondwet ve democratische rechtsstaat, Internationale Verdragen, mensenrechten, ook een moordenaar, dictator, uitbuiter, enz niet.

  Wanted moet zo snel mogelijk worden opgesloten, omdat hij misdaden heeft gepleegd tegen de menselijkheid en hier wordt nergens in de wereld vrijheid of amnestie voorgegeven. Er is maar een straf, nl: 20 jaar gevangenisstraf dat hiervoor in Suriname voor hem reeds uitgesproken is door de krijgsraad. Morgen, 30 november 2020 moet hij al in de gevangenis in SB worden opgesloten.

  De rechters vd Krijgsraad moeten het ijzer smeden als het heet is en dat is maandag, 30 november 2020. Tra fas no de, wanted opsluiten in de gevangenis voor misdaden tegen de menselijkheid. De hele wereld kijkt morgen naar Suriname. Deze drie rechters worden als ze dat doen morgen wereldberoemd en wie wil zo’n eer niet hebben, waar je naar overal in de wereld in de media genoemd en geschreven is.

  Leve:
  – democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van Suriname,
  – strafrecht in Suriname,
  – Internationale Verdragen, mensenrechten.

  Hoera, Hoera, Hoera


  Maak melding
 28. NOBRUYA
  frater Tranquilines aan het hoofd op zijn solex

  Ai dan heb je de goeie ouwe tijd van frater Ulrich niet meegemaakt, hij was voor frater Tranquilines, die rookte als een schoorsteen, het hoofd doch hij kwam op zijn zwarte fiets.
  Met de schoolbel kreeg je tikken op je schouders wat er pijn deed.
  De heer Wijntuin, zijn naam was vroeger Nibte, was mijn leraar in de eerste klas vlak onder de trap naar de 3 t/m de 6e klas. Mijn periode 1954 r/m 1960
  Zowaar inderdaad een geweldige goede school met de nodige discipline. De grondlegger van menig goed terechtgekomen mannen die de school een warm hart toedragen


  Maak melding
 29. Tapu mofo, niemand zit op je langdradige onzin en leugens te wachten!!
  .
  De enigste vraag die morgen beantwoord moet worden is waarom Bouterse al die jaren bij al die sessies NIETS van zich heeft laten horen, waarom hij nooit verschenen is!!
  Elk ander verhaal wordt door de rechters als irrelevant afgedaan en afgekapt. Dus dat deze megalomane idioot nu een heel lang verhaal verzonnen heeft zal niets uitmaken. De rechters zullen hem geen podium geven.
  Mijn verwachting is dat iedereen binnen 30 minuten al weer buiten staat, al dan niet geboeid.


  Maak melding
 30. Jammer dat ze de man niet stevig aan kunnen pakken. Chan is bang dat de pleuris uitbreekt, door die hersenloze achterban van deze man. En heel wat zogenaamde sympathisanten zijn bang voor represailles van zijn aanhangers.🤨😕


  Maak melding
 31. @Eerlijk,

  Dit is jou reactie;
  “Laten wij eerlijk zijn tegen elkaar, wie geloofd echt nog dat DDB na zoveel jaren en gedoe nog in de gevangenis beland.”

  Ik denk dat velen niet beseffen hoeveel invloed deze man heeft gehad op de ontwikkeling v suri. Zolang dit niet wordt opgelost, KAN suri niet verder.
  Veertig jr dood en verderf is genoeg geweest. Wie denkt dat het een ‘ver v hun bed show’ is, ontbeert zelfbewustzijn.

  Stemmen is een begin. Ontwikkeling van het land, waarvan de helft een revo-beliefsystems heeft, werkt niet. Die mensen zijn ziekelijk jaloers, rancuneus, baldadig en destabiliserend bezig.

  Gaat effe duren, maar komt zeker goed.


  Maak melding
 32. @pakiratigri 29 november 2020 At 11:45

  Je bent echt vermoeiend met je onzin. Je zou er goed aan doen om eens zelf te gaan denken en minder naar OCER KA te luisteren!!
  De amnestiewet, zoals onder Bouterse aangepast, gaat nooit toegepast worden!! En wel om twee redenen die elk voor zich, afzonderlijk voldoende reden zijn de wet NOOIT TOEPASBAAR TE LATEN ZIJN!!
  1- De wet is strijdig met de GW en internationale verdragen die zwaarder wegen dan die kromme amnestiewet.
  2- Een wet kan nooit toepasbaar zijn op een lopend proces. Immers de spelregels moeten aan het begin van het proces vaststaan!!
  Dat de Krijgsraad destijds het proces, ivm de aanname van die Amnestiewet door de paarse minkukels, uitstelde had slechts te maken met het feit dat formeel het CH een uitspraak moet doen over de geldigheid van een wet. Echter die was er niet maar jou Baas beloofde, zijn zoveelste loze belofte, dat er snel een CH zou komen. Toen die er maar niet kwam moest de Krijgsraad wel doorgaan met het proces en zelf de knoop door hakken. Je baas heeft toen nog geprobeerd om via art 148 de rechtzaak te vertragen maar ook dat mislukte, terecht!!
  Als je niets te verwijten is waarom kom je dan nooit naar de rechtbank?? Waarom probeer je dan via allerlei kromme, onwettige middelen de rechtzaak te stoppen, omzeilen, frustreren, etc. ??
  .
  De “man” is gewoon een laffe loser die nooit de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen wandaden en alles vernietigd!!!


  Maak melding
 33. @Klaas de Groot

  Ik ben het helemaal met je eens: De Rechtbank wil namelijk weten waarom de veroordeelde Drugscrimineel nooit op een zitting is geweest. Was hij er niet van op de hoogte dat er een rechtszaak tegen hem aanhangig was gemaakt?

  Het verstek is pas gezuiverd als de veroordeelde in het gelijk wordt gesteld dat hij nooit op de hoogte was dat er een rechtzaak gaande was maar dat hij dit niet kon weten


  Maak melding
 34. De gewijzigde amnestiewet is sinds 4 april 2012 van toepassing, tot heden. Op afstand mag iedere organisatie zeggen dat het ongeldig is etc. Maar zolang die kwestie niet officieel behandeld wordt ,is het nog altijd geldig. In de DNA is het tot stand gekomen. Mensenrechten en organisaties mogen hun mening geven, juristen en wie dan ook, maar dat telt niet zolang de amnestiewet niet behandeld is. De krijsraad stelt de amnestiewet niet ter kwestie ,dat gaat immers boven zijn bevoegdheid, maar het heeft niet weggenomen dat de krijgsraad zelf de beslissing genomen heeft het proces te hervatten omdat men vond dat men in zijn recht zat. Dus, de Krijgsraad heeft uiteindelijk de amnestiewet gelaten voor wat het is. Het was aldus geen beletsel. Maar dat niet wil dus zeggen dat de amnestiewet ongeldig is. Zie het fijne onderscheid te maken.


  Maak melding
 35. @Pakiratigri

  Het 8 december proces staat voor de rechter vanaf november 2007.
  De rechtelijke macht is autonoom en bepaald.
  Het juridisch toetsingskader is vermeld. Indien Bouterse een poot had om op te staan had hij het constitutionele hof wel tot stand gebracht of was hij onder tussen wel naar de internationale hoven gegaan alleen al om te vertroebelen en te vertragen.

  Hij is in zijn eigen val gelopen en moet het nu doen met verzet.
  Dat is bij de zelfde rechters. Er is niets nieuws naar voren gekomen ofwel afhandelen en huisarrest zodat Bouterse de staat niets meer kost.


  Maak melding
 36. Passant wereldberoemd n populair zijn daar wordt je niet rijk van, van de ene op de andere dag n precies daarvoor bn k zeer bezorgd. Het kan alle kanten opgaan.


  Maak melding
 37. De NDP roept alle paarse ezels op om hun leider weer te komen steunen bij het proces.
  Frappant dat hier vanuit de regering niet op is gereageerd. Verwacht kan worden dat toch nog enkele duizenden labiele boutisten als ongeleide projectielen de orde kunnen verstoren.
  Deze oproep kan ook intimiderend werken op de uitspraak.
  Dus moet de NDP haar bedoeling en route niet duidelijk en schriftelijk indienen ?
  Veiligheidsdiensten moeten voorbereid zijn op de heethoofden die mogelijk op vernieling en erger uit zijn.

  Ik ben ook wel benieuwd naar de verklaring die Kanhai voor Bullshit Bouta heeft opgesteld.
  Een ding is wel duidelijk, voor Kanhai is de NDP een flinke melkkoe die gouden melk geeft.

  In ieder geval kan Desi de duivel Bouterse morgen niet meer in militair teneu.

  Heel Suriname bidt om onze switi Sranan te bevrijden van de vloek van de Decembermoorden.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 38. Ram Singh , je bedoelt die zwerver , witte baardhaai , die is aan het gokken in het casino , en op een gok site , wordt bouta wel of niet gearresteerd , en deze kabouter weet nog niet van wel of niet , en aan die gokkast ziet hij dollars en euro’s en srd’s voorbij rollen , wat zal deze paarse zwerver rat , wel of niet doen


  Maak melding
 39. @Pony/Bigi Sma: Zomaar kom ik hier misschien bekenden tegen die ik hoogstwaarschijnlijk ken van de bij1komsten ’s avonds in het MLCS aan de Nassylaan. Mi bing djompo vensre wreed na osso foe go vergader en druk sani wang lesi mi tja porneng gi wang tori ma mi no bing spang bika na deng boi foe mi bing doe a tori van de 15 hoop ik voor Riedewald Behr Hoos Derby en Slagveer Ampi dat a kot wang mooi hardleba .
  A sakasaka kiri ding boi ini advent. tide na eerste advent mi hoopoe dat ing Waterloo sa fadong ini advent toe
  En dan kan ik alle lectuur over de duivelstijd schenken aan een bib in Su zodat de jongeren hun ogen open gaan.


  Maak melding
 40. hé paki RAT-igri , , jij met je amnestiewet , , ja de vorige paarse ja knikkers en die van 2010 tot 2015 dachten dat zo bouta met die wet vrij konden pleiten van zijn misdaden , , maar paarse droplul paki-RAT-igri , , de krijgsraad heeft niets met amnestie , en zal dit terzijde leggen , en einde amnestie.
  morgen zal jij paarse kontenlikker paki-RAT-igri wel voor aan staan om je baasje te begeleiden naar het gerechtsgebouw , met een paarse plu , een paars petje , een paars vlaggetje en roepen , , bouta-bouta-bouta wij staan achter jou om je reet schoon te likken


  Maak melding
 41. hé pony jij spreekt over meneer Bouterse , , dus de rest wat jij lult is onzin en je wilt je baasje bouta in bescherming nemen , , en je zit hier tranen te schieten , , donderstraal toch op loser


  Maak melding
 42. Als de meute/het zooitje ongeregeld de afstandsregels niet in acht nemen gewoon in de jeep smijten en naar het POC brengen om af te koelen of moet traangas bewerken want er is zover ik weet geen toestemming gegeven voor deze nep ondersteuning.

  Verder bekruipt mij het gevoel dat de veroordeelde niet in persoon inde rechtbank zal zijn maar via ZOOM. Ik vraag me nl ook af of hij nog in het land is want hij heeft de aardappel/uien/knoflook venter niet onthaald in het rattenhol na zijn vrijlating En zoom is tegenwoordig ook in de rechtbank toegestaan en die advocaat is vol van trucjes


  Maak melding
 43. Bouta, voor jou geldt de dag des oordeelde niet in de hemel maar hier op aarde. Je moet boeten voor het vermoorden van onze geliefde broeders.
  Ik hoop dat je vandaag een enkeltje santo boma krijgt en daar je laatste dagen mag slijten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES