zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie57-jarig personeelslid LVV al meer dan 3 weken vermist

57-jarig personeelslid LVV al meer dan 3 weken vermist

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is Marjan Eunice Rigters. De 57-jarige vrouw wordt al meer dan 3 weken vermist, maakte het Korps Politie Suriname onlangs bekend. Mevrouw Rigters is werkzaam bij het Surinaamse ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, maakte het departement vandaag zelf bekend.

Marjan Rigters is op donderdag 5 november omstreeks 04.00u van huis vertrokken met onbekende bestemming. Zij was gekleed in een groene gebloemde rok en bloes en een groene en blauwe badslipper. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het station Houttuin op de telefoonnummers 372544; 372588, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Een vermissing, heeft een grote impact op de familie.
  Dierbaren, zullen snakken naar haar terugkomst, zitten met veel vragen.
  Vragen zich af, waar ze kan zijn.
  En hopen dat ze gezond is en kan laten weten waar ze is.
  De moed niet opgeven.
  Geef de politie, zoveel mogelijk informatie b.v. hoe haar laatste paar dagen geweest was c.q. haar kenniskringer.
  Het zal de politie, makkelijker zijn om in een bepaald richting te zoeken.
  Ik wens op een goede afloop.


  Maak melding
 2. Grappen over de NDP en Hoefdraad zijn leuk, maar de vermissing van een Surrinamer moet geen aanleiding zijn om stomme grappen te maken. Hoe zouden jullie het vinden als een familielid van jullie werd vermist en een paar gevoelloze idioten gingen daar grapjes over maken?


  Maak melding
 3. Leek heeft wel gelijk , de ndp schroomt niets als ze merken dat iemand hen verlinkt ( klokkenluider ) , ze wilden toch Cairo gijzelen , maar door de komst van de politie werden ze niet gearresteerd ( mocht niet van hogere hand korpchef en die paarse troela viera ) ) , , dus het zal zeker zo zijn dat paars , de hand erin heeft


  Maak melding
 4. OPPASSEN voor mensen die anderen tot zondebokken, zwarte schapen
  en zwarte pieten bestempelen. Want dat is een slecht voorteken en het
  leggen van een basis om hen tot slachtoffers te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES