dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCubaanse inbrekers stelen grote partij smeerolie bij supermarkt

Cubaanse inbrekers stelen grote partij smeerolie bij supermarkt

-

De Nationale Carrierebeurs

De politie van Houttuin heeft in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november twee inbrekers van Cubaanse afkomst, R.W. en G.B., op heterdaad betrapt tijdens diefstal van een grote partij smeerolie. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De twee verdachten verschaften zich toegang tot een supermarkt in het politie ressort Houttuin door het dievenijzer te forceren. Toen de winkelier door had dat hij bezoek had van dieven, schakelde hij de politie in. Bij aankomst van de wetsdienaren waren R.W. en G.B. bezig de partij smeerolie in te laden in een auto.

De twee verdachten werden terstond aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en werd de gestolen partij smeerolie afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Bij de voorgeleiding hebben beide verdachten ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de twee mannen in verzekering gesteld. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden meldt de politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

9 REACTIES
  1. hé schipper jij hebt ze zeker de opdracht gegeven omdat te stelen , , jou bootje moet natuurlijk door gesmeerd worden met olie ,
    die twee cubanen waren zeker als arts hier heen gehaald , en geen arts waren , dus moesten gaan stelen in opdracht


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES