maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid4 nieuwe gevallen na 105 corona testen

4 nieuwe gevallen na 105 corona testen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 105 corona testen uitgevoerd. Hierdoor zijn 4 nieuwe coronabesmettingen aan het licht gekomen. Dat bleek woensdagavond na een update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt dat het gaat om 1 persoon in Paramaribo en 3 in Wanica. Verder blijkt dat het aantal personen in quarantaine is gestegen van 767 dinsdagavond naar 881 woensdagavond. Deze stijging heeft te maken met reizigers die Suriname binnen komen en daarbij verplicht in quarantaine moeten.

Het totaal aantal actieve corona gevallen in Suriname bedraagt op dit moment 22:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES