woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandNederland en Suriname benoemen ambassadeurs

Nederland en Suriname benoemen ambassadeurs

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlands Rijksministerraad heeft op voorstel van minister Blok van Buitenlandse Zaken ingestemd met de benoeming van Henk van der Zwan tot ambassadeur in de Republiek Suriname met als standplaats Paramaribo.

Van der Zwan is sinds 1 september dit jaar tijdelijk zaakgelastigde in Paramaribo. De benoeming als ambassadeur is pas definitief als Suriname er goedkeuring aan heeft verleend. Tevens is Henk van der Zwan benoemd tot ambassadeur in de Coöperatieve Republiek Guyana.
 
De ambassadeursbenoeming is een belangrijke stap in de hernieuwde relatie tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname en draagt bij aan een positieve en vruchtbare samenwerking. In dit kader bezoekt Minister Blok van Buitenlandse Zaken op 24 en 25 november  Suriname waar hij de viering van 45 jaar onafhankelijkheid zal bijwonen.

Vandaag werd ook bekend dat Suriname heeft ingestemd met het benoemen van Rajendre Khargi als nieuwe Surinaamse ambassadeur in Nederland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Niet suriname heeft ingestemd met de benoeming,van die regelneef van santhoki,khagi, maar santhoki heeft hem benoemd en niet suriname. Zoals santhoki het verwoorde,khagi liep al lang mee, dus meelopers worden dan beloond.

  Feest maar lekker santhoki , 2023/2024 wordt je toch naar huis gestuurd door d4 toekomstige pres van su, de dikkop van abop.
  Dat nederland hier in trapt, heeft de beoogde ambassadeur van su dan ogen en oren, van eat er gebeurd in su.


  Maak melding
 2. President Santohki, heeft namens het volk ( Surinamers )de ambassadeur gekozen.
  Helaas, voelt Roepia zich geen Surinamer, de wereld is groot.
  Zoek een plek naar uw wens.
  Het komt zeker goed met u.


  Maak melding
 3. Deze regering, heeft namens het volk ( Surinamers ) ingestemd met de nieuwe ambassadeur.
  Jammer, dat Roepia, zich geen surinamer voelt.
  De wereld is groot, zoek een plek naar uw wens.


  Maak melding
 4. Dochter president in dienst getreden op kabinet

  Shanylla Santokhi (29) is officieel per 1 november in dienst getreden als hoofd Bureau Kwaliteit Management op het kabinet van de president. Media-coördinator Alven Roosveld om een reactie gevraagd, bevestigt tegenover Starnieuws dat de dochter van de president werkzaam is op het kabinet.

  Roosveld merkt op dat in het kader van transparantie nadere berichtgeving hierover zal volgen. Santokhi bezit de Nederlandse nationaliteit. Zij heeft onder andere een Master Business in ICT behaald in Leiden, Nederland.

  In deze functie moet Santokhi de verschillende geledingen van het kabinet van de president de kwaliteit, zoals kwalitatief goede werkdocumenten voor de uiteenlopende administratieve en ondersteunende aangelegenheden garanderen.

  De echtgenote van de president, Mellisa Seenachery-Santokhi, is nog steeds fungerend algemeen directeur op het kabinet. Shanylla Santhoki is verantwoording verschuldigd aan de algemeen directeur.


  Maak melding
 5. Ok dus nu worden mensen benoemd met een graad; mensen met koppie koppie
  Dank je wel robles,
  Wat een verademing vroeger kregen we een bedrijfsleider van de groenteafdeling van Albert Hein


  Maak melding
 6. ja Leek die roepia en ook die robles zijn paarse ratten , en die hebben geen” koppie koppie”, , en zo zie je dat hun reacties zijn van wel heel laaggeschoolden , , of ze uberhoud naar school zijn geweest , , dat laatste zal wel zijn , , die roepia is dom , maar robles is de domste van die twee


  Maak melding
 7. Wat een bord voor je kop moet je hebben, om je Familie voor rang te geven bij baantjes overheid.
  Waarom wil je niet dat het volk van je houd om je eerlijkheid, om iedereen een kans te geven
  die dat ook kan, waarom doe je dit nou.


  Maak melding
 8. Ma as hebbe sei hollanse nasionalietijd, dang sei kang makkelik spioneere foor hollant. Dang sei sitte in poosiesie waar al die gehijme dookumente passeere. Is seer tweivelaktik saak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES