16-jarige worstverkoper krijgt ruzie met concurrent en steekt hem in rug

9
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De politie in Suriname heeft een 16-jarige worstverkoper aangehouden die ervan verdacht wordt een concurrent afgelopen weekend te hebben gestoken in zijn rug. De jonge worstverkoper A.A. werd aangehouden door de politie van het bureau Santodorp, nadat hij door een familielid werd binnengeleid.

De aangever verklaarde aan de politie dat zijn neefje op woensdag 28 oktober ruzie kreeg met een concurrent worstverkoper. Tijdens een woordenwisseling tussen de twee worstverkopers, heeft A.A. zijn concurrent met een scherp voorwerp in de rug gestoken.

Per eigen gelegenheid is het slachtoffer overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het scherp voorwerp moest operatief worden verwijderd meldt de politie.

Tijdens het verhoor heeft de verdachte toegegeven het strafbare feit te hebben gepleegd. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.


9 REACTIES

 1. Ik lees nergens dat de steekpartij tijdens het worst verkopen is gebeurd je concurrent kan je overal tegen komen dus jullie suggereren maar iets zonder te weten waar die steekpartij is gebeurd of waren jullie erbij


  Maak melding

 2. Concurrentie, is banaal.
  In plaats daarvan is samenwerking beter.
  Elkaar stimuleren, als collega’s om te handelen, kan voor een goede sfeer zorgen, zowel voor de verkoopers, als de klanten.


  Maak melding

 3. Theo
  dat je dit nergens leest zegt meer over jouw dan over de personen die hebben gereageerd
  De kop van het artikel zegt: worstverkopers
  De inhoud van artikel spreekt over
  – concurrenten
  – tijdens een woordenwisseling tussen de worstverkopers
  Hoe duidelijk wil je het hebben. Of wilde je perse iets schrijven.
  Overigens je schrijft:
  “Ik lees nergens dat de steekpartij tijdens het worst verkopen is gebeurd”
  Twee opmerkingen over dit zinnetje
  1. Natuurlijk niet TIJDENS het verkopen, immers toen waren ze in een woordenwisseling verwikkelt en de een was aan het steken
  2. Geen forum lid heeft ook daadwerkelijk geschreven dat de dader zijn daad pleegde tijdens het worst verkopen. Dat lees jij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.