dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Ravage op begraafplaats na hevige rukwinden

VIDEO: Ravage op begraafplaats na hevige rukwinden

-

Does Travel - naar Suriname

Door de afgelopen hevige regenbuien en rukwinden in Suriname, zijn een aantal bomen op de begraafplaats te Dessa (Sidodadiweg/Lelydorp) omgevallen. Een van de bomen is meer dan 80 jaar oud. Deze hebben enkele graven beschadigd alsook de Aula van de begraafplaats.

Zondag en maandagochtend vroeg is de buurt, na een oproep op Facebook, bij elkaar gekomen om opruimingswerkzaamheden uit te voeren. Buurtbewoners brachten hun eigen gereedschap mee, maar voor het zwaardere werk werd hulp aan de dc gevraagd.

Het commissariaat Wanica heeft hierna assistentie verleend. Ook is het Surinaamse ministerie van Openbare Werken afdeling Openbaar Groen (boom team) met de nodige machines op de locatie geweest. Het commissariaat Para heeft middels een hoogwerker ook hun ondersteuning in deze verleend.

Enkele beelden gemaakt op locatie:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES