dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP DNA lid Bouva doet aangifte wegens smaad en laster op Facebook

NDP DNA lid Bouva doet aangifte wegens smaad en laster op Facebook

-

Does Travel & Cadushi Tours

NDP DNA lid Melvin Bouva heeft vandaag bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan, wegens smaad en laster op Facebook. Hij deed aangifte tegen Facebookgebruiker Radjindrekoemer Ramdhani en de Facebookpagina Kwasibita Nieuws. Dat heeft de Surinaamse politicus zelf laten weten in een persbericht.

Volgens Bouva zou Ramdhani eerder deze week ongefundeerde verregaande beschuldigen over het Assembleelid op zijn Facebookpagina hebben gedaan. Bouva zegt dat de man ‘volgens betrouwbare bronnen een fervente VHP aanhanger is’. 

Volgens Ramdhani heeft Bouva ondermeer als projectleider van het project Naschoolse Opvang in Suriname 126 miljoen srd verduisterd. Ook zou hij enkele jaren terug, via de Wegenautoriteit 3 miljoen srd hebben gehad voor de uitvoering van een vlaggen project tijdens Srefidensi.

Kwasibita Nieuws zou eerder dit jaar in dit kader, onterechte beschuldigingen en valse informatie (fake nieuws) over de politicus heeft verspreid zegt de NDP politicus. Bouva geeft aan dat alle aantijgingen als leugen en lasterpraat kunnen worden aangemerkt in een poging hem persoonlijk maar vooral politiek te schaden. Deze aantijgingen kunnen echter met vaststaande feiten worden ontkracht.

Volgens de parlementariër was hij zoals gesteld, nimmer projectleider van betreffend project en derhalve niet verantwoordelijk voor de uitvoering noch financiën daarvan. Ook heeft hij op geen enkele manier diensten geleverd en direct of indirect financiële middelen uit voornoemd project ontvangen. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

33 REACTIES
 1. Waar rook is is vuur. Het is niet voor het eerst dat Bouva van fraude beschuldigd wordt. Hij is nu eenmaal corrupt zit in zijn bloed. Vergeet vooral niet dat dezelfde Bouva zich ten koste van de BSO miljoenen verrijkt heeft. Etnel van de NPS daagde hem in een rechtstreekse confrontatie uit maar deze lafaard ging de strijd niet aan. Neen, hij begon als een hangbuikzwijn te schreeuwen. In de beschuldigingen van Ramdhani zal vast en zeker een kern van waarheid in schuilen.


  Maak melding
 2. NDP DNA lid Bouva doet aangifte wegens smaad en laster op Facebook

  A ka sa de na kafowroe (h)e(a)de wan boen coo coo watra ou poer in djin.

  Mek Din Kon We Waki Din.


  Maak melding
 3. Hee meneer boefa, ga werken voor je centen als DNA lid, zoals je door je paarse achterban bent gekozen. En heb je die bij functie van 8000 srd beleidsadviseur op BUZA al opgegeven?
  En kom met BEWIJZEN, dat er GEEN sprake is van verduistering van staatsgelden bij Naschoolse opvang en bij Carifesta.
  In plaats daarvan, ren je naar de politie. Ik hoop, net als velen, dat de WAARHEID, die de paarse bende uit ocer en leonsberg NIET kent, naar buiten komt en dat JIJ, vuile boefa, ook de bak in verdwijnt; net als aloemang, triky boy en kromo.


  Maak melding
 4. Hopelijk wordt het een rechtszaak ingezet zodat beide partijen met bewijzen kunnen komen wat waar en onwaar is.
  het is publieksgeheim dat Bouva in het uitgaanscentrum een gebouw bezit waarvan je zou moeten denken “hoe heeft hij dit ooit kunnen bekokstoven”.
  Laten beide partijen met bewijzen komen zodat het publiek ook inzage krijgt in het gebeuren


  Maak melding
 5. Bouva jij staat ook op het lijst van frauderende NDPer, zo ging hoefdraad ook steeds zeggen dat hij onschuldig was. Alle fraudeurs oppakken en gestolen geld terug naar staat kast


  Maak melding
 6. Ach ja…..Bouvaatje…..niet alleen een schaamteloze dief van de Na-schoolse opvang gelden. Maar tevens een pathologische leugenaar.

  Hij is de volgende in het rijtje van NDP-criminelen die thuis opgehaald gaat worden.

  Santo Boma kleurt paars deze Kerst.


  Maak melding
 7. Als Je Deze Maf Kees Diep In De Ogen Aan Kijk Ontdek Je Ook Een Raar Verhaal.

  Deze Dominee Zoon Heeft Een Gespleten Persoonlijkheid. Hij Meent Het Niet Met Het Surinaams Volk, Deze Maf Kees Zit In Het Politiek Puur Om Eigen Belang Bouterse Belang En Niet Om Lands Belang.

  Als Deze Man Zijn Masker af Doet Zal Je Zien Wat Voor Monster Die Is


  Maak melding
 8. Nadat of kort voor dat ze in OCER weer iedereen van van alles en nog beschuldigen zonder een snipper bewijst stap Bouva, die 10 jaar lang alleen zijn persoonlijke eigenbelang diende, met een klacht wegens smaad. De man is gewoon dom om zijn mond open te trekken want de kans is groot dat zal uitmonden in processen en terughaal acties tegen hem.
  Het volk wacht vol ongeduld op de grote schoonmaak en terug haal.


  Maak melding
 9. De zelfde politie agenten waar jij aangifte hebt gedaan zullen de opdracht krijgen om jou in het holst van de nacht uit bed te lichten……..dus maak jou borst maar nat.
  Karma is a Bitch. You will soon expiriance that.


  Maak melding
 10. Social Media kan je ondergang betekenen. Tegenwoordig worden rechtsprocessen en veroordelingen via Facebook en andere media bepaald. Als ik, via Facebook zeg, dat je schuldig bent aan een bepaald feit ,houdt dat in dat ik als rechter gesproken heb en je veroordeel. Social Media heeft wel zijn voordelen. Je bent in ieder geval geen advocaatkosten kwijt. We mogen toch wel blij zijn dat Bouva verder kan kijken dan zijn geringe neus lang is en zijn heil zoekt daar waar het uiteindelijk telt. De boodschap luidt dat jij je koest moet houden. Geef geen aanleiding opdat men je via Social Media ergens van kan betichten.


  Maak melding
 11. Als men zou rondvertellen dat ik de massamoordenaar Bouterse jarenlang door dik en dun verdedigd heb, zou ik de personen die dat vertelden aanklagen.voor smaad en laster. Maar Bouva is er trots op dat hij die massamoordenaar, samen met Abrahams en Simons verdedigd heeft, daar schaamt hij zich niet voor en klaagt him niemand voor aan. Hij klaagt de mensen die hem van een veel minder erge zonde als stelen beschuldigen echter wel aan. Hypocriet, misdadig NDP tuig, altijd maar doen alsof ze de eerlijkheid zelf zijn en nooit iets gedaan hebben dat niet door de beugel kon.


  Maak melding
 12. Bouva heeft lef. Het is smaad omdat hij geen projectleider was bij het project “na schoolse opvang” en alles wat hij van uit dat project geregeld heeft , heeft hij als zakenman geregeld middels over factureren etc. Alleen van dat laatste wist hij niets omdat de boekhouder dat deed.

  Adhin had ook eerst netjes verzocht de spullen af te schrijven waarna hij waardeloze rommel liet stellen om weer weg te geven.

  Wat zijn die mensen van de vorige regering plotseling aardig.

  Bouterse liet de halve VHP eerder niet opsluiten, hij heeft 10 jaar geslapen en weet nu weer waarvoor hij ze op wilde sluiten WITWASSEN.


  Maak melding
 13. hé paki RAT-igri, wij beschuldigen jou van mede veroorzaker van alle ellende hier in het land , , samen met al die paarse ratten , zowel de top , onder de top , en daar weer onder , en jullie kontenlikkers , , ga je nu ook aangifte doen tegen ons van WTK , omdat ze altijd jou zitten te jennen


  Maak melding
 14. Deze pathologische dief moet goed in de spiegel kijken. Aan de spiegel vragen, spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de grootste dief van het land? Wat dacht hij dat het spiegeltje als antwoord zal geven?
  Nr. 1 zijn baas. Nr 2.Abrahams. Nr. 3 Bouva. Ik ben bang dat het spiegeltje in tranen zal uitbarsten. Spiegeltje gaat zeggen, de dieven van deze land zijn allemaal leden of de elite van de NDP. Boefdraad niet te vergeten. En wat te denken van Graanoogst.
  Ik hoop dat het strafrecht gaat werken voor al deze gore boeven. Vok


  Maak melding
 15. “Eigenlijk hadden ze misschien moeten bekennen, wat wij aan het onderzoeken zijn, dat die gasten zwaar aan het witwassen zijn, liet oud-president Desi Bouterse tevens voorzitter van de NDP gisteren weten in partijcentrum Ocer tijdens een spoed kadermeeting.”

  Heeft Desiré Delano Bouterse bewijzen hiervoor en waarom doet hij geen aangifte bij de PG?
  Of valt dit ook onder laster en smaad???


  Maak melding
 16. De NDP doet het in haar broek. Doekhie begint nu overall weg gedragen spullen aan te wijzen.
  LVV gaat nu eindelijk pompen laten werken.

  Ik hoop dat ze alle wanprestatie aan de kaak gaan stellen en schade gaan verhalen.

  Het verhalen van de schade heeft twee effecten, Fraude en Corruptie bestrijding levert per direct besparingen op en de terug komende middelen en schade vergoedingen en boetes / beslagleggingen verhogen de inkomsten,

  Bouterse en co begrijpen niet hoe het kan dat er niet meer geleend hoeft te worden.
  Nu als je hoe eenvoudig is dat:
  1>> Als je SRD 400.000.000/maand aan inkomsten hebt en je laat SRD 150.000.000/maand aan inkomsten liggen kunnen de inkomsten verhoogd worden naar SRD 550.000.000
  2>> Als je SRD 700.000.000/maand uitgeeft en je verspilt door populisme SRD 150.000.000/maand is er de potentie de uitgaven naar SRD 550.000.000 te verlagen.

  Deze regering heeft alles wat niet direct nodig is laten vallen (dat doet pijn) en haalt alles op dat er te halen is (dat doet ook pijn) maar dat is tijdelijk.


  Maak melding
 17. ” …
  Heeft Desiré Delano Bouterse bewijzen hiervoor en waarom doet hij geen aangifte bij de PG?
  … ”

  En daarom heet hij Bullshit Bouta.
  Alleen de domste Surinamers geloven nog in zijn BS.
  Kijk goed maar zijn presentatie wanneer hij zijn ezels aanspreekt. Deze man heeft de kwaliteit van een ordinaire stofzuiger colporteur.
  En al die domme ezels vinden hem geweldig en charismatisch.


  Maak melding
 18. Wat deze domoor en boef niet begrijpt is dat hij geen slapende honden wakker moet maken want, als er een onderzoek wordt gestart naar de affaire na-schoolse opvang, heeft hij nogal wat uit te leggen en genoeg op z’n kerfstok. Het bevreemd mij wel dat ondanks alle geluiden in de Surinaamse maatschappij over deze affaire waarbij steeds zijn naam genoemd wordt, het nog niet opgekomen is bij de PG om onderzoek te doen. Ook stond hij met z’n mond vol tanden in de dna toen Patricia Etnel hem letterlijk en figuurlijk onder de tafel veegde in een debat. Melvin, je bent totaal ongeschikt als politicus en ik zou me maar gedeisd houden.


  Maak melding
 19. @Jojo: wat jij laat zien, is voor ndp-ers hogere wiskunde. Ze snappen hier werkelijk niks van!
  Daarom hebben ze op alle fronten een grote puinhoop achtergelaten. Onbehoorlijk bestuur en falend beleid hebben er bijna toe geleid, dat een volk verloren was gegaan.


  Maak melding
 20. Bouva klaagt aan wegens laster , en wij klagen Bouva aan wegens dieverij, graaierij, corruptie, en hoe kan het dat deze man in zo een korte regeerperiode zoveel rijkdom heeft kunnen vergaren, of heeft hij een erfenis van oma gekregen🙄🤔😏🤑


  Maak melding
 21. Even een correctie: Hij is niet een fervente aanhanger maar een bekend, prominent lid van de VHP mediaraad! Dus WK, probeer ons geen rad voor ogen te draaien! Hij is een van de mediatrollen die al jaren bezig is met negatieve campagnevoering in opdracht en ten behoeve van de VHP.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES