zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbassadeur Thailand in Suriname biedt geloofsbrieven aan president

Ambassadeur Thailand in Suriname biedt geloofsbrieven aan president

-

Does Travel - naar Suriname

De ambassadeur van het koninkrijk Thailand, Manitkul Nitivadee, heeft vandaag haar geloofsbrieven aan president Chandrikapersad Santokhi aangeboden op het presidentieel paleis. De nieuwe ambassadeur geeft aan, dat de relatie tussen Thailand en Suriname goed te noemen is.

Beide landen onderhouden al meer dan 30 jaar diplomatieke banden. In haar gesprek met de Communicatie Dienst Suriname, zei de diplomaat dat Suriname en Thailand gecommitteerd zijn hard te werken om projecten te initiëren en uit te voeren. In dit geval legt de ambassadeur de nadruk op een economische coöperatie.

Ambassadeur Nitivadee geeft verder aan dat Suriname enorme potenties heeft en Thailand Suriname als een hub ziet naar het Caraïbisch gebied.

De diplomaat kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Geweldig succes van ZE Santokhi en VP Brunswijk. Zo komt Suriname stap voor stap uit zijn isolement dat door de fascisten van de NDP was veroorzaakt, en wordt Suriname interssant voor de rest van de wereld.
    Tip voor Schipper. Doe eens wat tegen dat stotteren.


    Maak melding
  2. Ja, dankzij de nieuwe regering staat Suriname weer op de wereldkaart en zijn wij eindelijk verlost van de vloek die 10 jaar op ons rustte. Ik heb nu goede hoop dat er ontwikkeling gaat komen, alhoewel dat nog jaren zal duren. Qua technologie heeft Thailand genoeg te bieden. Het herstellen van diplomatieke betrekkingen is een eerste stap in de goede richting.
    Bouta is destijds alleen samenwerkingsverbanden aangegaan met djibouti. Alleen hij weet welke ontwikkeling dat Suriname heeft gebracht.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES