vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTeam Adhin: 'Er wordt getracht schade aan te richten aan goede naam...

Team Adhin: ‘Er wordt getracht schade aan te richten aan goede naam en eer Adhin’

-

Does Travel - naar Suriname

Op de officiële Facebook pagina van NDP parlementariër en ex-vp van Suriname Ashwin Adhin, is vandaag voor het eerst een reactie op zijn arrestatie naar buiten gebracht. Volgens ‘Team Adhin’ wordt er getracht schade te richten aan de goede naam en eer van Ashwin Adhin.

“Wij zullen vandaag een aantal posts op deze page plaatsen om u te informeren over hetgeen gaande is. Er worden teveel misleidende berichten geplaatst, waarmee getracht wordt schade te richten aan de goede naam en eer van Ashwin Adhin” luidt een bericht dat zojuist geplaatst is.

Adhin werd gisteren gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij vernielingen op zijn voormalige kantoor. In verband met de kwestie moest Adhin zich vrijdag melden bij de rechtbank. Toen hij daar niet kwam opdagen, haalde de politie hem op. Na verhoor werd hij formeel aangehouden in belang van het onderzoek.

Team Adhin schrijft verder: “Zoals onze Adhin zegt: Er is geen religie hoger dan de Waarheid en de Waarheid overwint alles! Die waarheid zullen we dan delen hier met u, zodat u zelf kunt beoordelen over de case. Alvast dank voor alle ondersteuning.

De ex-vp van Suriname was eerder al negatief in het nieuws. De Surinaamse krant De West publiceerde in juli namelijk een artikel waarin zij aangaf dat Ashwin Adhin twee peperdure Toyota Land Cruisers niet zou hebben ingeleverd. Adhin zou ze volgens de krant hebben laten overschrijven naar een bedrijf, waarvan de directeur gelinkt zou zijn aan hem:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. Als religie bijgehaald wordt dan weet al dat dit de laatste strohalm is. Ik vermoed dat de bewijzenlast keihard is. Uit wanhoop zoekt men nu contact met de buitenwereld.


  Maak melding
 2. Deze gore en grote crimineel die het land Suriname heeft voortgebracht is ook onderworpen aan wet en recht. Laat hij maar zijn onschuld bewijzen bij de vervolgingsambtenaren. In ieder geval heeft hij genoeg gestolen van het land en de mensen van Suriname om dure advocaten te betalen. Maar die zullen hem niet helpen om uit de gevangenis te blijven.


  Maak melding
 3. De waarheid van het “kopen” van 2 auto’s die een waarde vertegenwoordigen van het tienvoudige waarvoor de ex vice president werkelijk heeft betaald is waarheid.
  Maar wat volgens de ex vice president is het ook “waarheid” dat hij niet heeft gestolen noch verduisterd van het volk omdat de wet het toelaat dat hij de auto’s mocht kopen. Volgens de wet mag je het salaris bepalen voor je werkzaamheden.
  .Maar nergens staat in de wet dat je zaken mag kopen voor 10% van de waarde omdat dit gebruikelijk is en dus niet als stelen kan worden aangemerkt.
  Ja ex vice president dat is ook waarheid te noemen niet dan alleen maar de waarheid.


  Maak melding
 4. Team adhin 😂🤣, wie o wie heeft ingelogd op de officiële FB, of is hij het zelf.
  Mocht zijn “cel” mee de bak in, of heeft kanhaai zijn “cel” afgeleverd te Richelieu.
  Wat een karikatuur, is hij schizo, welk team?

  “De achterban van Ashwin Adhin binnen de NDP heeft ondanks oproepen geen gehoor gegeven om zich massaal aan te melden in het partijcentrum Ocer aan de Eerste Rijweg. Gistermiddag rond 17.00 uur waren er geen aanhangers van Adhin te bespeuren in Ocer. Enkele NDP’ers, waaronder Boy Guardiola, Reina Revales en Jennifer Vreedzaam stonden buiten de hal.”
  Bron:😝🤣😅


  Maak melding
 5. Next!

  “Rachied Doekhie: ‘SML in diep dronkenschap tijdens borrelavond weggegeven”

  Op 13 oktober 2017 is het terrein van het SML-complex, groot 15,3303 ha, waarop de droger, pellerij, opslag en andere objecten staan, door het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer overgedragen op naam van Westland Sama Group NV.
  “De Minister v LVV zegt dat er ook mogelijkheden worden bekeken om mogelijke juridische stappen te ondernemen tegen leden van de vorige regering die verantwoordelijk zijn voor het uitgeven van gronden te Wageningen die aan de Staat toebehoren. “
  Bron:Dagblad Suriname

  Wie was de vorige misser, sorry mini-ster.


  Maak melding
 6. Hij had zich boven de wet geacht.Wat een hoogmoedswaanzin!!! En dan zo arrogant zijn om niet op te komen dagen als de politie hem sommeert om zich te melden.Hij dacht zeker stoer te zijn.Hij had in zijn stoutste dromen niet durven dromen dat hij opgehaald zou worden.Misschien kan hij nu een klein beetje ervaren wat het is om door lui in uniform opgehaald te worden zo als de slachtoffers van de 8 decembermoorden.Maar hij heeft de garantie dat hij niet vermoord zal worden want dit zijn nu Goddank andere tijden!!!


  Maak melding
 7. Waarheid? Die is dat aloemang zijn ziel heeft
  verkocht aan de duivel, nl opa D. Hij betaalt nu voor het verraad aan die 2 vermoordde ooms van hem: Baal Oemrawsingh en S Oemrawsingh. Dat is karma. Doorpakken OM en laat hem zingen over die “goedkope ” dienstautos, die ontvreemdde staatsgelden. Godfather opa D van de paarse cosa nostra gaat je niet helpen. Hij heeft je alleen misbruikt voor zijn eigen hachje. Je schijt nu een buffel.


  Maak melding
 8. Bboefie is de slimste vn deze roversbende .
  Hij hft zichzelve opgelost in d lucht n kijkt vn boven op n ieder neer en volgt de verwikkelingen op de voet.

  Straks worden nog een paar leden vn deze paarse roversbende onzichtbaar.


  Maak melding
 9. Goede naam? Welke
  Eer? Welke
  Het nare van velen is dat ze vaak meer schade toebrengen dan dat ze de schade beperken.
  Dat kan je hier ook zoooooooooooo vaak waarnemen dat je voortdurend moet lezen: met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig

  De zaak adhin
  U wordt opgeroepen om te verschijnen. Niets mis mee. Kan iedereen overkomen in diverse zaken. Wat doe je dan? Dan verschijn je en hoor je het een en ander aan en zeg je, als je dat wiot het een en ander. Vervolgens ga je huiswaarts. Dit alles al dan niet vergezeld van een raadsman.
  Maar deze man ziet dat anderen zich boven de wet plaatsen of gewoon vluchten dat hij dacht; ik plaats me ook boven de wet en verschijn Niet. Laan ze me maar komen halen.
  En dit geschiedde.
  Dom, erg dom


  Maak melding
 10. hoe dom of arrogant moet je zijn om in de Surinaamse gemeenschap ervan uit te gaan dat alle mistanden onder de tafel geschoven kan worden. DDB zit zelf in de problemen, dus hulp van die kant kan je vergeten, Wees dapperen onderga dit alles als een eerlijk mens.


  Maak melding
 11. Adhin bedenk dat niemand voor jouw de bak in zal willen gaan. Integendeel, als ze zichzelf vrij kunnen krijgen of vermindering van straf dan zullen ze je gewoon laten vallen en jou de schuld in de schoenen schuiven. Je weet dit net zo goed als ik.
  De eerste die een deal kan sluiten is waardevoller dan de tweede en de derde enz.


  Maak melding
 12. Hals Overkop Werd Er Een Oproep Gedaan Richting NDP Achterban Om Zich Met Spoed Aan Te Melden Bij OCER; Organisatie Van Criminelen En Rovers. De Initiatief Neemster Had Duizenden Mensen Verwacht.

  Er Waren 8 Mensen Daar 4 Straat Honden En 2 Katten,


  Maak melding
 13. De naam Adhin, heeft hij van zijn ouders gekregen.
  Eer had hij kunnen verdienen, maar hij koos zijn eer te grabbel te gooien.
  De taal van zijn gezicht met name de trekken op zijn gezicht vertelt niet de waarheid.
  Zijn hart zegt iets en zijn hebzucht, streken en angst vertelt iets anders.
  Zijn naam en eer is gebroken en kan niet meer herstelt worden.


  Maak melding
 14. BREAKING NEWS !!

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft SRD 2 miljoen en 1 miljoen euro teruggevorderd en teruggestort ten behoeve van de Staat. Op 11 en 19 augustus heeft het OM in vervolg op het strafrechtelijk onderzoek tegen de verdachte Robert van Trikt en anderen bij de rechter-commissaris een gerechtelijk vooronderzoek gevorderd contra de verdachten Gillmore Hoefdraad, gewezen minister van Financiën en ex-directeur van de Surinaamse Postspaarbank, Ginmardo Kromosoeto.

  EINDELIJK wordt er geld teruggehaald.


  Maak melding
 15. Welke goede naam? Hij raakte zijn goede naam kwijt op het moment dat hij instemde minister te worden in het kabinet van Bouterse, en al helemaal toen hij vice-president werd direct onder die massa moordenaar van zijn eigen (aangetrouwde) familie.


  Maak melding
 16. Aloe baba mag genieten in zijn kooi of denkt hij dat bouta hem gaat laten bevrijden? Geniet van je waarschuwingen om niet in zee tegaan met bouta. Je mag tijdelijk rijk zijn geworden maar helaas ga je nooit van kunnen genieten.


  Maak melding
 17. De arme strakker en team adhin wist niet waarmee hij/zij bezig was/waren.

  Arme team adhin komt nu tot de conclusie dat hun goede eer en naam is geschonden. In eens hebben al deze criminele gasten van met de dictator samen werken nu in de democratische rechtsstaat een goede naam en eer. In de dictatuur maakt dat niet uit wat ze uitspookten, dure auto’s hun eigendom maken, enz.

  Er is geen religie hoger dan de waarheid. De echte waarheid is maar net hoe de vlag voor de familie waait en zal zijn. De rechter bepaalt en dat is de enige waarheid op grond van feiten in een democratische rechtsstaat, de grondwet en Internationale Verdragen.

  Succes/goede eer en naam heeft vele vaders en de mislukkeling/team adhin is steeds een wees.

  Met de dictator samen eten, drinken, dansen, lachen, zich verrijken, dure auto’s voor een appel en ei kopen, domeingronden krijgen, top inkomsten hebben, het volk onderdrukken, uitbuiten en in armoede laten leven dan is het prima, maar als in een democratische rechtsstaat de PG team adhin aan hun edele delen pakt en flink knijpt voor niet frisse zaken, dan komen ze aan hun goede naam en eer. Dan gaat dat team huilen. Team adhin laat me niet lachen.

  Wanted zit, ligt, drinkt, strompelt wat met zijn dram/sopie, zucht/Djimme, is stil en kijkt met zijn door bloedlopende ogen en heeft zijn gedachten over dit alles, arme stumpers/sufferd/s. Din boi dies liktie no k.


  Maak melding
 18. Hij is gewoon een onverbeterlijke en schaamteloze draaideurcrimineel die nu samen met een aantal partijgenoten achter de tralies zit.

  v. Trikt / Kromosoeto en straks de inmiddels veroordeelde massamoordenaar BOUTERSE.


  Maak melding
 19. Opmerkelijk dat Kabouter geen reactie heeft gegeven.
  Schijt hij ook nu zijn pampers vol???
  De uitspraken van hem waren “Sheriff je bent een kuiken”
  Hij was alleen vergeten dat die zelfde kuiken ook een grote haan kan worden.


  Maak melding
 20. Oke dan famirie, now it’s time to play broko bana voetbal team Adhin.
  Hij heeft lekker gegeten aan de tafel van druga baas en waande zich onaantastbaar.
  Dus, ja.


  Maak melding
 21. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Team Adhin: ‘Er wordt getracht schade aan te richten aan goede naam en eer Adhin’
  En waaruit blijkt dat er schade aan de naam Ashwin Adhin en enkele familieleden en vrienden van hem worden aangedaan?

  Daarom was ik bijzonder blij met de uitgebreide reactie gisteren (16-11-2020) van JK.
  Als de forumleden het goed hebben gelezen, dan kan deze Ashwin Adhin niet onderuit komen bij het vervolg onderzoek.

  En nu wil ik graag een reactie horen van een andere aanhanger van de PAARSE NDP bende.
  En dan heb ik het over Dew Baboeram, pseudoniem Sandew Hira.

  Maar wij blijven nu deze aanhouding van Ashwin Adhin op de voet volgen.


  Maak melding
 22. Fer.E , er zal wel geen reactie komen van die paarse ratten , ze schijten allemaal in hun broek , en proberen om onzichtbaar te zijn , bang dat de een de andere verlinkt als er weer een ndp-er wordt opgepakt
  misschien limbo ( ivanoff limburg ) hij vertelde dat op die bijeen komst daar bij ocer , maar 8 mensen (paarse ) 3 honden (paarse) en 2 Katten (paarse ) aanwezig waren , , omdat hij dat weet is hij daar geweest toch , , we wachten op zijn reactie


  Maak melding
 23. A mang dies toch, heeft klappen gegeten van Ramon, waarvoor? Money Money Money!!! Eerst werd hij genaaid en nu gaat hij geboeld worden, die broertje van Mansaran. Robgay en Rob-les gaan toekijken.


  Maak melding
 24. Adhin koeta tori ma ke tjodo, horing a dagoe was voor nou is hij een boef leugenaar crimineel, pg alle ndp van bouta achter slot en grendel, inclusief bouta en zijn koullo profiteurs vrouw en familie, pak ze allemaal, als ndpers opgeruimd is er pas dan een feest in suriname, dat wij mogen verlost zijn van bouta abdoel misiekaba heks simons, mansaram koetya nummer 1


  Maak melding
 25. “Team Adhin: ‘Er wordt getracht schade aan te richten aan goede naam en eer Adhin’”
  ==============================================

  Dat heeft zelf al gedaan toen hij besloot met Bouterse en zijn NDP in zee te gaan…en die vloek raak je niet zomaar meer kwijt.


  Maak melding
 26. welke naam en welke eer, kowlo rover!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hoop dat je mag rotten in santa Boma samen met de pleesident didibri bouta.

  In ocer, was er idd 8 mensen, 5 zwerfhonden(ook van de NDP) 3 katten en 10 rioolratten. En succes hahahahahaahahahahahahah

  Zijne excelentie dhr. Santhokie roei die NDP uit, hef het op, bestempel ze als een roversbende of criminele partij


  Maak melding
 27. Als Adhin schuldig wordt bevonden door de rechtbank, in dit geval, dat hij leiding heeft gegeven bij het vernielen van staatsmiddelen, hoeveel is de strafmaat voor dit delict. Hoeveel straf mag/ kan Adhin verwachten.
  Dit type vergrijp, vernielen van overheidseigendom, stelt eigenlijk niks voor, dus volgens mij is er nog meer gaande. Voor de verkiezing werd hij ook al verhoort, maar er is verder niks meer vernomen.
  En waarom zo’n machtsvertoon bij de aanhouding?

  OM, stel nou eens eindelijk een persvoorlichter aan, desnoods tijdelijk, anders wordt alles brujabruja.

  Is dit weer een schermutseling om niks!!!!!!! Zitten van Trikt en anderen echt in de gevangenis of hebben zij gewoon huisarrest??????


  Maak melding
 28. Pull down mentaliteit ten top, schaamteloos wordt iemandt vooroordeeld nog voor dat de rechter er aan te pas komt, en zyn ze nog trots op ook, zo genaamde Democraten gedragen zich nu als demonen .niet tevergeten dat in vorige regeringen ons landt ook zo geplunderd is door deze zelfde coalitie leden, hoog tydt dat zy ook gaan terug storten
  ik zet myn handt voor geen enkel politici in het vuur, dus niet zo huigelachtig doen want zy die nu de macht hebben zyn eerder ook al corrupt geweest


  Maak melding
 29. Is Opgevallen Dat Er Op 2 Mensen Na Alleen Maar NDP Gezinde Mensen Aan Deze Forum Deel Nemen. Bouterse Zal Zich Vereerd Voelen

  @@Wat
  Ik Beschik Over Heelveel Info. Zelden Kloppen Ze Niet.

  Ik Schrijf Waar Het Opstaat, Uit De Duim Gezogen Verhalen Is Niet Mijn Ding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES