dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouva neemt het op voor partijgenoot Boetoe inzake overgemaakte US$ 100.000

Bouva neemt het op voor partijgenoot Boetoe inzake overgemaakte US$ 100.000

-

Does Travel - naar Suriname

NDP parlementariër Melvin Bouva heeft het gisteren in De Nationale Assemblee (DNA) van Suriname opgenomen voor zijn partijgenoot Derryl Boetoe, de onlangs op non-actief gestelde directeur van Cevihas. Bij Cevihas zou vóór de overdracht van de RvC nog snel US$ 100.000 overgemaakt zijn aan een hoge regeringsfunctionaris van de vorige regering. Het is niet duidelijk waarvoor.

Volgens vp Ronnie Brunswijk zou Derryl Boetoe het geld hebben overgemaakt toen hij geen directeur meer was, maar nog wel tekeningsbevoegdheid had. “Het kan niet zo zijn dat een directeur die bedankt is, nog snel geld overmaakt voor iemand, al zou het om een rechtmatige betaling gaan. Deze kwestie moest gelaten worden voor zijn opvolger, want hij was geen directeur meer” aldus Brunswijk.

Bouva verdedigde Boetoe door op te merken dat het geld is overgemaakt voor diensten die geleverd zijn op basis van een contract. Hij vindt dat de gewezen directeur en een regeringsfunctionaris onterecht gecriminaliseerd worden. Hun naam moet worden gezuiverd, vindt Bouva.

De Surinaamse president Santokhi noemde Cevihas gisteren in DNA als een van de voorbeelden van parastatale bedrijven, die structureel zijn leeggehaald door de vorige regering.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Bouva
  Je zou nu wel geen praatjes moeten hebben want zoals je zelf in de DNA hebt aangegeven “wacht maar als het jullie overkomt” Ja Bouva want nog steeds vraag ik mij af hoe het mogelijk is dat je midden in het uitgaanscentrum zo een uitgaansgelegenheid hebt kunnen neerzetten met zulks een salaris van een DNA lid.
  Kijk maar naar al je partijgenoten soso foefoeroe mang kijk wat ze allemaal aan onroerend goed en gronden bezitten kijk maar naar de auto’s die ze besturen. Dit allemaal terwijl ze bij de aanvang van hun politieke loopbaan niets maar nagenoeg niets als bezitting hadden.
  Bouva jij bent daar het stinkende voorbeeld van.
  So shut the F… up
  Evenals jullie schijnheiligheid om te roepen dat SLM niet failliet mag gaan terwijl jij Tsang en Misiekaba ik persoonlijk heb zien zitten in de businessclass van de KLM


  Maak melding
 2. Bij een faillissement zal een curator deze betaalde gelden terughalen zodat iedere crediteur een rechtmatig deel krijgt dus geen bevoordeling.
  Dit is dus ook een soort van nepotisme door anderen voor te trekken omdat….


  Maak melding
 3. Het is verschrikkelijk wat er elke dag naar buiten komt. De NDP heeft het volk compleet bedonderd! Ik denk dat zelfs de harde kern van de NDP zich diep schaamt over alles wat nu naar buiten komt.


  Maak melding
 4. Boefa, je moet je paarse smoelwerk houden.want jouw beurt komt nog vanwege malversaties bij de Naschoolse opvang . Het moet blijvend worden gezegd, dat die paarse criminele boevenbende Su stelselmatig hebben kapotgemaakt en bestolen. Lock them up OM.


  Maak melding
 5. Opper Surinamer

  Ik Ben Stellig Van Overtuigt Dat De NDP Een Criminelen Organisatie Is Die Verboden Moet Worden.

  Zelf De Club Huis OCER: Organisatie Voor Rovers En Criminelen Moet Opgedoekt Worden.
  Zo Een Criminelen Bende Als De NDP Past Niet Meer In De Surinaamse Samenleving.

  Zie Maar Op Wat Voor Criminelen Manier Ze Elkaar Lopen Te Verdedigen, Ik Denk Niet Dat Zo Een Gedrag Goed Voorbeeld Is Voor De Jeugd Van Suriname


  Maak melding
 6. Het ziet er naar uit dat het nationaal jeugd parlement een kweekvijver is v crimi’s in wording. Een mooie besparing; opdoeken jeugd parlement. Wat wordt ze eigenlijk geleerd. Wie maakt een analyse v 10 jr njp, kosten en nut.

  Bouva ik zou rustig met mijn gekrulde staart in een hoekje gaan liggen.


  Maak melding
 7. Deze schaamteloze paarse maffiaschurk Bouva, deinst er niet voor terug om alle criminele activiteiten van de Boutamaffia recht te lullen. Als je net zo schaamteloos de gelden van de naschoolse in je eigen zak stopt, dan ben je nog smeriger dan een rioolrat.


  Maak melding
 8. Een Verstandig Mens Heeft Weinig nodig

  Beste Mensen

  Het Is Overduidelijk Dat Bouterse NDP Aan De Vooravond Staat Om Te Imploderen.
  Heelveel NDPers Die Er Voor Gezorgd Hebben Dat Het Surinaams Volk Nu In Armoede Moet Leven Zijn De NDP Aan Het Verlaten. BOUTA KLARIE Er Valt Nix Meer Te Halen.

  Bouterse Is Nu Aan Het Huilen. Hij Dacht Dat Hij Vrienden Had Maar Te Vergeef. Die Gasten Hadden In 2010 De VHP Verlaten En Zich In De NDP Van Bouterse Genesteld Met Maar 1 Doel…Zoveel Als Moegelijk Stelen.

  Nu Het Afgelopen Is Met Bouterse Laten Ze Hem Als Een Baksteen Vallen En Maken Ze Weer De Overstap Naar De VHP.. Ook Met Maar 1 Doel. Roven En Stelen Van Het Arme Volk

  Dat Is Suriname Van Nu 2020


  Maak melding
 9. De criminele ex regering heeft hele land vernietig, beroofd. Ik vraag mij af wat was hun doel en waarom en toch zijn er mensen die de rovers NDP mensen nog verdedigen zoals Ramsaram( hoer van NDP). Suriname is leeg geroofd door de zieke geesten van NDP


  Maak melding
 10. Naschoolse opvang, de grootste njang patu, zal niet onderzocht worden,daar de huidige vp met familie en de dna voorzitter ook hun vuile vieze vingers hebben gebrand aan deze pot.


  Maak melding
 11. Wat een crimineel. Bouva daat gaat de veelbelovende jeugdparlementarier. Gestolen op bevel. Gaan parmisser en de andere n d pers nog voor hem opnemen, of zijn ze net zo erg?


  Maak melding
 12. @ Rob Grimm,

  Kom er maar in met het sprookje van: Bouva & Boetoe en de verdwenen Ton!

  Of ben je bezig met een TV bewerking hiervan voor de Zwarte omroep?

  Ave Sranan.


  Maak melding
 13. Boef A kan lullen wat hij wil hij weet net als ieder ander dat er alleen maar dieven in zijn partij zitten.
  Maar ook hij komt aan de beurt. Een van deze dieven gaat voor strafvermindering de boel verlinken.
  Hoe kunnen deze teringhonden zich nog vertonen op straat.
  Hoe kunnen er hier nog teringhonden zijn die deze honden verdedigen. Dit kan alleen als ze er zelf baat bij hebben. Waarom zou je je vingers anders branden aan zaken waar je te weinig van af weet. Feit is nu WEER dat er geld is gestolen van het volk


  Maak melding
 14. Bowva zal zich binnenkort moeten verantwoorden over de geconstateerde onregelmatigheden bij de naschoolse opvang en de verdwenen dollars bij het Carifesta. Maak je borst nat de politie staat straks aan jou poort. Schaamteloos probeer je een partij genoot te redden, maar let op het is al te laat. Hij is al bedankt en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.
  Gestolen goed gedijt niet.


  Maak melding
 15. GrietjeBie

  RobG volgt nog steeds braaf en gedwee mijn advies dat “als je geschoren wordt moet je stil blijven zitten” niets meer en niets minder.
  Want RobG weet als geen ander dat iets recht praten altijd tegen je zal worden gebruikt en zal tegen je werken.
  Dus zal je van RobG niets vernemen noch last van hebben


  Maak melding
 16. Ik wil jullie feestje niet bederven, moraalridders. Jullie treden steeds weer in herhaling.

  Als je rijk wil worden is een van de mogelijkheden de politiek in te gaan, je komt meestal als een vermogende eruit. Als je nou vandaag in de oppositie zit of in de regering of omgekeerd, maakt voor jouw niet zoveel uit. Je bent een belangrijke pion voor de “snelle jongens”, de nieuwe rijken onder ons.

  Vroeger was parlementslid zijn een ere baan, je kon veel sociaal werk verrichten enz. Toen was er nog geen sprake van ( vergeef mij dat ik het zo zeg) zwartgeld en drugsgeld. In een land als Sranan met een zwakke Overheid die ook nog corruptie in de hand werkt is het voor deze lieden een paradijs. Overigens geldt dit niet alleen voor Sranan maar voor alle landen, zelfs de grote USA.
  Lees goed wat ik schrijft, ik beweer niet dat je corruptie, moord en stelen niet moet aanpakken, dat moet met man en macht gebeuren, uitroeien wat je kunt uitroeien, maar de oorlog zal nooit gewonnen worden, de tentakels van het kwaad heb je bijna overal, zelfs onder “goeien”.
  Vandaag richt men de pijlen van wraak en vergelding op de grote schurk Boufa, eens prominent lid van de NPS. Morgen op …………….wie zal het zeggen.

  Laat de PG zijn werk doen.
  Laat deze regering zich richten op het mandaat dat zij gekregen heeft om te mogen regeren. Richt je op armoede bestrijding, Onderwijs, werkloosheid enz. Jip en Janneke.

  En WAT, je hoeft je niet, wat Trump deed bij Obama, je steeds af te vragen als ik een Surinamer ben, ik ben djadja k..lo Srananmang.


  Maak melding
 17. Bij Cevihas zou vóór de overdracht van de RvC nog snel US$ 100.000 overgemaakt zijn aan een hoge regeringsfunctionaris van de vorige regering. Het is niet duidelijk waarvoor.

  Wie o wie is die hoge regeringsfunctionaris ??? Waarschijnlijk meneer de HELICOPTER!!!
  Kan hij nog een HELI kopen om de stand van zaken van boven te bekijken.

  Het is niet duidelijk waarvoor…………….dus gewoon het geld terug vorderen met RENTE.


  Maak melding
 18. @pony, boefa is nooit lid van de nps geweest. Hij was van JPS en kon uit verschillende partijen kiezen. Koos uiteindelijk voor paars. Waarom? Alle attributen om corrupt te zijn, kon hij daar ontplooien. Opa D zei toch altijd: zand erover en tralala.
  Maar je hebt gelijk. Politiek en corruptie gaan overal hand in hand; in het ene land openlijker dan het andere. En inderdaad laat de Trias politica hun respectievelijke taken uitvoeren.


  Maak melding
 19. Dat de crimineel Bouva het opneemt voor zijn soortgenoot, partner in crime is zijn goed recht. Maar laat het OM, met haar vervolgingsambtenaren onder een deskundige officier van Justitie deze casus goed onderzoeken. We gaan zien. Als deze mijnheer Boetoe van onbevlekt blazoen is. Zo niet vervolgen en als ultieme straf Santo Boma. Smerige honden. Mensen van Suriname die in armoede leven moeten het gelag betalen. Stelletje smeerlappen van de NDP. Wanneer komt Abrahams aan de beurt???


  Maak melding
 20. IVANOF LIMBURG 17 november 2020 At 14:12
  Nu Het Afgelopen Is Met Bouterse Laten Ze Hem Als Een Baksteen Vallen En Maken Ze Weer De Overstap Naar De VHP.. Ook Met Maar 1 Doel. Roven En Stelen Van Het Arme Volk
  ==========================================

  IVANOF LIMBURG

  Als het op waarheid berust dat al Bouterse zijn voormalige vrienden terug treden naar de VHP, begin ik Santokhi beter te begrijpen dat hij liever zijn eigen familie en vrienden op bepaalde posities plaatst. Immers deze mensen zijn dan niet te vertrouwen. De man is sterk bezig Suriname uit een bankroet te halen en het gaat hem linksom of rechtsom nog lukken ook.
  Er is nu al meer voor elkaar gekregen dan 10 jaar Desiré Delano Bouterse.


  Maak melding
 21. Het zijn zulke mensen als boetoe, die denken dat de politie en het volk achterlijk zijn, zo beweerd hij bij een interview dat het de normaalste zaak van de wereld is om een monteur eind van de maand 100.000 us dollars uit te betalen voor zijn diensten. Wat voor monteur diensten leveren zoveel geld op in su?

  In zijn beleving gaat hij er mee weg komen, terwijl de bewijzen van al de diensten die monteur heeft geleverd ontbreken. Santo boma wordt zijn nieuwe thuishaven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES