VIDEO: Nauwelijks 10 personen aanwezig bij protestactie; politie spreekt Pique aan

29
Nauwlijks 10 personen aanwezig bij protestactie; politie spreekt Pique aan

De protestactie van activist Sibrano Pique vandaag op het Vlaggenplein kent wederom een slechte opkomst. Er zijn nauwelijks 10 personen aanwezig bij het protest dat gevoerd wordt tegen de tegen de komst van de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Stef Blok in Suriname.

De politie heeft Pique zojuist aangesproken omtrent het feit dat hij geen vergunning heeft voor de protestactie. Hieronder een filmpje:

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1256159978092177/

29 REACTIES

 1. Is een ieder zijn democratische recht om te protesteren. Maar deze Sibrano was in de afgelopen 10 jaren in winterslaap. Zonder vergunning protestactie. waar hij nu staat was omrasterd door Bouterse. Hij heeft 1 doel confrontatie zoeken!!!


  Maak melding

 2. hahahahaha….dit zijn de laatste restanten van de paarse maffa en zijn ja-knikkers/meelopers. Een droplul als Paki-RAT-igri heeft weer voer om deze kansloze, potsierlijke vertoning recht te lullen.


  Maak melding

 3. Je moet wel kritisch zijn op het beleid dat gevoerd wordt en zal worden, maar dit is zinloos gezwets. Geef de vooruitgang een kans en heet meneer Stef Blok welkom.


  Maak melding

 4. Bouterse heeft in 1980 zijn coup kunnen plegen met steun van de Hollander Valk. Eenmaal aan de macht wil hij niks meer van Holland weten en heeft een hele generatie gebrainwasht met anti Nederlandse sentimenten. Ondertussen is Suriname steeds meer afhankelijker geworden van China. Het grootste deel van het hout gaat naar China en ook het geld dat in Suriname verdiend wordt gaat in deviezen naar China. Tijdverspilling om aan deze mini demonstratie aandacht te besteden.


  Maak melding

 5. Wakaman Pique heeft het zo druk, dat hij niet wist, dat hij een vergunning nodig had. Alle ndp-ers op deze site, zijn niet thuis, ze hebben loes-bere en zitten samen met bouta op de pot….


  Maak melding

 6. He wakaman pique,neem tante Sidonia en Misiebakba,bouva,adhin,parmislukkeling ,pikin ingie boy en de rest van de ndp bende mee.
  Vergeet boefie en schoonpa niet.
  Je komt voor dit prestatie in de Genius record boek te staan.


  Maak melding

 7. Johannes de Doper. Zijn kop is van koper. Vroeger liep hij (Johannes) schijnbaar vruchteloos rond in de woestijn rond en at leguanen en sprinkhanen la la la la . Zijn woorden, zijn boodschappen, bestaan echter tot heden. Het boeit niet dat Pique een wakaman is of werkloos or whatsoever. Luister naar zijn woorden. Daarop moet je hem beoordelen, aldus, niet zijn populariteitsgehalte. Hoe moet je het zien dan? Ik ben professor en ik heb recht van spreken en jij bent een wakaman en hebt geen recht van spreken? Welk niveau is dit? Wat boeit het of het nou bedruk bezocht was of niet? Hij heeft zijn zegje gedaan. Corona of geen corona, het leven gaat door. Deze man heeft simpelweg gebruik gemaakt van zijn rechten. Het past dus niet om hem te categoriseren. Jij, die op deze manier redeneert ,jij bent juist degene die scholing nodig heeft. Minachting vertoon je. Ga door beste Pique.


  Maak melding

 8. Deze ezels zijn een schande voor land en volk. Zij zijn het vertonen van onze vlag niet waard.

  Neem een voorbeeld aan Surinaamse topsporters:
  zij presteren eerst, zij overwinnen eerst en daarna een eerbetoon aan Suriname door onze vlag boven eigen hoofd te verheffen.
  Zij zorgen ervoor dat elke Surinamer waar dan ook ter wereld met trots kan zeggen:
  ” ik ben een Surinamer ” .

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 9. Tjonge jonge,
  als maar tien mensen komen protesteren geeft dit juist kracht aan Santokhi en de wijze waarop hij bezig is.
  Santokhi wil Suriname niet afsluiten van de wereld. Santokhi wil Suriname weer een groot buitenland geven. Het buitenland reageert hier positief op. Hopelijk kunnen ze hem melden dat het afgelopen moet zijn met vriendjespolitiek, anders geen steun. Zij kunnen en moeten hun macht uitoefenen

  Vergelijk het met sommige landen, met sommige mannen, die de vrouw thuis willen houden, hoe minder ze in contact staat met anderen hoe minder ze kan bijleren, hoe dommer ik haar kan houden, hoe meer ik haar kan domineren.
  Wat Santokhi doet op dit gebied, banden aanknopen met het buitenland, is dus voortreffelijk.
  Boueterse sloot het volk af van het buitenland, maar intern gebruikte hij het buitenland volop.
  Wat deze man Pique doet is volledig correct. Belachelijk dat jullie hier dit veroordelen.
  Als het onder Bouterse gebeurde zouden jullie het toejuichen. Nietwaar?
  Dit heet jezelf een spiegel voorhouden

  Helaas voor deze man en daarmee voor de ndpis het een gruwelijke afgang geworden.
  Een volgend keer is onderzoeken of je genoeg mensen op de been kan en zal krijgen. Anders niet doen, want je weet wat geldt:
  met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. De ndp vernietigt dan zichzelf


  Maak melding

 10. Als de politie deze man enkele dagen voor vandaag had uitgenodigd op het politiebureau voor verhoor. Daar hadden opgesloten enkele uren, vervolgens hem geblind doek hadden en in een laadbaak van een pickup van een politie auto hadden gesmeten en in de heel vroege ochtend naar een stille plek hadden gebracht. Ter plekke een flinke kotie go hadden gegeven en hem bij enkele homo’s had gebracht dan had niemand last van deze man gehad.


  Maak melding

 11. Het is je goed recht om te protesteren meneer Piqué, met of zonder iemand erbij. Had je vooraf kenbaar gemaakt aan de regering dat Stef Blok niet welkom is? Ook de reden waarom niet? NEE?!! Anders zou je tijdens bewind van je baas wel vergunning moeten hebben hoor.

  Bye the way, failed state komt door jou soort, die backup krijgen van papiertijger hier, gelukkig is er niet veel van zie ik.


  Maak melding

 12. Wat een zielig stelletje. Waarschijnlijk wat trouwe ndp aanhangers. En dan roepen dat de blanken hen beroven. Ik heb zelf nog geen blanke rovers gezien in su. Misschien zijn er wel maar ik zie voornamelijk rovers van Afrikaanse afkomst. Waarschijnlijk is het dus de schuld van de Hollanders dat de mensen met Afrikaanse voorouders meer roven dan andere bevolkingsgroepen


  Maak melding

 13. Rechten? Zijn rechten heeft hij allang verkocht voor een paarse pakket met bedorven uien en aardappelen, dong djamoe ede.
  Ga demonstreren bij ocer en leonsberg en geef opa D van langs, dat hij het surinaams volk zo heeft verarmd met zijn zg revo. Dan heb je dikati. 10 jaar lang was je in slaap paarse rat.


  Maak melding

 14. WAT, jij neemt tog iedereen de maat met je kronkels.
  Welnu,
  Over twee dagen vieren wij onze 45 ste srefidensi, wat zou het niet leuker maken als jij en jouw favorieten hier op WTK o a Cent, Esmaralda, John enz een kleine referaat zouden posten, een essay of gewoon een beschrijving van hoe jullie de srefidensi tot nu hebben mogen ervaren; ik dacht aan 250/500 woorden, maar gezien jullie niveau wilde ik niet discriminerend overkomen, daarom heb ik het totaal aan woorden opgeschroefd naar 750/1000. Thema’ s in overvloed oa economie, staatkunde, wat heeft het Sranan opgeleverd, voor of tegen srefidensi het mag van alles zijn.

  Hebben wij een deal jongens!!!! Wie pakt de handschoen op. Hier is je grote kans om eindelijk jullie eigen denken op papier te zetten ipv steeds te reageren op wat anderen schrijven. Btw je post wordt door niemand beoordeelt.


  Maak melding

 15. NPDers heeft het land armer gemaakt dan de Witte mannen( Nederlander). Wij moeten de verleden achter wege laten en in de toekomst denken, Samen met Nederland het land weer opbouwen en corruptie vrij maken. 500.000 Ex surinamers wonen in Nederland en wegens omstandigheid zijn ze toen gevlucht, daarom het weg vrij maken voor Surinaamse Nederlander om te investeren en land weer op te bouwen. Neem het voorbeeld van Duitsland en Nederland, Duitsers had in de tweede wereld oorlog miljoenen Nederlander vermoord, en nu kunnen ze niet zonder, Ze zijn belangrijkste handelspartner.
  LAAT NDP de SURINAMERS niet ophitsen tegen NEDERLAND.


  Maak melding

 16. Ga weer lekker naar bed pique, je hebt je best gedaan. En eerlijk……het is duidelijk je hebt geen aanhang. Verspil je tijd niet meer hieraan. Tien jaar NDP hebben wij getrotseerd …..wij staan nu open voor ontwikkeling en niets anders!


  Maak melding

 17. hé pony , , was jij een van die tien mensen daar , in een paars onderonsje , , en die paarse rat pique heeft jou zeker om een date gevraagd.
  wat denk jij paarse stront dat we een referaat gaan plaatsen voor jou , neen , we plaatsen alleen maar reacties , , en als jij het leest met kronkels kun je beter naar de dokter gaan , want er is iets goed mis met jou


  Maak melding

 18. WAT, een lafaard, loopt met de staart tussen de benen, altijd een grote mond, durft niet eens zijn mening te geven, dacht ik al, laf. Was een normale vraag hoor, een stukje plaatsen zodat iedereen hier een keer jouw mening kan lezen. Misschien dat je “vrientjes” meer body hebben dan jij. Een schurftige hond is tog bang voor water, maar een grote Drol….
  WAT, het is nog geen 25/11, ze wachten hier op jouw stuk, je hebt nog twee dagen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.