zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappij'Wakaman' Siebrano Pique gaat vandaag protesteren tegen komst minister Blok

‘Wakaman’ Siebrano Pique gaat vandaag protesteren tegen komst minister Blok

-

Does Travel - naar Suriname

Activist Siebrano Pique gaat vandaag wederom protesteren tegen het beleid van de regering in Suriname. Pique heeft mensen opgeroepen om zich om 10.00u te begeven bij het Vlaggenplein tegenover De Nationale Assemblée.

Pique gaat protesteren tegen de komst van de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Stef Blok in Suriname bij de viering van 45 jaar Srefidensi. Daarnaast ook voor behoud van het Tigri-gebied.

De activist heeft de afgelopen periode meerdere keren opgeroepen om massaal te protesteren tegen het beleid van de regering. Bij haast al zijn protestacties waren heel weinig mensen aanwezig.

Pique heeft eerder laten weten dat hij actie zal blijven voeren totdat de regering beter beleid maakt. Volgens hem is de huidige regering vele malen erger dan regering Bouterse/Adhin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

39 REACTIES
 1. Heeft Siebrano Pique vergunning aangevraagd ?

  En de plek waar hij wilt protesteren is niet toegankelijk in verband met werkzaamheden. De DC zal hem een plekje aanwijzen op Ornamibo.


  Maak melding
 2. Hij kan zijn verlies en vernedering niet verwerken!!! Typisch een mislukkeling in de maatschappij. Piqué booi yang me mars. Je durft niet te gaan protesteren hij voordeur van bouterse. Hij schiet je kapot idioot!


  Maak melding
 3. Moet de media een artikel maken over deze persoon, die zelfs in eigen kring niet serieus wordt genomen en hooguit een paar mensen kan mobiliseren? Het lijkt erop dat de mensen die het hardst schreeuwen meer recht van spreken hebben.


  Maak melding
 4. @Pakiratigri,

  “Tenminste een Surinamer met ballen”
  Jij heb die niet, daarom zit jij in Nederland toch?

  Deze Pisvlek had ballen moeten tonen toen het land leeggeplunderd werd door jouw afgod Kabouta & Co B.V


  Maak melding
 5. Pique! Ga toch werken man!! Of ga op je kostgrondje of erf iets planten. Dan doe je wat, inplaats dat je weer wacht op een steunpakket!
  Ga eens wat doen man!!! 🙈🙈🙈🙈🙈🙈


  Maak melding
 6. Weer zo,n “‘eendagsvlieg””. die probeert naam te maken. Een suggestie , helemaal gratis en vo niets: ga een baan zoeken, dat zal je on de long run ten goede komen, en misschien , heel misschien jezelf en Vooral Suriname ten goede komen.


  Maak melding
 7. He wakaman pique,neem tante Sidonia en Misiebakba,bouva,adhin,parmislukkeling ,pikin ingie boy en de rest van de ndp bende mee.
  Vergeet boefie en schoonpa niet.
  Je komt voor dit prestatie in de Genius record boek te staan.


  Maak melding
 8. pakiratigri
  Ik dacht dat Suriname een land is met democratische rechten dan bedoel ik sedert de huidige regering zijn intrede deed.

  Siebrano Pique zou ik willen vragen waar hij was met zijn demonstraties toen uitgenodigden uit andere landen kwamen waarvan de democratie te leiden heeft en nada niets kunnen bijdragen aan welke vorm van hulp en ontwikkeling voor Suriname.

  Siebrano Pique
  Voer protestacties voor het in beslag nemen van al die gestolen zaken want dat drijft honderden duizenden mensen tot wanhoop in Suriname


  Maak melding
 9. Deze man vraagt om aandacht. Zie maar hoe sommige Surinamers een kronkel in hun hersenen hebben.
  Deze regering zit nog geen half jaar. Triest dat men alleen aan staken en oproer kan en denkt.

  Deze zelfde Pique wil wel met buitenlanders werken als het hem goed uitkomt. Waarom alleen Stef Bos en niet die andere leiders??
  Die trauma die Bouterse heeft achtergelaten zit sommigen heel hoog en iemand moet de schuld krijgen.
  Misschien heeft hij geld van Bouterse gekregen.

  Bouterse heeft 10 jaren gezeten en pas de laatste jaren hebben deze gasten iets van zich laten horen.

  Velen weten ook dat die ellende waarin Suriname nu verkeerd het de schuld is van Bouterse en co.

  Een stelletjes K…Z…


  Maak melding
 10. COVID-19 virus en deze kwart zool gaat demonstreren. Oppakken en opsluiten in LPI en gewoon vergeten dat hij daar opgesloten is.

  De hele leiding vd paarse ndp die Suriname 40 jaar armoede en ellende heeft bezorgd moet ook daar voor goed worden opgesloten.

  Zie de foto en de ogen van deze man en trekt zelf u conclusie.


  Maak melding
 11. WAT, jij neemt tog iedereen de maat met je kronkels.
  Welnu,
  Over twee dagen vieren wij onze 45 ste srefidensi, wat zou het niet leuker maken als jij en jouw favorieten hier op WTK o a Cent, Esmaralda, John enz een kleine referaat zouden posten, een essay of gewoon een beschrijving van hoe jullie de srefidensi tot nu hebben mogen ervaren; ik dacht aan 250/500 woorden, maar gezien jullie niveau wilde ik niet discriminerend overkomen, daarom heb ik het totaal aan woorden opgeschroefd naar 750/1000. Thema’ s in overvloed oa economie, staatkunde, wat heeft het Sranan opgeleverd, voor of tegen srefidensi het mag van alles zijn.

  Hebben wij een deal jongens!!!! Wie pakt de handschoen op. Hier is je grote kans om eindelijk jullie eigen denken op papier te zetten ipv steeds te reageren op wat anderen schrijven. Btw je post wordt door niemand beoordeelt.


  Maak melding
 12. Ga werken paarse djamoe ede. Kunnen jullie zíjn YouTube film herinneren vóór de deur van Olifant? Soso fatu….hahaha.
  Ga protesteren bij ocer en leonsberg met je, deze regering is vele malen erger dan regering opa D en opgesloten aloemang, paarse rat!


  Maak melding
 13. Blijkbaar is niemand op de hoogte wie stef blok is en waarom deze Heer protesteert tegen zijn komst naar Suriname.

  Zelfs de auteur van dit stuk kan daar niet veel over vertellen blijkbaar. Want meer informatie dan opmerken dat, eerdere protest akties van deze man weinig mensen op de been brengt is er niet. De media werkt mee en het enige wat er toe doet is om elkaar, steeds maar weer te blijven afvallen en te beledigen.

  Stef blok heeft in een interview Suriname een ” failed state” genoemd. Om later zijn excuses te maken, Nadat hij een motie van wantrouwen ternauwernood heeft overleefd vanwege deze opmerking. Dit hypocritisch gedrag van de Nederlandse regering is waar Suriname tot de dag van vandaag nog mee te maken heeft.

  Deze nieuwe regering wist niet hoe snel ze bij de Nederlandse regering hun hand moesten gaan ophouden voor geld. Resultaat?? Helaas pindakaas. Men dacht dat onze internationaal gelouterde minister van Bz dat wel even snel kon regelen. Hij werd echter doorverwezen naar het IMF.

  Om een lang verhaal kort te maken. De Heer Pique heeft een punt, waar de rest van jullie hier, niets begrijpt. Mijn inziens is deze witte man hypocriet en inderdaad niet welkom.


  Maak melding
 14. Over Siebrano Piqué heb ik geen mening, wat hij doet , doet hij waarschijnlijk uitovertuiging, dat is zijn goed recht, zoals iedereen die morgen of in de toekomst hetzelfde willen doen, gebruik maken van deze Grondrecht.
  Protesteren is een Grondrecht, daarvan maakt Siebrano gebruikt, je hoeft het niet eens met hem te zijn. Hem kleineren en wegzetten als een idioot zegt meer over de gasten hier op WTK. Maar ja, zo zijn onze ex Kondremangs, ze houden van schelden en anderen belachelijk maken. Reageren als gefrustreerde konijnen alsof zij in NL niet goed/ voldoende aan hun trekken komen.


  Maak melding
 15. Beste famiri, sommigen vinden de waarheid heel onaangenaam!!!
  Maar is Suriname niet inderdaad een failed state ? Kijk wat Druga baas & Co, hebben gebakken?
  Niets nada noti!
  Als Surinamer vind ik het niet leuk klinken, maar het is de waarheid!!!!!!!!!!
  Als Deze Stef Blok Suriname een afschuwelijk land zou vinden, zou hij nooit naar Sur. komen.
  Dus regering probeer munt te slaan op gelijkwaardige niveau.

  Ik denk dat we kunnen stellen dat de minister tot inkeer is gekomen van Druga baas & Co kan je het niet zeggen, de zgn “echte nationalisten”


  Maak melding
 16. Konsensi,
  Over hypocriet gesproken ,hand in eigen boezem steken , en die PUINHOOP, is niet veroorzaakt door de Witteman, 10 jaar wanprestatie dat is geen sinecure, konsensdi, deze regering ,toen ze begonnen , stond al met 20-0 achter hoezo HYPOCRIET


  Maak melding
 17. @ Franco
  hij is juist bezig de kost te verdienen. In Suriname gelt namelijk dat je een luis in de pels moet zijn. Dan wordt men bang van je en krijg je een mooie job. Bouterse deed het met al die lamlullen die geen flikker uitvoerden zoals wijvenbosch. Ik sleep hem aan z;n haren door de stad zei die mongool bouterse toch
  en nu doet santokki het met valies.

  Toen bouterse z;n ka deed werd er gejubelt . yeah
  nu doet santokki z’n ka en word er gejubelt; yeah
  allemaal zwakzinnigen (ook hierop waterkant)


  Maak melding
 18. Deze man kan maar beter feestvieren en God danken dat wij bevrijd zijn van 40 jaar vernieling, misdadig bestuur en dictatuur in plaats van te protesteren tegen een land waar Suriname historisch voor altijd mee verbonden zal zijn. In de tijd van de NDP regering was Suriname een failed state. Er was immers een gekozen crimineel en meervoudig moordenaar aan de macht en corruptie is door de NDP regering tot kunst verheven. Pique is een aandachtzoeker die zich geen raad weet met de vrije tijd in zijn werkloze bestaan. Suriname zit niet te wachten op dit soort mensen. In Bouterse cs hebben wij er al genoeg van.


  Maak melding
 19. Klopt hoor wat je zegt Rome, mensen mogen demonstreren.

  Maar ze mogen zich niet schuldig maken aan strafbare uitlatingen, zoals haatzaaien en beledigen van een andere mensen.
  Ik vermoed dat Stef Blok zal zeggen: daar staat er eentje die weet wat de democratie inhoudt.

  Ondanks het zo goed gaat in Nederland zijn er toch ook vaker demonstraties!
  Dat houd de politiek scherp.


  Maak melding
 20. Dre.
  Die tijd van intimidatie en dreigingen zijn voor goed voorbij. Wij zijn een democratische Republiek en een ieder mag zijn mening ventileren, maar doe dat als er een duidelijke reden daartoe is. Dit is zinloos en gedoemd te mislukken. Let maar op hoeveel verstandige mensen gehoor zullen geven aan deze oproep van een meneer die niet wenst te werken.


  Maak melding
 21. Piqué en de demonstranten, jullie mogen demonstreren in het voordeel voor het land. Vraag aan vorige regering waar zijn alle kantoor attributen zijn, computer met harde schijf en de auto’s. Onze kinderen en kleinkinderen ken straks de geschiedenis van Bouterse en Adhin niet meer van periode 2010 tot 2020.

  Het land is al 45 jaar al zelfstandig, in die 45 jaar is het land naar het verdoemenis geholpen. Als jullie de wereld nieuws zou volgen dan zou je weten dat de Westerse landen goed rijk en goed georganiseerd zijn, alle leiders zijn blanken, de rest van de landen zijn de bestuurders leden gekleurd en dat zijn zakkenvullers en land blijft arm of ze worden nog armer, zoals Bouterse en Adhin heeft achtergelaten voor jullie Surinamers. Van 2010 tot mei 2020, heeft niemand gedurfd om demonstreren dan gingen jullie bibberen.
  In een tropische land hadden jullie zo koud dat je ging bibberen. Omdat Santokhi en Brunswijk rustig zijn met het beleid denken, jullie dat jullie als mogen of kunnen doen.


  Maak melding
 22. Hij heeft een gratis portie bruine bonen met zoutvlees gekregen om te vreten van de NDP voor deze actie.
  Gratis bruine bonen met zoutvlees maakt meer kapot dan lief is.


  Maak melding
 23. Geen idee, waarom Stef Blok, niet welkom is?
  Wel weet ik, waarom hij ook van mij welkom is.
  Met deze regering, heb ik recht van spreken. Dit laat ik niet meer afpakken.


  Maak melding
 24. Stef Blok had de ballen get beestje boj de naam te noemen,een Failed state,dus een minuscule , achterlijke bananen republiek.
  Alleen hij als nazaat van de kolonisator had deze woorden niet mogen bezigen als het om Su gaat.
  NL is ook debet aan het feit dat de massa moordenaar Bouterse en zijn NDP clan,ons land in een stinkende beerput hebben gestort.
  Die bacra’s hebben deze randdebielen hun gang laten gaan door hen te gedogen.
  Deze stukken schijt ,die nu willen protesteren omdat witte Piet snoepjes komt strooien hadden indertijd bij Bouterse op de stoep moeten staan om hem te corrigeren.
  Deze omhooggeschoten junks moeten nu hun gore smoel houden en “ja en amen” roepen als nette leiders proberen het land uit de poep te trekken.
  En als je de keuze hebt tussen drugs exporteren en de bacra’s om financiële steun vragen is de voorkeur toch duidelijk?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES