Politie krijgt trainingen over technische aspecten E-rijbewijs

0
Introductie van E-rijbewijzen binnenkort, E-ID nodig voor aanvraag
Het huidig rijbewijs in Suriname (r)

Het Korps Politie Suriname heeft in de afgelopen week interne trainingen laten verzorgen aan politieambtenaren over de nieuwe rijbewijzen. Het ging hierbij om de technische aspecten van de nog te verstrekken E-rijbewijzen, meldt de Surinaamse politie.

Tijdens deze informatie sessies zijn er tools aangereikt aan politieambtenaren over echtheidskenmerken waarop zij moeten letten, wanneer zij bezig zijn met controle werkzaamheden in het verkeer en een bestuurder dit rijbewijs toont.

Het ligt in de bedoeling dat het E-rijbewijs zo gauw mogelijk wordt verstrekt aan de gemeenschap. Lees ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.