Twee koplamp dieven van 53 en 56 jaar aangehouden

4
Eventuele benadeelden of eigenaren van bovengenoemde goederen, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Flora voor het doen van aangifte.

Drie mannen, waaronder de 56-jarige R.M. en de 53-jarige C.H., waren in de vroege ochtend van 16 november aan de Floralaan in het ressort Flora bezig goederen in te laden in een voertuig. Oplettende burgers, die het vermoeden hadden dat het om dieven ging, schakelden de politie in.

De wetsdienaren deden voor onderzoek de locatie aan en werden twee hunner op verdenking van diefstal in de kraag gevat. De derde manspersoon zag kans te ontvluchten. Op de twee verdachten werden aangetroffen en in beslag genomen drie koplampen (foto), zes zakken tegels, een aluminium ladder en dievenijzer.

Aangezien R.M. en C.H. de herkomst van de goederen niet konden verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig moeten zijn. Hangende het onderzoek zijn de twee verdachten na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het voertuig waarmee vermoedelijk het strafbaar feit is gepleegd is eveneens in beslag genomen. Aan de aanhouding van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt meldt het Korps Politie Suriname.


4 REACTIES

 1. Sorry hoor , maar dan ben je wel ontzettend sneu als je op deze leeftijd koplampen een ladder en zes zakken tegels gaat lopen stelen.
  Wat een blamage, het zijn opa’s die het voorbeeld voor hun kleinkinderen zouden moeten zijn, maar nee, ze gaan op dieven pad.


  Maak melding

 2. nou Isabella , 56 en 53 is nog een jonge leeftijd hoor , , maar laten we hopen dat ze geen kinderen hebben , dan hebben ze zeker geen kleinkinderen , maar we begrijpen wel je reactie , en die is goed geplaatst , zodat echte goede opa’s dit niet gaan doen .


  Maak melding

 3. Let wel je geeft op die manier niet alleen een voorbeeld aan de eigen kinderen of kleinkinderen. Het is een samenleving waar een ieder deel van uit maakt dus be kijk het vanuit een breder perspectief.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.