donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Vrouw bekneld in voertuig na aanrijding tussen twee busjes

VIDEO: Vrouw bekneld in voertuig na aanrijding tussen twee busjes

-

Does Travel

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname (KBS) moesten maandag in de vooravond in actie komen, na een aanrijding waarbij een vrouw bekneld raakte in een voertuig dat op z’n zij terecht kwam. Het verkeersongeval, waarbij twee busjes betrokken waren, gebeurde rond 18.00u op de hoek van de Jagernath Lachmon- en de Cattleyastraat.

Een van de busjes reed over de Cattleyastraat en wilde de Jagernath Lachmonstraat oversteken richting de Nickeriestraat. De bestuurder van dat voertuig verklaarde dat een lijnbus hem inhaalde terwijl hij de weg overstak. Door deze inhaalactie kwam zijn zicht over de kruisende weg weg te vallen, waardoor hij het ander busje niet zag aankomen.

Er ontstond een flinke botsing met de benadeelde, die over de Jagernath Lachmonstraat reed, komende uit de richting van Flora. Dit voertuig kwam enkele meters verder op z’n zij tot stilstand. Twee mensen in dat voertuig raakten gewond. Een van hen, een vrouw raakte in het busje bekneld. [tekst loopt door onder filmpje]

Het lukte de Surinaamse brandweer om de vrouw uit haar benarde positie te krijgen. Ze is zwaargewond met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Het komt dagelijks voor dat buschauffeurs op die hoek de file inhalen en de weg oversteken. Om duidelijk te maken wat de oorzaak is geweest zullen camerabeelden bekeken worden van een Safe City camera in de buurt. De politie van Flora is belast met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Luku Wang San Dja Baka

    Beste Mensen

    Fijne Avond Geniet Er Van..

    In Plaats Ik Me Loop te Ergeren Ga Ik Naast Mijn Lieve Vrouw Liggen, Omhelzen En Vertellen Hoe Veel Ik Van Haar Houd En Hoe Dankbaar Ik Ben Dat Zij Mijn Leven Ontzettend Mooi Heeft Verkeurt.


    Maak melding
  2. IVANOF LIMBURG 23 november 2020 At 23:57
    Luku Wang San Dja Baka

    Beste Mensen

    Fijne Avond Geniet Er Van..

    In Plaats Ik Me Loop te Ergeren Ga Ik Naast Mijn Lieve Vrouw Liggen, Omhelzen En Vertellen Hoe Veel Ik Van Haar Houd En Hoe Dankbaar Ik Ben Dat Zij Mijn Leven Ontzettend Mooi Heeft Verkeurt.

    _____________________________________________
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Nu snap ik je verbitterdheid een beetje met een LIEVE VROUW die JE LEVEN HEEFT VERKLEURT.
    Heb je ook pap gegeten?
    Als je een lieve vrouw had gehad die je leven gekleurd had gemaakt zou je minder bitter zijn naar anderen met een gekleurd leven.

    Dit alles zal alweer de schuld van de minister zijn in jouw ogen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES