COVID-19: Positief corona geval in Coronie

1
coronavirus-covid-19-test-in-suriname
Testen op coronavirus in Suriname

De afgelopen 24 uur zijn in Suriname 140 testen uitgevoerd en twee nieuwe coronagevallen geregistreerd. Een daarvan is in het district Coronie. Dat bleek donderdagavond na een update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

In het afgelopen etmaal zijn er verder 2 personen genezen verklaard. Het aantal actieve cases is hierdoor gelijk gebleven en bedraagt net als woensdag 22. Het aantal ziekenhuisopnamen is gestegen met 1 persoon naar 12. Daarvan worden 5 personen behandeld in de intensive care.


1 REACTIE

  1. Corona in Coronie en ik ben er zeker van dat alle Coronianen, in tegenstelling tot Clown Donald in het Witte Huis, braaf hun mond-neus masker dragen, want alhoewel Coronie op Clown Desi heeft gestemd, ‘Coron mang no.dong’.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.