Annand Jagesar nieuwe algemeen directeur bij Staatsolie

23
Annand Jagesar nieuwe algemeen directeur bij Staatsolie
Foto (c) Staatsolie Suriname

Annand Jagesar, Deputy Director Business Development bij Staatsolie Suriname, wordt de nieuwe algemeen directeur bij Staatsolie. Dat heeft minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) vandaag bekend gemaakt, tijdens een ministeriële persconferentie.

Elias werd in 2014 directeur van Staatsolie Maatschappij Suriname. Voor zijn periode als directeur was Elias directeur Refining & Marketing bij het oliebedrijf. Hij nam het stokje over van Marc Waaldijk, maar zijn contract loopt in december 2020 af. Jagesar is in lijn van de opvolging.

23 REACTIES

 1. Als Ik Een Journalist Was Zou Ik Santikie Deze Vraag Stellen.

  Heer Santokie Heelveel Mensen In Ons Land Beschuldigingen U Dat U Niet Conform Handelt Met Wat U Het Surinaams Volk Beloofd Had.

  1 Van De Speerpunten Van Uw Verkiezings Toer Was Dat U Tegen Nepotisme En Tegen Etnisch Politiek Bent

  De Heer Santokie., Kunt U Het Surinaams Volk Uitleggen Wat Uw Definitie Is Van Nepotisme En Etnisch Politiek.


  Maak melding

 2. De VHP is bezig met een gevaarlijk etnisch politiek spel. De verraders van ABOP zijn gewoon te dom om dat in te zien, maar de NPS, die haar rancuneuze beleid t.o.v haar traditionele achterban uitvoert zal dit t.z.t. zwaar aangerekend worden!


  Maak melding

 3. Journalistieke Nivo Van Ons Land Is Zo Laag Dat Is De Reden Waarom Santokie Zijn Gang Maar Gaat. Hij Voelt Geen Druk Van Uit It Journalistieke Vlak

  Ik Had Gehoop Dat Agnes Moensie Die Post Zou Vervullen, Want In Ons Land Zijn Er Haast Geen Vrouwen Op Hoge Posten


  Maak melding

 4. Mijnheer Jagesar, gefeliciteerd met deze benoeming, een mijlpaal in uw carrière, profiat.🥂
  Dit wil ik U meegeven, laat U niet koeioneren door agama politici, ook niet door hun foetoe boi’s.


  Maak melding

 5. Over NPS Gesproken.

  GREGORIE Rusland Gaat Die Partij Kapot Maken. IK Vindt Niet Dat Hij Geschikt Is Voor Die Rol. HIJ Is Een Zwakke Voorzitter.

  Als Ik Macht Binnen De NPS Had, Dan Had Ik Wayne Tellig Als Voorzitter En Patricia Etnel Als Ondervoorzitter Van De NPS.

  Verder HAD ik Heer Filicie Op De Rechter Flank En Heer Faith Mohamend Op De Linker Flank.
  Op Het Midden Veld Had Ik Dan Ruth Wijdenbos En Gregorie Rusland.

  Dat Is Strategisch Denken

  Ik Zou Het Hoofd Bestuur Van De NPS Willen Op Roepen Om Zo Snel Als Mogelijk Een Cursus Strategisch Denken En Taktisch Handelen Te Gaan Volgen. ANDERS IS HET GEDAAN MET DE NPS


  Maak melding

 6. Elias werd in 2014 directeur van Staatsolie Maatschappij Suriname

  Mijn vraag aan regering Santokhi en Brunswijk
  Heeft de heer Elias zo slecht gepresteerd dat hij vervangen moest worden.

  Ik krijg nu wel echt gelijk toen ik een week of 6 geleden afstand nam van de huidige regering. Ze zijn geen haar beter dan de regering van de NDP.
  Nepotisme strooien met geld terwijl dit er niet is. Veel beloven doch weinig ondernemen veel holle frasen terwijl het eigen ik hoogtij viert.
  De VHP is m.i. gevaarlijk bezig waardoor de tweedeling met de ABOP feitelijk reeds een aanvang heeft gemaakt.
  Jammer. Zo zie je maar weer dat na a seme ka ma tra soort frefre.


  Maak melding

 7. ik Had Juist Gehoop Dat Surinaamse Vrouwen Op zou Komen Voor Vrouwenrechten En Vrouwen Belangen.

  Dat Surinaamse Vrouwen Zich Ook Zouden Uitspreken Voor Meer Vrouwen Op Belangerijke Posten. (feminisme)

  Blijkbaar Lopen Surinaamse Vrouwen Nog Lichtjaren Achter In Vergelijking Met Europese Landen.

  In Suriname Horen Vrouwen Nog In De Keuken Thuis Geven Die Vrouwen Zelf Aan

  Ps
  En Kinderen Baren


  Maak melding

 8. Santokhi gaat verder waar Bouterse en Misiekeba waren gebleven. Walgelijk.
  Straks komt hij ook met lulverhalen over the best man for the job.
  In Suriname hebben ze elkaar bij de ballen. Er is geen betrouwbaar persoon die niet chantabel is.
  De volgende regering welke dat ook moge wezen zal gewoon hetzelfde doen. Dit geschuif met mensen kost de staat handen met geld.
  Neem mensen in dienst die geen binding hebben,


  Maak melding

 9. Toen de NDP de ene na de andere (ongekwalificeerde) zwarte benoemde op de diverse posities, hadden sommigen blijkbaar niet de moed om zich af te vragen waarom gekwalificeerde Hindoestanen steeds weer werden overgeslagen.


  Maak melding

 10. Die goede meneer Elias gaat met pensioen, heeft hij zelf gezegd en heeft heer Jagesar voor gedragen. Jammer dat er mensen zijn die meteen op etniciteit springen als er hindustanen geplaatst worden.


  Maak melding

 11. Henry ga eerst lezen wat die jageser aan ervaring heeft, en dan pas mag je oordelen, voor de verkiezingen had men al gezegd, dat vhp een geschoolde kaders aan mensen heeft, maak je niet druk het komt goed, als deze vhp en Brunswijk de problemen oplossen, wat 10 jaar ndp soso rotzooi gebracht in suriname, dan komt het ten goede aan alle brada nanga sisa surinamers, bewaar de eenheid, als zij niet goed doen, en de Surinaamse bevolking bevolking is teleurgesteld, dan nemen andere partijen het over, en de ndp van bouta moet met wortel en tak verwijderd worden in suriname!


  Maak melding

 12. Inplaats het land stabiel te maken en vooruit te helpen, dan zie ik weer de woord etnische, ik ben blakamang, zins de onafhankelijkheid van suriname, soso mie volk aan de macht, dan komt de ene jaren 80 bouta om het land naade afgrond te helpen, suriname is een rijk land, maar er moeten echt mensen op bepaalde functie geplaatst worden om het land stabiel te maken en vooruit te helpen, zodat wij allemaal surinamers kunnen profiteren van ons land en rijkdom, 40 jaar onafhankelijkheid soso rotzooi, alles voor eigen gewin, de ene na de andere vullen hun zaken en verdwijnen uit het toneel, dong kaw surinamers laten we eenheid bewaren, die etnisch waar over wordt geschreven bereik je niks mee, denk aan jouw nakomelingen kinderen denk aan de toekomst voor dat je overlijdt, die etnisch waar over wordt geschreven zijn ook surinamers, dus hou op, we hebben te lang moeten wachten op mooie suriname, ik heb vertrouwen in deze regering Brunswijk santoki, geduld aub tang boeng na yoe kondre mang!!


  Maak melding

 13. Ik denk niet dat wij vooral moeten kijken naar de etniciteit van de personen die benoemd worden. Deze man zit al heel lang in de top van het bedrijf en is de persoon die het beste daarvoor in aanmerking komt. Uiteindelijk gaat het om de toekomst van het bedrijf.


  Maak melding

 14. Uit de ware tijd:

  LEIDING KPS DRINGEND AAN VERVANGING TOE’
  20/11/2020 00:00 –

  Korpschef Roberto Prade is niet gelust door procureur-generaal die liever iemand anders leiding ziet geven aan het politieapparaat.

  PARAMARIBO – Procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday wil niet langer samenwerken met een deel van de leiding bij het Korps Politie Suriname (KPS). Met name korpschef Roberto Prade zou volgens hem spoedig een pas op de plaats moeten maken. Daarnaast is Baidjnath Panday ook niet blij met de samenwerking tussen hem en de inspecteurs Raoul Hellings en Sergio Gentle, respectievelijk voorzitter en penningmeester van de Surinaamse Politiebond. Dat blijkt uit een officieel verslag van een gesprek tussen de pg en de presidentiële werkgroep Doorlichting KPS.

  Baidjnath Panday heeft tijdens dit overleg zijn misnoegen over het functioneren van de korpsleiding geuit en ook voorstellen over eventuele vervangers in de top gedaan aan de werkgroep. “De leiding van het KPS is dringend aan vervanging toe. In het bijzonder korpschef Prade, de inspecteurs Hellings, Gentle, Van Gobbel en commissaris van politie Seedorf moeten allemaal worden vervangen”, staat in het verslag.

  De pg praat over een “ongekend slechte en verstoorde relatie” tussen Prade en het Openbaar Ministerie sinds 2018. De korpschef zou – anders dan zijn voorgangers – een eigen visie hebben en de pg vermijden. Hellings en Gentle zijn in ongenade gevallen bij de pg omdat de twee bondszaken en zaken die afdelingen binnen het korps aangaan niet kunnen scheiden. “Het lijkt erop alsof Prade, Gentle en Hellings kunnen maken en breken binnen de organisatie, en dat kan niet. Dit hebben ze kunnen doen vanwege de relatie die ze hadden met kabinet van de president.” Volgens de pg werd het drietal beschermd door onder anderen beleidsadviseur Eddy Jozefzoon en directeur Eugène van der San.

  De pg ziet volgens het verslag enorme potentie bij andere officieren zoals Cherida Dragman, Rishi Akkal en Bryan Isaacs. Zij zouden na gedegen vorming deel kunnen uitmaken van de korpsleiding. Tegenover de Ware Tijd zegt Sharma Lakisharan, voorzitter van de presidentiële werkgroep, dat er inderdaad gesprekken zijn geweest met verschillende personen binnen het korps. Maar over de inhoud wil hij niets zeggen. Het is volgens Lakisharan geheime informatie die intussen is overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi.
  ===========================

  Limburg e a hierover moeten jullie gaan nadenken. Jullie laten zich misleiden door allerlei koetjes en kalfjes in de kranten. Kijk naar wat je niet leest, niet hoort, dat is belangrijk. waarmee is deze regering bezig, vooral, de VHP. Santokhi is bezig zijn greep op het land te vergroten en te verstevigen. Kijk naar al zijn benoemingen, zie op welke posten dit plaats vinden en ze zijn allemaal etnisch, hij vertrouwt zgn alleen zijn eigen omgeving, en die lijkt op……….
  De NDP heeft hem al beschuldigt van samenspanning met de PG, zullen zij de waarheid spreken.
  Nu treedt de PG buiten zijn boekje door te eisen dat de top van de politie door de politiek moet worden vervangen.Wordt hij door de president gecorrigeerd, neen die zwijg als een graf.
  Het is niet de competentie van de PG om over de bezetting van de leiding van het politieapparaat na te denken, zelfs de leiding van de politie vakbond moet het ontgelden en moet op zijn verzoek vervangen worden, wat een gotspe zou je normaal denken, maar dit is opzet, een ééntweetje met Santokhi is in de maak.
  Misschien is het geen slecht idee hem zelf te vervangen door een meer bekwame PG, die ook nog onafhankelijk opereert.

  De mensen zijn teveel gefocust op de boevenjacht, dat zij niet in de gaten hebben wat er werkelijk aan de hand is. Suriname wordt politiek compleet ontmantelt door de VHP, de multi partij.
  Suriname let op uw saek. Ik zal zeker weer uit mijn duim hebben gezogen.Jip en Janneke.


  Maak melding

 15. Boesskowtoe 20 november 2020 At 19:49
  Ik wil niet generaliseren maar wat zijn we toch een racistisch volk. Als de man kennis en kunde heeft, waarom zou hij niet geschikt zijn?
  ======================
  Omdat hij een hindustaan is. Die zijn per definitie ongeschikt.


  Maak melding

 16. haha
  IVANOFF LIMBURG 20 november 2020 At 17:51
  @@ Pony

  ……… We Kunnen Jou Niet Plaatsen

  Deze saka saka wil dat je ALTIJD ALLES wat nu gebeurt afkraakt.

  Ik vind het overigens schandalig wat Santokhi nu WEEEER doet
  Santokhi = Boeterse 2.0


  Maak melding

 17. Pony

  Vergeet niet dat de Nederlandse politiebond achter de politieleiding staat, dus straks geeft Nederland geen cent aan Suriname als de PG dit doordrukt.
  Ik denk dat de president zal kiezen voor het beloofde geld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.