VIDEO: Protest bij ministerie van Openbare Werken in Suriname

13
VIDEO: Protest bij ministerie van Openbare Werken in Suriname

Tientallen mensen hebben zich vanmorgen verzameld bij het Surinaamse ministerie van Openbare Werken aan de Jaggernath Lachmonstraat. Ze zijn opgeroepen door de Werknemers Organisatie Openbare Werken (W.O.O.W.) om te protesteren, omdat zijn nog steeds wachten op geld voor de gewerkte maanden.

Het gaat om gedupeerde ambtenaren vanaf Albina tot aan Nickerie is in de oproep te lezen. Hieronder een beeld van de situatie rond 09.45u vanmorgen:


13 REACTIES

 1. De ndp-criminelen en losers die het land kapot hebben gemaakt zijn met allerlei acties bezig om de huidige coalitie die orde op zaken wil stellen dit onmogelijk te maken.

  Wat verwachten deze actievoerders van de huidige regeringscoalitie (VHP, ABOP, NPS, PL), die nauwelijks een cent heeft om de grote buitenlandse leningen met hoge renten, Oppenheimer lening 550 miljoen us-dollar met een rente van 25 miljoen us-dollar voor af te lossen. Verder 4 miljard US-dollar dat door ddb-aloe baba, hoefdraad, enz verdwenen is naar hun buitenlandse bankrekeningen, belastingparadijzen, postbusbedrijven, witwassen, enz.

  Van een kale kip kan je geen veren plukken.

  De huidige regeringscoalitie (VHP, ABOP, NPS, PL) heeft tijd nodig om deze grote schulden in kaart te brengen met de schuldeisers/IMF te praten om een regeling te treffen om orde op zaken te stellen.

  Actievoerders gaat u naar Leonsberg, Cupidoproject om bij ddb-aloebaba, jenny geelings – simons, jozefzoon, dilip sardjoe, abrahams, enz. te gaan demonstreren. Na den man dat njam a moni. Na ddb, aloe baba, jenny geerlings-simons, ndp-criminelen put sranan skeer skeer. Daar moeten jullie zijn en vragen: “Pe a moni de?

  Als u lef heeft gaat u bij de ndp, ddb, aloebaba, jenny geerlings-simons, ndp-criminelen uw geld zoeken.

  Alle macht berust bij het volk en gaat u uw geld bij hen halen. Sinds 25 februari 1980 tot heden zie hoe ndp- ddb en gangsters u arm heeft gemaakt.


  Maak melding

 2. Het zou handig zijn als ze bij NDP kantoor gaan protesteren, deze Paarse regering heeft een record aantal ambtenaren aangenomen, om de nieuwe regering te dwarsbomen. NDP top[ wist dat er geen geld meer in reserve was om de salarissen te kunnen uitbetalen. Op deze manier willen ze onrust zaaien, want Suri’s houden van geld, maar hun verstand is heel ver te zoeken.


  Maak melding

 3. De vakbond leider wordt gesponsord door NDP, laat de vaak bon leider direct oprotten. De mensen die illegaal in dienst zijn aangenomen heeft geen recht op salaris. Last minute abtenaren moge geen salaris ontvangen. Voor de verkiezingen heeft NDP als broodje kaas beschikking uit gedeeld. Door het gedrag van deze soort mensen gaat Suriname nooit voorrijdt. De mensen weten het zelden goed dat ze zonder vacatures zijn aangenomen en dat ze overbodig zijn.

  REGERING BETAAL GEEN CENT AAN LAST MINUTE AMBTENAREN.


  Maak melding

 4. Passant, jij bent mij toch een rare vogel, je begint steen vast jouw post met schelden op de NDPers, zelf ben je op je teentjes getrapt als ik een opmerking maak betreffende status van NL met sur roots in het algemeen. huilie, huilie gedrag👎🏻👎🏻🙈


  Maak melding

 5. Als je een conflict hebt met je werkgever dan ga je niet bij je “buurman” klagen, neen dan ga je bij jouw werkgever klagen en dat is voor deze mensen de minister van OW en dat is hun goed recht.
  Het maakt niet uit wie gelijk heeft in dit conflict, de mensen willen duidelijkheid van de minister, daarom zijn zij gemobiliseerd.
  Wat jullie “zuur pruimen” in NL denken van vinden, maak ze geen reet uit. Van egotripperij kun je niet eten.


  Maak melding

 6. Gewerkte Ambtenaren? Welke gewerkte Ambtenaren? Ze hebben geen moer gedaan en willen salaris. Gouden tijden zijn al voorbij. Suriname heeft veel Ambtenaren die geen moer deden/doen. Allemaal wegsturen.


  Maak melding

 7. ddb- aloe baba hebben het geld van Suriname/rs gestolen en bij die mensen thuis moeten deze luitjes hun werk en geld gaan halen.

  In bananenlandjes waar criminelen zoals ddb en aloe baba aan de touwtjes trokken deden de burgers het ook.

  Zie:
  – Egypte,
  – Libië,
  – Zimbabwe,
  – Kenia,
  – Haïti,
  – Argentinië,
  – Grenada,
  – Irak,
  enz.

  In deze landen wist het volk wel hoe ze moesten afrekenen met de dictators.

  Alle macht berucht in een democratische rechtsstaat bij het volk. Volk van Surinamers u weet toch wie u in grote armoede en grote ellende nu laat leven. ddb, hoefdraad, jozefzoon, jules wijdenbosch, abrahams, dilip sardjoe, jenny geelings – simons, ndp-top criminelen, enz lopen allemaal nog op vrije voeten rond.

  Volk van Suriname, Surinamers alle macht berust in uw handen. Zie hoet het volk omging met Ghadaffi, Sadam Hoessein werd in een zandkuil in de woestijn gevonden. Het volk wist wel hoe ze met hem om moesten gaan, ook het volk van Granada wist hoe ze met Maurice Bishop om moeten gaan. Waar wacht u nog op? Voor mij een vraag, voor de volkeren in de hierboven genoemde landen een weet.


  Maak melding

 8. Wie zijn de bestuurders van W.O.O.W.?? Hoeveel leden hebben ze?? Doen ze ook iets anders dan alleen de laatste maanden overal tegen protesteren. Wie op Google zoekt komt er alleen maar achter dat ze overal tegen protesteren maar nooit wie er achter zitten en hoeveel leden ze hebben.
  Er moet een regeling komen dat vakbonden statuten moeten hebben en die publiekelijk beschikbaar moeten hebben op een website of vergelijkbaar.!! Daarnaast moet er een publicatie zijn van het aantal betalende leden die door een accountant of notaris gewaarmerkt is.
  Veel vakbondsleiders zijn niet anders dan mensen met een te groot ego, zonder achterban, zonder gevoel voor de werknemers en slechts uit op status & persoonlijk gewin.


  Maak melding

 9. @Pony 20 november 2020 At 17:22

  Ze moeten eerst maar eens duidelijkheid vragen bij de persoon die hen heeft aangenomen en vragen waarom hun aanstelling nooit correct en volledig is verwerkt. Ze moeten die persoon confronteren met de toezegging die hij heeft gedaan en wat hij daar voor terug verwachte. Al dan niet expliciet uitgesproken en of het normaal is dat er kort voor de verkiezingen 100-de mensen worden aangenomen terwijl er gaan vacatures zijn en het noodzakelijke proces van aanstelling niet via officiele weg ging & niet is afgerond.
  .
  Kortom een pony die door draaft!!!
  Gelukkig zijn er steed minder van dergelijke beesten.


  Maak melding

 10. Waar ze echt moeten protesteren en bij wie dat weten we allemaal. Paarse ratten, jullie ruien jullie ratten op om de regering te dwarsbomen. Je hebt hardwerkende Surinamers, maar die ratten die op t laatste moment zijn aangesteld door paars weten niet wat werken is en hebben ook nooit gewerkt. Jullie verdienen geen rooie cent. Lamballen.


  Maak melding

 11. hé pony , , die smerige , vieze , stinkende paarse ndp-ers , moeten ze naar jou toesturen , , vraag ze allemaal om een date en je krijgt van iedere paarse rat een beurt , nou goed, of ook weer niet , , maar die Klaas de Groot zegt het goed , die pony blijft door draven , maar gelukkig zijn ersteeds minder van die beesten , ha ha ha ha


  Maak melding

 12. deze mensen die zich ambtenaar noemen en zogenaamd gewerkt hebben , zijn allemaal door de vorige regering aangenomen om een stem , maar gelukkig heeft dit niet gewerkt , maar die nep ambtenaren zijn bij de neus genomen , want ieder kon toch op de klompen aanvoelen , , er was geen werk, en zeker geen geld om hen uit te betalen , , want het geld ging toch in eigen zak van die beleidsvoerders , dus domme paarse nep ambtenaren , jullie moeten naar die lui gaan die jullie zogenaamd in dienst heeft genomen , en hen aan de tand voelen , , neem in ieder geval een houwer mee , en als die lui niet over de brug komen met het geld wat jullie beloofd is , , sla dan eerst een oor eraf en als die nog niet wil luisteren het ander oor , , helpt het nog niet is er maar een oplossing en dat is ……..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.