donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie rijdt vluchtauto van roofbroers klem

Politie rijdt vluchtauto van roofbroers klem

-

Does Travel

De Surinaamse politie heeft twee roofbroers aangehouden, door het voertuig waarin ze zaten klem te rijden. De twee roofverdachten zijn de gebroeders R.O. (29) en de 27-jarige Q.O. Ze werden op vrijdag 20 november door leden van de Recherche van regio Midden aan de Poerwodadiweg ter hoogte van de De Craneweg klemgereden meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De gebroeders O. worden ervan verdacht zich eerder op diezelfde dag schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging bij een supermarkt aan de Magentakanaal- en de Mopentiboweg en vervolgens bij een supermarkt aan de Helena Christinaweg.

Onderzoek wees uit dat de twee verdachten de winkelzaak aandeden en een aantal spullen wegnamen. Bij de kassa weigerden zij het verschuldigde bedrag te betalen. Er ontstond hierdoor een woordenwisseling tussen de twee zogenaamde klanten en de winkeliers die uitmondde in een vechtpartij. Hierna verlieten zij de plek met medeneming van persoonlijke spullen van de winkeliers.

De slachtoffers van de eerste supermarkt liepen geen noemenswaardige letsels op, terwijl bij het tweede geval een slachtoffer bewusteloos was en een andere een barstwond op zijn hoofd heeft opgelopen.

Per ontboden ambulance werden de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer met de barst wond op zijn hoofd is in kritieke toestand opgenomen op de Intensive Care van de ziekeninrichting.

Hun buit, die bestond uit 3 mobiele telefoontoestellen en 2 gouden halskettingen, is terecht. In het voertuig dat in beslag is genomen werden maskers, een mes, een houwer en een werktuig waarmee er inbraak kan worden gepleegd, aangetroffen en in beslag genomen.

Het vermoeden bestaat dat dit duo meerdere strafbare feiten op hun naam hebben staan. Zij werden overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de gebroeders O. in verzekering gesteld.

Het onderzoek in beide zaken, die zich hebben voorgedaan in het verzorgingsgebied van de politie van het ressorten Santo Boma en de Nieuwe Grond, zijn overgedragen aan de recherche van regio Midden.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
  1. Als Een Familie Lid Van Mij Eens Wordt Beroof En Vermoord Wat Ik Niet Hoop Natuurlijk
    Denk Ik Dat We Naar De Politie Toe Zullen Stappen En Dat We De Politie Netjes Zullen Toelichten:

    Bedank Voor U Medewerking We Stellen Die Zeer Op Prijs Maar We Lossen het Zelf Op.

    Je Gaat Ergens Je Boodschappen Doen En Als Terug Naar Zn Auto Toe Loopt Wordt Hij Op Een Laffe Wijze Beroofd En Vermoord.

    Beste Mensen

    Ik Kan Dit Nog Steeds Niet Verwerken, Volgend Keer Kan Dit Jou Overkomen Snap Je Dat Niet.
    Ik Heb Niet De Indruk Dat De Minister Van Politie Op De Hoogte Is Van Zulke activiteiten
    Zijn Interesse Gaan Uit Naar Andere Zaken


    Maak melding
  2. je mag het hef niet in eigen handen nemen, daarvoor betalen wij belasting waarvan de politie betaald wordt. De politie is dus in dienst van en dank zij het volk. je mag je verdedigen, maar geen eigen Rechter spelen anders ben je net zo crimineel en zul je worden vervolgd. Ik vind dat het nu hoog tijd is dat de wet wordt verandert en elke burger het recht heeft om zichzelf en zijn have en goed middels bewapening te verdedigen.Als iemand jou terrein betreedt zonder toestemming en je hem herhaaldelijk hebt gesommeerd te vertrekken dan verdient hij een oorveeg eraan over te houden. Blijf altijd allert and beware of the danger.


    Maak melding
  3. politie had ze gelijk ter plekke moeten executeren en zeggen op de vlucht dood geschoten.Deze boswandeling creolen zullen het nooit af leren en Santa boma zit vol met zulk tuig.
    Ram Ram bhai aur bhaino kalie larwaat


    Maak melding
  4. Weer Hoopte Ik Te Lezen Dat De Daders Van De Brutale Roofmoord Zijn Gearresteerd. Maar tevergeefs.

    De Werkdruk Van De Politie Is Zo Hoog Dat Het Moeilijk Voor Die Is Om Op Elke Hoek Te Staan
    De Politie Doen Uiterst Hun Best Om Moorden En Criminelen Activiteiten Op Te Lossen.

    Is Van Belang Dat Het Openbaar Ministerie Het Over Een Ander Boeg Gooit.
    Beloning Voor De Gouden Tip. Waarschijnlijk Is Suriname Nog Niet Zo Ver,, Wij Als Volk Gaan Nog 60 Jaar Voor Moeten Wachten


    Maak melding
  5. limbo gelukkig hé
    die broers hadden ze moeten doodschieten , dit tuig heeft geen recht op leven , , opleiding hebben ze had bij die paarsen , want werken doe je toch niet man , ga stelen en roven en mishandelen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES