dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnschuldige jongen door politiekogel geraakt

Onschuldige jongen door politiekogel geraakt

-

Does Travel - naar Suriname

Een jongen die maandag met een schotwond in zijn buik werd aangetroffen aan de Mattheusweg in Suriname, blijkt te zijn geraak door een politiekogel. De politie sommeerde een aantal roofverdachten om te blijven staan, maar schoot gericht toen ze ondanks waarschuwingsschoten op de vlucht sloegen. De jongen die geraakt werd bleek achteraf onschuldig te zijn.

Een man werd zondagavond aan de Hiraweg beroofd door drie mannen met scherpe voorwerpen. Onder bedreiging werd de man van zijn sieraden en persoonlijke spullen beroofd. Maandagmiddag zag de man een van de verdachten in een groep in de Hiraweg.

Hij deed politiebureau Latour aan om aangifte te doen en gaf de politie te kennen de dader te hebben gezien. Toen de politie de locatie aandeed vluchtten de jongens in verschillende richtingen op. De politie sommeerde een van hen om te stoppen, maar die bleef rennen.

Na enkele waarschuwingsschoten werd gericht geschoten. De jongen werd in zijn buikstreek geraakt en zeeg neer op een erf. De politie vroeg naar assistentie omdat een grote menigte verhit was om hetgeen zich had afgespeeld. Nadat RBT Midden ter plaatse arriveerde was alles onder controle.

De jongen is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Nader onderzoek wees uit dat hij onschuldig was en niet bij de beroving was betrokken. De politie kon de andere jongens van de groep niet vinden. Aan hun aanhouding wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Dit is het resultaat als de leiding van de werving corrupt, slap en Nepotist is .
  Selecteer de juiste mensen en laat ze voldoen aan alle gestelde eisen. Wees kritisch en durf nee te zeggen ook tegen jou broer of neef. Alleen op die manier krijgen wij een zuiver Korps Politie Suriname. Alle rotte appels gelijk de laan uit sturen.


  Maak melding
 2. Nako of wat daar ga je weer karma is nooit ver , het leven is voor een ieder waardevol voor jou schijnbaar niet, je was wel stil toen de politie een onschuldige verwaarde jongen in nl neerschoot.


  Maak melding
 3. Els ,( verwaarde jongen) , zal deze jongen ook geen verwarde jongen kunnen zijn geweest , , maar als je mee vlucht met die groep criminelen , dan weet de politie opdat moment nog niet , als die jongen gewoon was blijven staan was hij niet beschoten


  Maak melding
 4. Els wat er in nl gebeurd heb k niks mee temaken.en j heb gelyk het leven is waardevol van een ieder.dit moet j die rovers en die moordenaars gaan vertellen die zoveel onschuldige mensen roven en daarna vermoorden.dus als 1onschuldige van deze groep een kogel in zyn ka reet heeft gehad dan a kies ing moii!!!!


  Maak melding
 5. men heefd al gauw een mening klaar liggen ,wacht toch op een oficieel verklaring dan heb je een beter beeldt van wat zich heefd afgespeeld en kun je een oordeel vellen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES