maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: vp Brunswijk niet eens met opsluiten ex-vp Adhin

VIDEO: vp Brunswijk niet eens met opsluiten ex-vp Adhin

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vice-president Ronnie Brunswijk heeft gisteren laten weten dat hij het niet eens is met de manier waarop ex-vicepresident Ashwin Adhin wordt behandeld, in de zaak waarbij apparatuur in opdracht van hem vernietigd zou zijn. Volgens Brunswijk zou volstaan kunnen worden met het betalen van de schade door Adhin.

De vp zegt hierover in onderstaand filmpje: “Je kunt ook tegen de ex-vp zeggen: je hebt die dingen laten vernietigen betaal ervoor. En als ervoor betaald is kan hij naar huis. Want hoe je het keert of draait, die man is vice-president geweest”. En een ex-vp moet je anders behandelen, aldus Brunswijk.

Als hij had gestolen bijvoorbeeld, dan zou je hem kunnen opsluiten zegt Brunswijk. Maar nu zou het betalen van de schade volstaan.

De huidige vp van Suriname geeft verder ook aan dat hij niet op de stoel van de pg wil gaan zitten. Brunswijk zegt dat hij gewoon zijn mening geeft als een van de leiders van het land.

Hieronder een filmpje met zijn uitspraken (beeld van STVS):

opening
Fernandes Express
Passion in concert

58 REACTIES
 1. Deze man begint het ambt v VP te beschermen, als voorloper op wat hem te wachten staat.
  Ondertussen wordt wereldwijd de één na de andere corrupte ambtenaar ontslagen/opgepakt.

  Suri heeft nog wetten die afstammen uit het tijdperk 1000 BC. Typische koloniale wetgeving. Funny, de ex-kolonist heeft deze wetten jaren geleden geschrapt.

  Het gaat om Normen en waarden, helaas geen masterclass daarvoor….


  Maak melding
 2. Bij mij rijpt meer en meer de opvatting dat deze idioot heeft betaald voor zijn diploma. Hoe dom kan je zijn? Of is het een crimineel die bezig is te anticiperen op zijn toekomst. Dat als hij zich in de toekomst zich vergaloppeert, hij ook zo’n comfortabele behandeling moet krijgen.
  Maar ja, criminelen houden elkaar de hand boven het hoofd. Een oerdomme figuur deze Brunswijk. Wat voor signalen geeft hij niet af? Dat crimineel handelen loont.
  Met deze domme kloot ga je Suriname niet op een duurzame manier kunnen ontwikkelen. Onbetrouwbare kloot is hij. Ik ben bang dat de noeste arbeid van de VHP en NPS water naar zee dragen wordt. Deze onbetrouwbare sujet zal in de toekomst samen met de NDP het land naar de verdere filistijnen helpen. God behoede Suriname. Hoop dat ik een duurzame en welvarend Suriname ziet voor onze kinderen die nu nog op de schoolbanken zitten.


  Maak melding
 3. Beste famiri, kijk & luister naar deze ‘wijze man’, dit getuigd van ondermijning van de rechtsstaat.
  Brunsi probeert vriendjes te maken voor de toekomst. Want hij weet dat hij ook nog heel wat op zijn kerfstok heeft. Het laat volgens mij zien dat Brunsi een strategische tactiek aan het toepassen is, want hij heeft ook al een gebouw gekregen van bepaalde lieden in Nickerie en nu over de ex viezeplee.
  Ziet hij niet hoeveel de vorige regeringsleden op “legale manieren” hebben gestolen!!!!!

  Met vriendelijke groet,
  Harm Ram


  Maak melding
 4. Hypocriet is de huidige VP. Hoe dan ook ex-VP, hoeft de wet niet na te leven. Als hij iemand vermoord zou hebben, dan hoefde hij ook niet de gevangenis. Hij heeft de staat gediend en hiermee heeft hij de Surinamers bedrogen en 10 jr de geschiedenis van Suriname vernietigd. Hij en zijn opdrachtgever en handlangers moet een hoge boeten betalen en ook in de gevangenis. Als iemand de staat bedriegt dan opsluiten.


  Maak melding
 5. Hij moet betalen voor de schade, daarnaast krijgt hij een straf die hoort bij het stellen van staat eigendom. Hij als ex vp moest goed voorbeeld geven aan de samenleving dus basis daarvan verdient hij juist een hogere straf


  Maak melding
 6. Hij is bang dat misschien zijn deel ook zo boven water komt
  Vindt je gek dat hoefdraad niet opgepakt wordt ( gaat ook niet gebeuren ) is alleen sensatie naar het volk toe


  Maak melding
 7. Bravo is kennelijk bevreesd dat de PG ook achter hem zal aankomen met al zijn louche zaken
  Maar moet Bravo deels wel gelijk geven want waarom kunnen anderen strafvervolging afkopen door zaken af te handelen buiten de rechtbank om?
  Ik ben niet pro noch anti Adhin maar er moet toch wel een voorbeeld worden gesteld zodat een ieder weet wat hen te wachten staat

  Ik vind dat Brunswijk als vice president geen enkel commentaar moet geven want het is aan de OM en de rechter hoe het verder zal gaan in deze.


  Maak melding
 8. Ronnie mag altijd de schade die door Aloe baba is veroorzaakt gaan betalen. Hij strooit toch altijd met geld dat een onverklaarbare afkomst heeft. Ik zou zeggen, Chan laat die fransen hem maar halen.


  Maak melding
 9. Suriname is nooit een rechtstaat geweest en zal het de eerstvolgende
  40 jaar ook niet worden. Want elke positieve verandering begint wanneer
  de mens bewust is van zijn tegenstrijdig en verdeelde individuele persoonlijkheid
  en zich leert beheersen. Maar nu geldt de macht van de sterkste in de jungle.


  Maak melding
 10. Met het optreden van Brunswijk is de basis voor deze regering weggevallen. De politiek mag zich niet bemoeien met het proces. Santhoki is hierdoor vleugellam gemaakt. Een regering moet met een mond praten en niet onderuit worden gehaald door collega-bewindslieden. De regering kan veel beter opstappen en nieuwe verkiezingen uitschrijven. Want dit is het in geen geval niet. Dit is het begin van een nieuwe coup, die geleid zal worden door de leider van het Jungle Commando. Het OM en de President zijn hun gezag kwijt.


  Maak melding
 11. Wat een idioot zeg… een VP moet je anders behandelen. Loopt een VP anders, ademt hij anders, in welke planeet leeft Brunswijck. Hij moet zich diep schamen, omdat meneertje weet hij heeft wat tegoed bij de rechter dan komt hij mooi weer spelen. Hij heeft zelf openbare ministerie ingeschakeld voor Adhin nu doet hij alsof zijn neus bloedt. Hij is gewoon laf. Eens een verrader altijd een verrader.Hij heeft het grootste verraad gepleegd in het Surinaamse Parlament het jaar 2010.,,,,,,, Bouterse was gekozen als President. Zelf Belfort heeft hij verraadt bij Bouterse!!!!


  Maak melding
 12. Big Bravo….je mag doen en laten wat je wilt en over 5 jaar ben jij 1 stap hoger( President van de republiek Suriname). Ze ( die gladharigen), hebben jou NU nodig anders hadden ze NOOIT met jou samengewerkt. Nooit no dinkie tak ding lobie joe. Heb mijn rode potlood al klaar voor jou over 5 jaar. Big up…..once a soldier, allways a soldier. Rebel for life


  Maak melding
 13. Het is bekend dat Brunswijk liever met de NDP in zee was gegaan na de verkiezing, maar door de uitslag was dit onmogelijk. Er is iets anders waarom Brunswijk erg bang is voor de NDP en het vermoeden is dat de NDP informatie beschikt over Brunswijk waar de Surinaamse samenleving geen weet van heeft.


  Maak melding
 14. Kijk de reactie van Frank bevestigt weer het vooroordeel. De grootste racisten zijn niet de blanken maar de Afrikanen. Ze haten elkaar als geen ander kijk maar naar Mozambique waar vorige week 1250 dorpelingen als beesten zijn afgeslacht ! Of wat te denken van Oeganda waar ze elkaar uitroeien voor een stuk grond en vee.


  Maak melding
 15. Roven, stelen en staatseigendommen moedwillig verduistwren en vernietigen.

  En deze laaggeschoolde analfabeet komt rechtlullen wat krom is.

  Ach….gewoon betalen en klaar is Kees.
  Deze gek had zélf NOOIT op deze post mogen zitten, gezien zijn veroordelingen, bankroof en moorden tijdens de binnenlandse oorlog.

  Ook opsluiten deze megacrimineel.


  Maak melding
 16. Ik vind Brunswijk instabiel in zijn denken en handelen. Hij zegt dat het zijn mening is , maar bij dit soort zaken die ook nog zeer gevoelig liggen geef jij jou mening liever in het toilet aan de pot. Als hij zijn diploma heeft gekocht moeten de verantwoordelijken van toen ook de bak in.
  In die kwestie van de politie rekruten , waarbij mogelijk mensen met een criminele achtergrond de test zouden hebben gehaald doet hij ook uitspraken die een VP onwaardig zijn. De mensen voldoen of voldoen niet aan de eisen. Er is hier geen middenweg.


  Maak melding
 17. Op Een Akkoordje Gooien

  Beste Sambos

  de Laatste Tijd Ben Ik Het Absoluut Niet Mee Eens Met Ronny Brunswijk.
  Maar Bij Deze Snap Ik Hem Volkomen

  Als Ze De Vp Na 3 Maanden Vrij Laten Is Het Daan Gedaan Met De Zaak Gaat De Overheid Dan De Spullen Terug Moeten Kopen

  Maar Men Kan Het Ook Op Een Akkoordje Gooien In Amerika Doet Men Dat,

  Schuld Bekennen In Ruil Voor…..

  VP .. Als Je Schuld Bekend En Als Je Voor Alle Schade Op Draait Mag Je Gaan.

  De O. M Gaat Dan Een Bekentenis Verklaring Op Stellen. Is De V P Dan Verplicht Zijn Handtekening Onder Te Plaatsen En Als De VP Binnen 6 Weken Zijn Afspraak Niet Na Komt Word Hij Weer Op Gepakt . Word Er Op Zijn Onroerend Goed Beslag Gelegd

  De Advocaat Van De Vp Moet Het Op Een Akkoordje Gooien Met De PG

  In AMERIKA Doet Men Dat Daar Heet Het

  CONFESS GUILT IN RULL FOR PENALTY RREDUCTION.

  Ik Zou De Waterkant Professoren De Rechtsfilosofen En Ook De Rector Magnificus Van Harte Willen Verzoek Om Geen Ongenuanceerde Uit Spraken Te Doen.

  Bij Deze Snap Ik Ronny Brunswijk


  Maak melding
 18. IVANOF LIMBURG
  In Amerika Doet Men Het Ook Op Een Akkoordje Gooien

  We zitten niet in Amerika, maar Sranang. Zachte Heelmeesters maken stinkende wonden.
  Als de kleine man het had gedaan zat hij maanden achter de tralies. Waarom de EX VP dan niet. Een lijn trekken.


  Maak melding
 19. QQ Franko

  Laat Die Torie.

  Ga Maar Met Jou Gasten In Discussie Ik Ben Klaar,

  Dit Is De Reden Waarom Suriname Lichtjaren Achter Loop Op De Westerse Landen

  Wij Surinamers Denken Beperkt.

  Mi No Kisie Scoro Maar ik Doe Mijn Rationeel Te Blijven.. Heel Vaak Lukt Het Mij.


  Maak melding
 20. Over rechtsgeleerdheid, aanhoudingen, strafrechtszaken, strafrecht, grondwet, staatinrichting, Internationale Verdragen, enz is het vakgebied vd pg en heeft daarvoor geleerd, kennis en ervaring. Ook zijn persoonlijkheid, is ve andere niveau dag bravo.

  bravo is politicus, vp, ex-DNA-lid en moet in wezen ook het ea van staatsinrichting, grondwet, strafrecht, Internationale Verdragen afweten. bravo zijn gedrag, aard is bekend bij de Surinamers, of internationaal ( zie veroordelingen).

  De PG veel beter geleerd als het om deze zaken gaan en heeft meer dan genoeg ervaring in dit werk.

  Daarom moet de uitspraak van bravo meer gezien worden als een politieke uitspraak, eigen belang, een slag in de lucht en veel geschreeuw en weinig wol.

  bravo is vp, maar het is gewoon zweep take taki. Kan hij de de tak wel blijven vasthouden?

  Schoenmaker houdt je bij je leest.


  Maak melding
 21. De Vp Is ook Maar Een Mens En Als Een Journalist Hem Die Vraag Stelt Mag Hij Zijn Mening Geven.

  Ik Zie Dat Als De Persoonlijke Mening Van Ronny Brunswijk

  Zijn Mening Daar Omtrent Moet Niet Uit Zijn Verband Worden Getrokken.

  Nog Maals Ik Ben Er Niet Altyd Eens Met Ronny Brunswijk Maar Bij Deze Snap Ik Hem Helemaal


  Maak melding
 22. De PG is veel beter geleerd als het om deze zaken gaat en heeft meer dan genoeg ervaring in dit werk, ook internationaal. De vraag wat weet bravo hier allemaal van?


  Maak melding
 23. De vp. is bang dat het hem hetzelfde overkomt, alhoewel hij in het verleden ook de mist is ingegaan en hierdoor wordt opgerakeld waardoor hij minder zal scoren, jaren terug was het hem ook een hevige strijd met de vorige regering, alhoewel hij zich probeert te verbeteren is eens een dief altijd een dief.

  Hij is het anders ook niet mee eens dat ndp. met wortel en al wordt uitgeroeid omdat hij zelf bang is zichzelf mee te sleuren omdat de wortels naar hem toe is gegroeid als uitloper.

  Het gaat enigszins niet alleen om het vernietigen van goederen, wat denkt u van bewijslast.


  Maak melding
 24. Net Hoor Ik Van Oome JOOP Dat Ze Dit In Nederland Ook Doen.

  Bij Vernieling Op Een Akkoordje Gooien Met Het OpenBaar Ministerie

  Gestolen Is Weer Een Ander Verhaal


  Maak melding
 25. Bravo je lult uit je vieze vuile nek. Hij was VP dah wat?!!!
  Recht voor een, recht voor allen PUNT!!!!
  Het gaat meer om ethiek, norm en principes!


  Maak melding
 26. Vraag aan VP :
  Waar zijn de 12 militairen die jij gegijzelde had. Heb je hun geëxecuteerd.
  Niemand durft hem deze vraag te stellen.
  Zelf de pers niet.
  Wat een afgang voor de democratie.


  Maak melding
 27. Brunswijk kan beter op dit soort zaken geen inhoudelijke reactie geven, hij zet zichzelf alleen maar voor schut.
  Het gaat niet alleen om de schade maar vooral om het strafbare feit.

  Een goede opmerking van Sunil Sookhlall & Kries Mahabier in SrHerald:
  ” …
  Op dit moment bevindt deze zaak zich in de opsporingsfase en niet in de vervolgingsfase. In de opsporingsfase is deze wet nog niet van toepassing. Pas in de vervolgingsfase is deze wet van toepassing. Fnuikend is dat juristenland Suriname zwijgt en het volk niet (volledig) uitlegt wat deze wet inhoudt. De onwetendheid over de toepassing van deze wet maakt dat er veel maatschappelijk onbegrip ontstaat.
  … ”

  Inderdaad, Suriname is een aantal juristen rijker maar geen enkel jurist geeft een uitleg terwijl het om maatschappelijk belang gaat en de case publiekelijk wordt gemaakt. Dit zegt wel iets over hun betrokkenheid met het lot van Suriname.

  No Aksi sa yu kondre kan du gi yu,
  ma aksi yu srefi sa yu kan du gi yu kondre !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 28. Jongens jongens toch, een aantal van jullie hebben commentaar op Zijne Excellentie, de heer R. Brunswijk.
  1 persoon heeft het zelf over de regeringsduur. 🙃🙃
  Hiermee geven jullie aan dat jullie er niets van snappen.
  De heer Brunswijk is pas recentelijk toegetreden tot een regering. Tot nu toe was het zo dat onder bouterse niemand een mening mocht hebben. Bouters wil was wet
  De heer Brunswijk had echter als vrij mens en vrij politicus overal een mening over. EN TERECHT!!!!!!!!!!!!!
  Nu hij in de regering zit moet hij leren dat je intern alles bespreekt, dat je intern een afwijkende mening mag hebben. MAAR naar buiten toe spreek je met 1 stem.
  Hem nu afvallen of aanvallen zoals jullie doen getuigt van jullie onwetendheid.😞😞
  Ook hij moet en zal bijleren, daar ben ik van overtuigd.
  Jullie hebben natuurlijk nooit iets bijgeleerd. Dat kan twee dingen betekenen
  1. jullie zijn net zo dom gebleven als je altijd al was
  2. jullie zijn en waren altijd al van kinds af aan alwetend
  🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱


  Maak melding
 29. Jongens jongens toch, een aantal van jullie hebben commentaar op Zijne Excellentie, de heer R. Brunswijk.
  1 persoon heeft het zelf over de regeringsduur. 🙃🙃
  Hiermee geven jullie aan dat jullie er niets van snappen.
  De heer Brunswijk is pas recentelijk toegetreden tot een regering. Tot nu toe was het zo dat onder bouterse niemand een mening mocht hebben. Bouters wil was wet
  De heer Brunswijk had echter als vrij mens en vrij politicus overal een mening over. EN TERECHT!!!!!!!!!!!!!
  Nu hij in de regering zit moet hij leren dat je intern alles bespreekt, dat je intern een afwijkende mening mag hebben. MAAR naar buiten toe spreek je met 1 stem.
  Hem nu afvallen of aanvallen zoals jullie doen getuigt van jullie onwetendheid.😞😞
  Ook hij moet en zal bijleren, daar ben ik van overtuigd.
  Jullie hebben natuurlijk nooit iets bijgeleerd. Dat kan twee dingen betekenen
  1. jullie zijn net zo dom gebleven als je altijd al was
  2. jullie zijn en waren altijd al van kinds af aan alwetend
  🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱


  Maak melding
 30. Pakkitow hoor je nu ook niet. Eerder riep hij om de daders op te sluiten en het geld terug te halen. Maar nu hoor je nog iets van hem nog iets van de juristen van PRO en ook niet van DA’91. Blijkbaar gaat het nu een stapje te ver.

  Slim-Suriname heeft een goede keuze gemaakt.

  Al zijn de Bouta boyz nog zo snel,
  de sherrif achterhaalt hen wel.

  W’o set en. Krakti !


  Maak melding
 31. In het begin periode van de huidige vp van Suriname R. Brunswijk hat ik een goed gevoel over zijn handelswijze maar wat hij nu op de tv Kenbaar maakt dat Ashwin Adhin niet terecht behandeld zou zijn gaat te ver deze Brunswijk is een Wolf in Schaapskleren Het is aan de Pg en Rc om te bepalen wat er met een verdachte persoon zou moeten gebeuren dus onder Brunswijk zal geen Enkele hoog geplaatste ambtenaar veroordeeld moeten worden dus Bouterse hoeft nooit de Gevangenis in te gaan en de Huidige President van Suriname moet Oppassen met de vp naast zich de ene is op weg naar gerechtigheid en de ander wil het niet toepassen hoe denk de VHP nu over de uitspraak van Brunswijk en andere landgenoten vanaf morgen of indien mogelijk mag je schade toebrengen bij derden en zolang je de schade vergoed hoef je niet Opgesloten te worden als het aan vp Brunswijk ligt dus een maandelijkse aflossing zou ook toelaatbaar zijn wat dacht U van 25 Srd of is dat ook teveel

  brunswijk


  Maak melding
 32. IVANOF LIMBURG
  21 november 2020 At 18:13
  Ronny Brunswijk Heeft Gelijk

  In Amerika Doet Men Het Ook Op Een Akkoordje Gooien

  Confess Guilt In Rull For Penalty Preduction

  O mijn God ….


  Maak melding
 33. Het is het verhaal van dat ding met de gouden ring. Blijft lelijk en dom met zijn gouden ring (gekochte diploma). Trias politicas zeker nooit van gehoord. Wordt tijd dat deze omhoog gevallen idioot zijn meningen voor zichzelf gaat houden. En het niet de ether gaat insturen.
  Adhin heeft meer op zijn kerfstok. Gestolen auto’s, vernieling, mensen aanzetten tot misdaad tegen het Surinaamse volk, verduistering, oplichting, heling, sabotage, vergiftiging van het Surinaamse volk, het land Suriname van de goot in de sloot duwen.


  Maak melding
 34. Beste famiri tek wang torie jah. loek sa a mang desi ai screfi.
  ” IVANOF LIMBURG 21 november 2020 At 18:16
  Mijn Vooroordeel Word Alleen Maar Bevestig

  Er Zijn Geen Slimme Mensen Op Deze Site

  Alleen Maar Wanne Be”

  Dus famiri hoe slim is deze man, dan? Wat doet deze “slimme IVAN OF LIMBURG ” hier op deze site?


  Maak melding
 35. Confess Guilt In Rull 4 Penalty Reduction

  Dedicated 2 Those Curious

  Dedicated 2 Who Wonder

  If Ya DON T Blow

  Ik Reageer Puur Op Brunswijk Zijn Persoonlijke Mening. HIJ heeft Die Nettjes Onder Bouwd.

  Is Geen Diefstal Gaat Om Vernielingen


  Maak melding
 36. Hij mag zijn eigen mening geven
  Hoeft het niet eens met de rest van de regering te zijn
  Dat heet Democratie . Maar dat wil nog niet zeggen dat het ook gaat gebeuren.
  Maar goed moet ook justitie haar werk laten doen.
  En tja dat Adhin even en paar weken zit is niet zo erg.
  kan die eigen ervaring opdoen hoe het is.
  En wellicht gaat die het licht zien.


  Maak melding
 37. QQQ Harm

  Ik Heb Het Nooit Onder Stoelen Of Banken Verscholen Dat Mi No Kisie Skoro

  Mijn Enigste Diploma Die Ik in Mijn Leven Gehaald Heb Is Mijn Zwem Diploma.. Nix Mis Mee Toch

  Ronnie Brunswijk Heeft Gelijk.

  VP Moet Betalen. In Ruil Voor Vrijheid

  Geen Discussie Mogelijk


  Maak melding
 38. Haagse Ron. Had Eens Ergens Eens In Nijmegen Een Vernieling Gepleegt
  Toen De Nederlandse Politie Er Achter Kwam Dat Hij De Dader Was. Heeft De Nederlandse Politie Hem Gegijzeld. Op De Hoofd Buro Van Politie In Een Leeg Kamer Gezet Enkel Met Een Stoel Waar Ron Op Zat En Een Tafel Waar Die Telefoon Op Was

  HAAGSE RON Moest Heelveel Telefoontjes Plegen Op Zoek Naar Geld..
  Vrienden Hebben Snel 1800 Euro Weten Te Vergaren Dat Was De Schuld Die Hij Moest Betalen Anders Kwam Die Niet Vrij

  Wij Surinamers Lopen Nog Lichtjaren Achter.. Ik Snap Jullie Reaktie Wel


  Maak melding
 39. Een domme vice president met een “master opleiding”. Domme opmerkingen! Vice president staat boven het klootjesvolk en krijgt dus een betere behandeling!
  Over 5 jaar president? OMG! Dan is het gebeurd met Su! 🙈🙈🙈🙈
  Zou hij nog kwik gebruiken bij zijn goudwinningen? Ssssssht!!! 🙊🙊🙊🙉🙉🙉


  Maak melding
 40. dubbroe
  Ja democratie is e mening kunnen geven.
  Maar vanuit jou functie, zoals deze vice president, kun je het niet maken om je privé mening ala dol te ventileren.
  Stel je vrouw zegt, gebruik makend van haar democratisch recht, met een serieuze blik “boi soms zou ik een grotere boi willen”. Dat mag ze zeggen en denken volgens democratisch recht.
  Maar dubbroe wat zou jij je vrouw dan antwoorden?
  Ben benieuwd naar je reactie


  Maak melding
 41. Ivanoff, waarom zouden wij hetzelfde moeten doen als Amerika? Amerika heeft de grootste idioten ooit voortgebracht. We hoeven alleen maar te kijken naar de grootste clown allertijden, die weigert zijn verlies bij de laatste verkiezingen toe te geven. Zelfs onze dorpsgek was niet zo gek, want die accepteerde zijn verlies gewoon.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES