vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMinisters Ramdin en Blok leggen 1ste steen nieuw hoofdkantoor Surinaamse Bierbrouwerij

Ministers Ramdin en Blok leggen 1ste steen nieuw hoofdkantoor Surinaamse Bierbrouwerij

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft op onafhankelijkheidsdag samen met zijn Nederlandse collega Stef Blok symbolisch de eerste steen gelegd voor het nieuw hoofdkantoorgebouw van Surinaamse Bierbrouwerij N.V.

De Bierbrouwerij is één van de oudste bedrijven in Suriname, die bijna 60 jaar oud is. Vanwege het feit dat Amstel Brouwerij N.V. in Nederland toen aandeelhouder was van dit Surinaams bedrijf en sinds 1968 werd overgenomen door Heineken N.V., is in dat opzicht deze steenlegging gedaan door de bovengenoemde ministers.

Ondanks moeilijke tijden heeft dit gerenomeerd bedrijf nog steeds het vertrouwen in de Surinaamse economie.

Na de toespraak van Reinoud Ottervanger, Algemeen Directeur van Surinaamse Brouwerij N.V., hebben beide ministers een bouwsteen geplaatst. Daarna werd op traditionele wijze het reeds verrichte bouwwerk met Parbo bier bespoten. Deze nieuwe investering die gezien wordt als modernisering, apprecieert minister Ramdin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Suriname begint weer te ademen. Het verstikkende van de vorige sekte verdwijnt langzaam. De stank is er nog. Boefdraad die zich verstopt in een septiektank en al die andere vuile vieze criminelen moeten worden vernietigd, zelf de honden die mee hebben geprofiteerd


  Maak melding
 2. Ai ai ,dringi moro fara. Tide ,tamara, wi e dringi moro fara. Was Maisha Neus niet bij deze bijzondere steenlegging aanwezig? Eerste steenlegging noh? Bouw een grote fabriek om de criminelen onder te brengen. Leer ze een vak. Laten de criminelen meelopen met ervaren vaklui zoals elektriciens ,schilders, metselaars, monteurs enz. Wel onder begeleiding. De criminaliteit zal hierdoor op termijn verdampen .Nomonomo, i wan`dringi biri noh?. I wan`seri yu biri noh? Problema no dehhh! Meerdere steenleggingen mogen hierna volgen.


  Maak melding
 3. Realiseren deze twee brave huisvaders zich wel dat alcohol een harddrug is? En het feit dat alcohol legaal is, verandert er niets aan dat ze daardoor drug puchers zijn.


  Maak melding
 4. Bourgondisch Mentaliteit

  Koning Albert Ramdien Is Weer In Bedrijf.

  Ik Had Zo Gehoopt Dat Ik Zou Lezen ; Eerste Steen Leggen Hoofdburo Van Politie… Dit Is Duidelijk Het Bewijs Hoe Bourgondisch Men Denkt. KONING Albert Ramdien Denkt Eerder Aan Bier Dan Aan Andere Belangerijkere Zaken.

  Dat Is Suriname Anno 2020.

  WIJ Surinamers Houden Het Bourgondisch Leven Stijll Op Na.

  Bier Bier Bier.


  Maak melding
 5. Deze mannen zijn niet bang om hun handen, kleding en schoenen vuil te maken.

  Mens je bent meer dan een schoen, kleding en sieraad.
  Je bent meer dan je kleur en je haar
  Want je bent een tweezijdige levensbron/ziel die universele en
  individuele eigenschappen heeft.
  Je bent leven en overvloed.


  Maak melding
 6. Wat zijn Su mensen dom. Als je wat goed doet dan is het niet goed. Bier brouwerij is een toekomst. Veel exporteren komt valuta binnen en werkgelegenheid. Het is toch niet normaal dat Heineken bier ook geïmporteerd in Su. Belachelijk. En ziekenhuizen bouwen, voor wat? Er zijn genoeg ziekenhuizen in Su. En ja als mensen willen zuipen, zuipen gaan ze toch zuipen. Ze hebben Palm nog. Dus niet zeuren. Dit is de eerste voorbeeld en ik hoop dat er nog meer gaan komen want Su is al Failliet. Straks gaan jullie gras eten aks jullie niks gaan doen. Veel succes Su


  Maak melding
 7. Symbolische, is er een steen gelegd.
  Wij Surinamers, zullen nu funderingen zelf moeten leggen, dit is maar een voorbeeld.
  Buitenlandse, hulp is welkom in Suriname.


  Maak melding
 8. Dit verdervelyk spul brouwen daar wordt wel steun aan verleend, zodat jullie door kunnen gaan met deze foute mentaliteit ,een nederlander denkt wie dom is moet dom blyven
  ik heb zo myn bedenkingen


  Maak melding
 9. hé rbrowny met y , , jij bent de domste , en wie hield het volk de laatste 10 jaar dom ,en geen goede scholing aanbood , en met beloftes stiekem het volk uitmolk , en aan zelfverrijking deed , weet jij het al domste paarse rat rb….y , ja die vieze paarse regering met als president bouta en zijn volgers , maar jij bent niet alleen de domste samen met paki-RAT-igri en schipper , en nog meer , de domsten van het paarse rattenvolk


  Maak melding
 10. Gefeliciteerd SU de eerstevstap opweg naar meer export,dus buitenlandse deviezen. Dit hebben we hard nodig hier.
  En laat het niet al te slimme paarse volk hier van leren. Geen loze beloften als een cassave verwerkings fabriek. Maar een uitbreiding van een goed lopend bedrijf! Dat er nog vele mogen volgen. PROOST!!!🍻


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES