maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRaoul Hellings: 'De maat is nu echt vol!'

Raoul Hellings: ‘De maat is nu echt vol!’

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van de Surinaamse Politiebond (SPB), Raoul Hellings, heeft vandaag laten weten dat wat hem betreft de maat nu echt vol is. ‘Dan san wani psa, mek a psa!‘ schrijft Hellings op zijn Facebookpagina. Hij refereert aan de spoed algemene vergadering van de politiebond vandaag om 13.00u.

Het bestuur van de bond heeft haar leden opgeroepen voor deze spoedvergadering omdat zij vind dat de minister van justitie en politie in Suriname, tegen de reeds gemaakte afspraken met de bond wenst in te gaan.

“Nadat het bestuur van de SPB met de minister van Justitie en Politie op maandag 23 november 2020 een akkoord had bereikt en waarna het bestuur de besluiten uit dat akkoord aan de ALV had gepresenteerd, is vandaag 24 november 2020 gebleken dat de Minister toch tegen die afspraken wenst in te gaan” zegt de SPB.

De bond hekelt het feit dat de minister heeft besloten om de BPO lichting 2019-2020 niet te beëdigen en te bevorderen. “Alle leden worden gevraagd massaal aanwezig te zijn omdat het handelen van de werkgever niet kan worden geaccepteerd. Geen kroon zonder strijd” aldus de bond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Belfort is al bijna 30 jaar in het vak en al die tijd heeft hij toegestaan en toegekeken om ongeschikte kandidaten tot de politie toe te laten.
  ABOP verdient het niet en blijkt ook niet betrouwbaar en ook niet geschikt te zijn om leiding te geven aan veiligheidsdiensten.

  Suriname behoort dankzij Bouta en zijn bende niet meer tot de veiligste landen van de regio !
  Olv Z. E. Santokhi was dat wel het geval.

  Kan ABOP / Kenneth Amoksi er voor zorgen dat onze Suriname weer tot de veiligste landen van de regio behoort ?

  Is JusPol wel in veilige handen bij ABOP ?

  Wij willen een veilig Suriname !
  Jij toch ook !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 2. Raoul Hellings: ‘De maat is nu echt vol!’

  Dan san wani psa, mek a psa!‘ schrijft Hellings op zijn Facebookpagina.

  Pas op jongen, veel geschreeuw en weinig wol. Degenen die niet fris onder hun oksel zijn, zullen per direct worden verwijderd van de politieopleiding. Dit om schade en schande te voorkomen bij/aan het ambt. Goed gedrag en overige zaken moeten in orde zijn. Er moet een daad worden gesteld (inter)nationaal. De rechtsstaat Suriname heeft haar goede eer en naam hoog te houden. Er waait een andere wind sinds 26 mei 2020/16 juli 2020 in de democratische rechtsstaat Suriname en internationaal wordt naar Suriname gekeken.

  De minister van justitie en politie weet meer vd hoed en de rand en die heeft het laatste woord. Alles moet volgens letter en wet plaats vinden.


  Maak melding
 3. Deze rotzak moet zo snel mogelijk oprotten. Hij is een Bouta man, weet ook wie de grote drugsdealers zijn en door wie de Nickeriaan is vermoord . Hij is ook een vriend van Nerkust en Bouta klein zoon. Regering let op deze man hij is gevaarlijk.


  Maak melding
 4. Het dient van het koren te worden gescheiden. Dat is wat er nu gebeurd in su. Het geeft emotionele reacties, maar zal op termijn voor een beter functionerende ambtelijke organisatie. Deal with it, cause there is no time to Lose.


  Maak melding
 5. Deze smeerlappen zogenaamd van de gewapende machten hebben gefaciliteerd dan SU nu bekend staat als een narco staat. Ik zou de DEA alle faciliteiten geven om in Suriname te opereren en deze figuren ook meenemen in het onderzoek.
  Smeerlappen. Was dat niet de ene inspecteur die verantwoordelijk was voor de stembiljetten in de Antony Nesty stadion. Het is dat er op tijd ingegrepen was door de bewakers van de stembussen. Want die smeerlap was bezig het faciliterend werk te doen voor de NDP.


  Maak melding
 6. De Nederlandse Politiebond (NPB) heeft vrijdag haar steun betuigt aan de Surinaamse Politiebond (SPB) en heeft in een brief aangegeven zich solidair te verklaren met de Surinaamse bond. NPB voorzitter Jan Struijs heeft dit zaterdag bevestigd tegenover de redactie van Waterkant.Net.


  Maak melding
 7. Deze Pedo mag gelijk vertrekken, in de politie handvest staat duidelijk omschreven dat elk gewapende ambtsdrager in de Jos ten alle tijde de regels en de weg van de trias politica moeten eerbiedigen, zo ook ondersteunen . De minister van jus pol is daar de bevoegde persoon om orde op zaken te stellen.
  Het is gewoon steek en ophitserij wat er nu gaande is in dr korps . Kring kondre houden en alle rotte uien of aardappelen eruit trappen .


  Maak melding
 8. Er is een algehele tendens waar te nemen. Individuen, vakbonden, groeperingen, je kunt het waarlijk zo gek niet benoemen en constateren dat Surinamers in welke vorm dan ook, voor zichzelf opkomen. De regering heeft huiswerk van jewelste. Het avondmaal voorziet niet in pom ,roti ,bami of nasi. Een sobere maaltijd is van toepassing. Tan teki.


  Maak melding
 9. Iemand Daar Boven Stelt De Juiste Vraag.

  Is De Jus Pol In Juiste Handen Bij De ABOP
  Is Amoksie De Juiste Man Op De Juiste Post

  Ik Zal Maar Nix Zeggen.. Als Ik De Heer Amoksie Bespreek Wordt Ik Voor Alles Uitgemaakt.


  Maak melding
 10. @Robles,
  Het ziet er naar uit dat je vanuit emotie reageert. Wil je echt dat deze ongeleide projectielen jou gezin beschermen. Jullie daar in Suriname lopen dag & nacht te brullen over geschiktheid (diploma’s en ervaring) v nieuwe ambtenaren. Maar, als het gaat om de belangrijkste ambtenaar, de politie, dan maakt het niet uit????

  De hellings heeft nooit zijn psychologische test gehaald. Hij spoort overduidelijk niet.
  En die Hollandse ambtenaar, ach is hij God of zo, dacht het niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES