woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie15-jarige aangehouden na stelen kinderfiets

15-jarige aangehouden na stelen kinderfiets

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen weekend een 15-jarige jongen aangehouden, die verdacht wordt van het stelen van een kinderfiets. Op camerabeelden herkende de aangever de jeugdige R.F. als te zijn de dader, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

R.F. is op zondag 15 november aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. Een benadeelde deed een dag eerder aangifte van diefstal van een kinderfiets. De volgende dag kwam hij de verdachte R.F. tegen en bracht hem over naar het politiebureau.

De 15-jarige heeft tijdens zijn verhoor bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Hij gaf echter aan dat hij de fiets aan een andere persoon heeft afgestaan. De politie werkt aan de aanhouding van deze heler.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is R.F. ingesloten. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Politie gaat achter kippenvoer iets wat met een gewone publieke afranseling met een balata compleet met video op utubea geregeld kan worden. Maar boefdraad die verantwoordelijk is voor biljoenen US dollars kunnen ze niet vinden.


  Maak melding
 2. Tegen een fietsendief wordt proces-verbaal opgemaakt en daarna heengezonden.

  In Nederland belandt zo een fietsendief echt niet achter de tralies hoor.

  Zo hoort het ook: Fietsendiefstal is geen HALSMISDRIJF


  Maak melding
 3. de politie hier is echt snel om kruimels te vinden en op te sluiten , , maar de grote vissen durven ze niet te benaderen of te zoeken , want ze weten , een hele grote vis , zal ze in de rug schieten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES