1 nieuw COVID-19 geval na 82 testen

1
covid-19 coronavirus test

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 82 corona testen uitgevoerd. Hieruit is slechts 1 nieuw COVID-19 geval geïdentificeerd. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat 5 personen het afgelopen etmaal zijn genezen en dat er op dit moment 7 personen in het ziekenhuis zitten en 3 in een intensive care unit. Daarnaast zijn 7 positief geteste personen in isolatie waardoor het aantal actieve gevallen 17 bedraagt.

Zaterdag liet het Korps Politie Suriname ook weten dat zij in de nacht van afgelopen donderdag 26 op vrijdag 27 november maar liefst 48 personen heeft aangehouden en opgebracht, die de lockdown regels met betrekking tot COVID-19 hebben overtreden.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.