Aangereden bromfietser overlijdt 2 dagen na verjaardag alsnog aan verwondingen

2
Ongeluk met bromfiets in Suriname
Archieffoto: niet van het ongeluk genoemd in dit artikel.

Een 57-jarige bromfietser, die op zondag 1 november zwaargewond raakte bij een aanrijding te Nieuw-Nickerie, is deze week alsnog overleden aan de verwondingen. De Nickeriaanse man, Glenn Rampersad, werd op de hoek van de Maynard- en Waterloostraat aangereden door een automobilist die geen voorrang verleende.

Hij raakte zwaargewond en werd opgenomen in het Mungra Medisch Centrum (MMC). Daar heeft hij op woensdag 18 november 2020 de geest gegeven. Zijn verjaardag viel op 16 november, waarbij hij in het ziekenhuis 57 jaar oud werd liet een familielid weten.

Het onderzoek naar de aanrijding loopt nog. Het rijbewijs van de veroorzaker werd door de politie al ingevorderd. Het lichaam van de overleden man is door de autoriteiten in Suriname in beslag genomen voor onderzoek.

2 REACTIES

  1. Alle surinamers opnieuw verplicht examen laten doen, anders zullen zij meer doden op hun geweten hebben, bovendien zonder rijbewijs rijden heel lang achter de tralies houden, dan pas leren zij netjes te rijden, maar met dit slap beleid zullen de mensen denken ach het komt goe


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.