maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Adhin gaf opdracht verduisterde apparaten te vernietigen'

‘Adhin gaf opdracht verduisterde apparaten te vernietigen’

-

Does Travel - naar Suriname

Ex-vicepresident en NDP parlementariër Ashwin Adhin zou opdracht hebben gegeven om apparaten die verduisterd waren op het kabinet van de vicepresident, te vernietigen. Het zou gaan om vrijwel nieuwe en nog bruikbare desktop computer en camera’s die zogenaamd waren afgeschreven en meegenomen werden door het hoofd van de ICT-afdeling van het kabinet. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd vandaag.

Toen de nieuwe regering na haar aantreden liet weten een onderzoek in te stellen naar goederen die niet op de kabinetten van de president en vicepresident waren aangetroffen, voelde het hoofd van de ICT-afdeling nattigheid en stond de goederen af aan de inmiddels ex-vicepresident Adhin aldus dWT.

Toen aan het licht zou komen dat de spullen waren verduisterd, kwam de instructie van Adhin om ze onklaar te maken of te vernielen. Dat zou blijken uit spraakberichten die rechercheurs bij verdachten hebben kunnen achterhalen. Drie eerder aangehouden verdachten zouden ook verklaard hebben dat Adhin de opdracht tot vernieling zou hebben gegeven.

Eén van de latere verdachten kon het kennelijk niet over zijn hart krijgen om een dure camera te laten vernietigen en gaf zonder medeweten van de anderen zijn eigen oude fotocamera mee schrijft de krant vandaag. Lees hier het uitgebreid artikel hierover bij de dWT.

In verband met de aanhouding van Adhin houdt de Nationale Democratische Partij (NDP) vandaag een spoed kadermeeting in OCER:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

40 REACTIES
 1. We houden allemaal van Suriname. En we kunnen makkelijk onafhankelijk zijn en we hebben allemaal het beste met het land. Zou er geen doodstraf moeten komen op corruptie. Zoals in China, Maleisie, Singapore, Dubai enz…. Of willen we allemaal alleen ontwikkeling met onze mond?


  Maak melding
 2. Beste landgenoten,
  Besef heel goed dat het gaat om goede, bruikbare en vrijwel nieuwe spullen die zijn vernietigd.
  Er was dus weer tot op de laatste seconde bewust voor miljoenen schade aangericht terwijl het land in crisis is !
  Dit is de mentaliteit van het NDP-volk !

  Aan elke NDP sympatisant met een rein geweten en met fatsoen (indien zij er zijn), reinig jezelf en neem afstand van deze criminele organisatie die jouw land heeft vernietigd en jouw landgenoten heeft verarmd.

  No aksi sa yu kondre kan du fu yu,
  ma aksi yu srefi sa yu kan du fu yu kondre !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 3. Volgens bepaalde oproepen van NDP-leden wordt Ashwin Aloedin gezien als de leider.

  Waar zijn Bullshit Bouta, Abrahams en die andere oplichters ?

  En hoe zit het met de Russische helikopters ?


  Maak melding
 4. Duidelijk dat ook in Suriname P2P hinderlijk werkt voor gebruikers. Wat doet het opperhoofd van de rovers? Onderneemt hij zelf actie of laat hij zijn pionnen opbergen? Of beraamd hij een nieuwe revo? Ik volg alle overlijdensberichten. Wanneer volgt Moeder Overste? Zal ze nog kader zijn? Het partijcentrum is tegenwoordig ook nog een druk uitvaartcentrum.


  Maak melding
 5. Dit gedrag moet zeker met wortel en tak uitgeroeid worden. En nu Hoefdraad, Cari steela, naschoolse ndp opvang. Etc. etc. etc. (het lijkt op een Soprano serie).


  Maak melding
 6. @Para Express

  “Kwestie Russische helikopter doorgestuurd naar pg.
  Op 2 juni 2020 heeft Defensie een schrijven gehad van het Russisch bedrijf dat de overeenkomst door het bedrijf eenzijdig is opgezegd en dat er een betalingsachterstand is van USD 480.000. Er is ook een boeteclausule van 0.1% voor elke dag dat Suriname achter is met betaling. Dit heel dossier is inmiddels doorgestuurd naar de minister van Financiën, de Clad en de procureur-generaal voor verder onderzoek.”
  Bron:Dagblad Suriname


  Maak melding
 7. De justitiële raderen draaien nu op volle toeren.

  De realiteit laat duidelijk zien dat die paarse maffia-bende corrupt en crimineel tot op het bot is.

  De agenda van de nationale zwerfpaal Kanhai loopt vol met zaken van misdadige praktijken van NDP-criminelen.

  v. Trikt, achter de tralies…..
  Kromosoeto, achter slot en grendel….
  Adhin, in de bak….
  Hoefdraad, op de vlucht geslagen….
  Bouterse , binnenkort Santo Boma.

  Dit zijn zomaar enkele FEITEN en er volgt nog meer als de deksel helemaal van de paarse beerput is gelicht.

  🥊🥊🥊🖕🖕🖕👍👍👍🥳🥳🥳👋👋👋


  Maak melding
 8. Jammer dat deze intelligente en zeer beschaafde man door de NDP is gebruikt om strafbare handelingen te plegen. Hij heeft zich behoorlijk vergaloppeert door goederen van de staat naar huis mee te nemen en deze vervolgens te vernietigen. Waarom zoiets doen terwijl je alles hebt en in luxe kan leven? Hij had beter alles terug kunnen geven, omdat Suriname niet in een luxe positie verkeerd, om deze goederen opnieuw te gaan aanschaffen. De NDP toppers zeggen dat ze van Suriname houden, maar door alles wat nu naar buiten komt moet ik concluderen dat ze absoluut nooit van Suriname hebben gehouden.


  Maak melding
 9. ik vraag mij af of de capaciteit van het cellencomplex moet worden aangepakt. Nu zullen vele koppen rollen en opgesloten worden. LIMBO volgt!

  JUSTICE !!!!!


  Maak melding
 10. Als onderstaand stukje klopt, dan krijgen jullie een super, grande, fantastische kerst en happy 2021! Duimen..

  “De NDP-leider zelf kan mogelijk ook opgehaald worden voor de 8 December-rechtszaak want de Krijgsraad heeft al aangegeven dat verwacht wordt dat hij aanwezig moet zijn op 30 november. Het is in ieder geval een pluimpje voor deze regering dat zaken werkelijk aan het Openbaar Ministerie worden overgelaten en met deze stap die juridisch wel moet kloppen is een sterk politiek signaal gegeven: there is a new sheriff in town.”
  Bron:DWT


  Maak melding
 11. Een lo langa bere torie.
  Adhin is een vuile vieze crinmineel, die gokt bovendien gaat gokken met andermans geld
  tegen zijn verlies kan hij niet, hij zei toch we dachten dat we zouden winnen. En als hij verliest vernietigt hij wat hij nog kan vernietigen
  net als zijn baas; als ik suriname niet kan krijgen dan zal niemand haar krijgen
  eerst binnen VIJF JAAR na onafhankelijkheid met geweld de macht overnemen. Dus niet langs democratische weg; verkiezingen
  daarna het land richting afgrond gebracht, gelukkig kwam er verlichting. NU weer, maar vele malen erger. Nu zadelt hij het land op met miljarden schuld, steelt op de dag van overdracht, beschermt zijn voortvluchtige schoonzoon de ex minister van financiën.
  Hoe bruin wil je het hebben.
  NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND MOET SANTOKHI KOMEN HELPEN. LAAT HET VOLK HET VOELEN EN HUN GELD GAAN HALEN WAAR HET IS.LAAT DE PLEURIS UITBREKEN
  RECHTSTAAT ME MARS
  LEVER HOEFDRAAD UIT
  DOE JE DIT NIET DAN BEN JE SCHULDIG
  MAAR GELUKKIG WETEN WE DAT EEN KOE LIE NIET TE VERTROUWEN IS DUS ADHIN ZAL WEL GAAN PRATEN


  Maak melding
 12. Gelukkig is de amnestiewet tot stand gekomen. Pakiratigri ziet graag wie Bouta & compagnons oppakt. Dat kan immers niet zolang de amnestiewet bestaat. De krijgsraad (de burgerafdeling,) is alleen bezig geweest met de schuldvraag. Parallel , heb je de amnestiewet die tot stand gekomen is. De veroordeling is tot stand gekomen en daarin voorziet de amnestiewet. De amnestiewet omhelst en absorbeert de veroordeling. De krijgsraad heeft zijn werk gedaan. De krijgsraad is niet bij machte om het bevel te geven om Bouterse and Co te arresteren. Dat valt buiten de bevoegdheid. De krijgsraad is niet hoger dan de amnestiewet. Dat is weer een andere weg die bewandeld moet worden. Dit is de scheiding der machten. Met Adhin wil men nu een loopje nemen. Puur om het volk te voeden.

  Moet wel zeggen dat naar de mening van pakiratigri, Adhin ,de zaken niet goed heeft aangepakt. Hij had gewoon gehoor moeten geven. Netjes aanmelden en je verhaal doen. En dan was het een kwestie van afwachten in hoeverre de bewijslast deugdelijk was of niet. In de tussentijd kon hij ook zijn gang gaan. Anticiperen dus.


  Maak melding
 13. Tenzij je een drone plus zoom connectie hebt in rottjeknor, kun je het live volgen@ paki. Oohh ja, en natuurlijk de aangetekende mail met daarin het tijdstip, foktup met het tijdsverschil. Programmeer je alarm in je cellulair hoor.

  There’s not only a new Sheriff in town, but also a new Commanding Officer, of is het mrs. Commanding Officer.
  Whoehahaha, gevangen gezet door 2 vrouwtjes 😂😝. Ooh ja en opgehaald door Melvin en Doewet 😬.

  Wat kost dat allemaal 20jaar 8 dec rechtszaken. Wie betaald dit? Ik ga er vanuit dat gezien de zware bezuinig bij het leger, ook de krijgsraad minder geld krijgt.
  Laatste zitting, is goed zo!


  Maak melding
 14. ASHWIEN ALS JE STRAFVERMINDEREING WIL KRIJGEN MOET JIJ JE AANSLUITEN BIJ DE NIEUWE COALITIEPARTIJEN.

  JE HEBT ZOVEEL GESTUDEERD EN BENT ZO DOM BEZIG.
  LAATSTAAN DE DOMMEN IN JE PARTIJ………………


  Maak melding
 15. Een bekende advocaat in Suriname heeft gezegd, als je. met Bouterse omgaat kan 3 dingen met je gebeuren nl: vermist, gevangenis of mysterieuze dood. Je moet de video kijken toen Bouterse had bekend gemaakt Adhin wordt zijn vice president. Hij was geschrokken en is nog niet van de schrik af. of nachtmerrie…


  Maak melding
 16. Deze regering probeert de schijn te wekken dat hij zonder aanzien des persoon, mensen arresteert en opsluit. Het voornemen is het volk te misleiden en zoet te houden terwijl men bezig is met het treffen van impopulaire maatregelen.

  Ja hoe komt het toch dat er WEER impopulaire maatregelen getroffen moeten worden.
  Is het toeval dat het steeds na bouterse moet gebeuren.
  Het antwoord kent een ieder. Neen, het is geen toeval, deze man blijkt in staat te zijn tot
  1. een staatsgreep binnen vijf jaar, na de onafhankelijkheid
  2. het land richting afgrond te brengen. Hulde aan Venetiaan
  3 het land weer richting afgrond te brengen. Maar nu vele en vele malen erger. OOk verstopt hij dit niet. hij geeft het ruiterlijk toe en het deert hem niet

  Deze regering heeft flink zijn mond voorbij gepraat door reeds van tevoren aan te geven individuen ,groeperingen en correlaties met de NDP en wat dies zij, met wortel en tak uit te roeien

  Voorbij gepraat als het iets is dat niet openbaar gemaakt mag worden.
  We weten allemaal dat de ndp een gruwelijke sekte is, slechts gericht op vernietiging van het volk en land alles ten eigen bate.
  En exminister van Financien, de hoogste baas over het geld van Suriname is gevlucht.
  Niets aan de hand. Vele governors ontslagen, niets aan de hand. De meerderheid behouden door een tering jampa streek. De rechter verklaart hun aanwezigheid onrechtmatig, desalniettemin bleven deze teringhonden zitten met goedkeuring van Simons
  Dan nog zijn er hier zwakzinnigen die dit proberen goed te praten
  Dan nog zijn er hier zwakzinnigen die over iets anders willen praten om de aandacht van de hoofdzaak af te leiden.
  Wat een ziek bende bij deze sekte en haar volgelingen.
  Vernietig ze allemaal.


  Maak melding
 17. Ali geef het voorbeeld en donder zelf op
  Adhin heeft iets gestudeerd waar je geen zak aan hebt in de politiek
  Aansluiten? sodemieter op niemand wil deze walgelijke crimineel, behalve in Boma daar willen ze hem. Bijkomend voordeel is dat hij al zo opgerekt is door boeterse en kornuiten dat vaseline overbodig is


  Maak melding
 18. @Pakiratigri
  De keten is al ontrafelt. Mensen hebben zich schijnbaar ingedekt door adhin op te nemen bij zijn instructies. 3 verklaringen tegen 1. Het lijkt op heling en en vernieling van staats eigendomen. Geen misdrijven waar de wet politieke ambtsdragers op toe ziet.

  Een hele prestatie die zo in het boek 600 plus 1 tot prestaties kan van Bouterse Adhin.

  De angst bij de NDP neemt toe. Want ja wat gaat Adhin vertellen. Hoe goed kan hij tegen hard time en harde bewijzen.

  U verhaal over de amnestie wet gaat niet op omdat deze geen onderdeel van het proces uit maakt. Die wet is op basis van de staande wetgeving terzijde gelegd als in menging in een lopend proces.
  Bouterse heeft alleen de gang naar de internationale hoven nog over als de huidige zaak afgelopen is.


  Maak melding
 19. @Franco 18 november 2020 At 12:39
  Ze hebben het volk al meer dan genoeg gekost. Laat ze gewoon staande in één cel slapen. Vroeger sliepen mensen ook met een touw onder de armen en in de ochtend werd het touw los gemaakt zodat iedereen wakker was. Mooi moment om deze criminelen vervolgens zware arbeid in de tuin van BOMA te laten doen.

  @pakiratigri 18 november 2020 At 13:19
  Je blijft paarse onzin herhalen. De amnesiawet is al door de krijgsraad als “niet van toepassing” verklaard en dus zal straks het oordeel van de rechters het wettig oordeel zijn. Daarnaast hoeven de rechters het vonnis niet uit te voeren maar kunnne zij volstaan met de aanvulling “bij voorraad uitvoerbaar”. Met dat simpele zinnetje is Bouterse direct op te sluiten door de toevallig die dag aanwezige agenten. En iedereen die dat verhinderd kan ook een gevangenisstraf verwachten.
  Ik vermoed dat we na 30 november niets meer van jou en andere paarse likkers vernemen.


  Maak melding
 20. Uit redelijke betrouwbare bron heb ik vernomen dat er een deal is tussen Justitie en Adhin
  Ze pakken hem op voor iets pietluttigs zodat hij op bureau kan komen zonder verdacht te zijn en zijn verhaal te doen. Heel slim


  Maak melding
 21. JoJo 18 november 2020 At 17:37
  ===========================================

  JoJo,

  Daar zegt u zowat.

  De amnestiewet “is op basis van de staande wetgeving terzijde gelegd als in menging in een lopend proces.”

  En,
  “Bouterse heeft alleen de gang naar de internationale hoven nog over als de huidige zaak afgelopen is.”
  Alleen zal hij dit proces helaas moeten ondergaan in de bajes achter de tralies van Santo Boma.


  Maak melding
 22. paki-RAT-igri , , jij komt niet te zien wie bouta en zijn roversbende oppakt , , want jij bent eerst aan de beurt , de kleine visjes vangen ze zo , , en die amnestiewet wordt zo dadelijk van tafel geveegd ,, en wel op maandag 30 november , of je baasje samen met die kabouter kanhei wel of niet verschijnt , opgepakt (mits als ze vluchten met die russische helikopter ) en dan is interpol aan zet en hun zal het lukken om hun te vinden , , ja ratje hoor
  ja en wat die klojo ex pv adhin betreft , die moeten ze op het schavot zetten en iedereen kan langs komen en hem bekogelen met aardappelen en uien , en vooral tegen zijn kop , , en jij , en robg , en robles , en schipper staan naast die ex pv en krijgen zo die missers voor hun kop , , en na een dag zegt die ex pv , met een echte aardappel-ui kop , , mama ik wil rijst


  Maak melding
 23. “NDP-parlementariër Stephen Tsang merkte op dat de huidige regering alleen bezig is om de NDP te criminaliseren. Hij werd vorige week opgeroepen inzake een politioneel onderzoek dat wordt verricht betreffende de fraudeaffaire bij de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) waarbij de consultant Derek Ramsamooj in verzekering is gesteld. Volgens Tsang probeert men met alle macht deze case te linken aan de voorzitter van de NDP.”

  Als dat zo is dat de huidige regering bezig is de NDP te criminaliseren, waarom heeft het OM Tsang dan vrij gelaten?


  Maak melding
 24. Goedzo lekker laten wegrotten in de gevangenis, en ze huis en alles confisgeren om de schade te betalen.
  En nu de grootste Paarse Rat nog opsluiten, de man die overal verantwoordelijk voor is. Meneer BOUTA himzelf. Hoe kan het dat deze big boss Rat nog niet verdelgd is geworden. De meest en grootste verantwoordelijke die Suriname in deze ellende heeft gestort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES