Verdachten van 52 en 56 jaar dealen drugs vanuit woonadres

5
cocaïne
Foto ter illustratie

Rechercheurs van de Surinaamse Narcotica Brigade hebben onlangs de 56-jarige W.H. en de 52-jarige I.J. aangehouden, tijdens een inval aan de Hirasinghstraat. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Op de verdachte W.H. zijn wikkels met cocaïne aangetroffen en geld, dat vermoedelijk van de drugsopbrengst afkomstig is. De drugs en geld zijn in beslag genomen. De verdachte I.J. verschafte de gelegenheid aan W.H. om drugs aldaar te verkopen zegt de politie.

Beide verdachten hebben toegegeven dat zij samen de drugs ter verkoop aanbieden. Zij zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


5 REACTIES

  1. Ach ja carrière kun je ook maken als je met een voet al in het graf staat. Goed voorbeeld voor onze kinderen ! Schaam jullie je diep stelletje nietsnutters.


    Maak melding

  2. Er dealen wel meer mensen in Suriname. Dit zijn klaarblijkelijk de kleine visjes, houden jullie je bezig met die opzichtige drugsdealers want eerlijk….. die pik je er zo uit. Kastelen van huizen dure auto maar geen BAAN!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.