maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameMansaram: 'Poging Adhin uit te schakelen uit vrees voor z'n oprukkende populariteit'

Mansaram: ‘Poging Adhin uit te schakelen uit vrees voor z’n oprukkende populariteit’

-

Does Travel - naar Suriname

Ook NDP’er Sharmila Mansaram van fake news pagina Faya Pepre News, heeft zojuist van zich laten horen over de aanhouding van parlementariër tevens ex-vicepresident Ashwin Adhin. Volgens haar lijkt het er op dat men Adhin probeert uit te schakelen ‘omdat men bang is voor zijn oprukkende populariteit‘.

Ze is totaal niet te spreken over de manier waarop hij vandaag is ingesloten door de politie. Volgens haar kan Adhin nu niet opgesloten worden voor een mogelijk delict welk gerelateerd is aan zijn gewezen ambt. “Daarvoor heb je een in staat van beschuldigingstelling nodig van DNA“, schrijft zij op haar Facebook pagina.

Zij beweerd dat Adhin geen computers heeft vernield. “En als hij dat zou hebben laten doen, wat mij onmogelijk lijkt, dan nog zou dat in verband staan met zijn ambt als vicepresident. En alles wat uit hoofde daarvan gedaan of misdaan zou kunnen zijn moet via de pg eerst naar DNA en daarna kan er verder gehandeld worden”.

Mansaram vindt dat de zaak niet volgens wet en recht is geschied. Volgens haar lijkt het er eerder op dat men Adhin probeert uit te schakelen omdat men bang is voor zijn oprukkende populariteit. Daarnaast ook om “het eigen falen te verdoezelen en familie te blijven benoemen in topposities”.

Naar zeggen van de NDP’er kan niemand met de beste wil van de wereld geloven dat Adhin een paar computers zou hebben vernield. “IK OOK NIET! Adhin je bent een broertje voor mij en ik ben ervan overtuigd dat je groter uit deze vuurproef zult komen. Een rein geweten vreest geen aanklacht. NDP HERGROEPEER JE!” schreef ze.

Over welke ‘populariteit’ Mansaram het heeft wordt niet duidelijk uit haar betoog. Bij de laatst gehouden verkiezingen moest Adhin juist het onderspit delven in Wanica:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

40 REACTIES
 1. Ik weet niet waar deze mevrouw het over heeft, maar feit is dat de NDP is uitgeteld en nooit meer aan de bak zal komen gelet op alle frauduleuze zaken gepleegd door mensen die glas hard stonden te liegen en het volk op een dwaalspoor hebben gezet. Ik denk dat het in deze niet alleen gaat om apparatuur welke verduisterd is en vernietigd. Er is meer stront aan de knikker en er volgen nog meer pappenheimers die wanbeleid in hun vaandel droegen. Waar ROOK is is VUUR……………..mind your steps…


  Maak melding
 2. Deze vrouw is nu uit haar slaapmodus. Al 30 jaar.
  En weet niet wat gepasseerd is.
  Ik wens deze vrouw, heel veel wijsheid.
  Een diploma halen, wil zeggen wat u gedaan hebt en niet wat u kan!


  Maak melding
 3. ja ja , die vieze , smerige , stinkende , paarse wijf S.M. van Faya Pepre, , jij verteld dat de nieuwe regering is begonnen om je vaste klanten op te sluiten , en dat is prima , , en je weet toch wat je maatje viera gezegd heeft , redt je zelf en ze zal ook zeggen , doe het , doe het , doe het


  Maak melding
 4. Heeeyy Sharmila lang niks gehoord. Na de verkiezingspakslaag, bedoel verkiezingsuitslag,
  Sharmila en Adhin zijn erg populair om de aardappelen en uien affaire. Kort voor de verkiezing heeft Adhin aardappelen en uien gekocht en Sharmila deelde alles uit om stemmen te vergaren. Maar helaas, niet gelukt. En als je niet oppast, Hmmm, volgen er meer aanhoudingen dus ff pas op de plaats, en de NDP’rs willen adhin gaan ondersteunen, waar? In de cel?


  Maak melding
 5. Koetya mansaram, populariteit van de misleider adhin, go likker van bouta, surinaamse bevolking hebben het gehad met jullie, dan wat zwets deze heks over populariteit van adhin, we willen geen ndp, 10 jaar ndp soso rotzooi gebracht in suriname, ndp populariteit no mik mie laffoe, kruip terug in je koullo schulp, en blijft altijd daar, verraders zijn jullie ndp, een paar bouta ballen likker na wil niemand geen ndp, nationale dieven partij, verdwijnt heks, zie hoe de mensen over jouw schrijven, ie ne sjeng noh, gwe


  Maak melding
 6. Mansaram zodra boefdraad gepakt is, dan volgen de 1 na de andere naar santo boma, mag je je maatjes gaan bezoeken, en kook roti voor de boeven, dan heb je het gehad en toch iets nuttigs te doen, deng hindoestaanse gemeenschap willen jouw niet meer, een verkeerde keuze gemaakt om naar ndp te gaan, je bent geschoold, maar je bent ook zo dom als een domme gans, jouw tijd is voorbij,


  Maak melding
 7. In ruil voor strafvermindering verraden door “low hanging fruit”.

  “Ex-vicepresident Ashwin Adhin is in verzekering gesteld ter zake verduistering, vernieling c.q. onbruikbaarmaking van goederen van het kabinet van de vicepresident en valsheid in geschrifte. Hij is de vierde tevens de hoofdverdachte in deze zaak.
  Afgelopen week zijn drie verdachten, te weten Vijindra R., Amien D. en Antonio K., aangehouden en in verzekering gesteld in deze zaak. Volgens het kabinet van de vicepresident is de schade zeker een half miljoen SRD groot.”
  Bron:Sun.sr


  Maak melding
 8. Sharmila, niemand, ook ik niet, zou kunnen geloven dat iemand met de naam Adhin, zich zou willen aansluiten bij de NDP, terwijl de baas van de NDP op 8 December 1982 twee schoonzonen van Jhan Adhin ‘op de vlucht’ heeft doodgeschoten. Als Aswhin zich heeft kunnen aansluiten bij de NDP, is het ook niet ondenkbaar dat hij een paar ‘stomme’ waardeloze computer heeft kunnen (laten) vernielen


  Maak melding
 9. @Roy, je haalt de woorden uit mijn mond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zeer tranga tekst broeder.

  Ook deze paarse hoer/rat, heeft nog stuiptrekkingen. Welnu luister goed, hergroeperen niet nodig, paarse ratten, het spel is uit, NOOIT MEER NDP, EN NDP KOMT OOK NOOIT MEER AAN DE MACHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wegwezen jullie terug naar jullie hol, NDP heeft heel SU vernietigd en dan kom je ouwehoeren, lelijk mokkel.


  Maak melding
 10. Volgens haar lijkt het er op dat men Adhin probeert uit te schakelen ‘omdat men bang is voor zijn oprukkende populariteit‘.

  Deze vrouw is kort van memorie…..Adhin werd uitgejouwd door de Hindostaanse gemeenschap……dus over populariteit gesproken!!!!
  Bovendien kreeg hij maar 5000 stemmen in Wanica terwijl Chan er 30000 binnen haalde ….dus waar is zijn populariteit dan gebleven. Ga weer lekker likken wijf.


  Maak melding
 11. Hé Mansaram, hoeveel zakken Alloe heb je toen van Alloedin gekregen? Ik zie dat je doet alsof je het niet beter weet. Op z’n Nederlands wordt dan de vraag gesteld of je ook P..p? Hahaha


  Maak melding
 12. Beste Leden

  Als Je Een Beetje Mensen Kennins Heb En Die Mansaram Effe 10 sec In De Ogen Aan Kijk Ontdekt Je Een Heel Dramatisch Verhaal.

  Aub Niet Zo Schelden Op Die Sma. Ergens In Haar Jeugd Heeft Ze Een Hersens Beschadiging Op Gelopen. Dat Is De Reden Waarom Ze Aan De Pillen Zit.

  Zo Te Zien Heeft Ze Haar Medicamenten Niet In Genomen Vandaar Dat Ze Van Die Ongenuanceerde Uit Spraken Doet. Ze Heeft Vaak Van Zulke Momenten

  Incidenteel Heeft Ze Ook Haar Heldere Momenten Is Ze Een Totaal Ander Mens.


  Maak melding
 13. hé zuurpruim limbo , , ja jij als vaste klant van haar , weet dat ze rare uitspraken doet , , maar je zegt ook dat ze heldere momenten heeft en dat verheugt jou hé limbo , , en zo kom je aan je trekken , ja limbo je hebt mensen die van een zure pruim houden , dus


  Maak melding
 14. Onze regering bestaat uit hoeren en boeven …
  Deze bitch met lekkere pijpsmoel is niet anders zielig dat de ndp met zn vele criminelen nog steeds opduiken.

  Deze nietszeggende vrouw hoopt waarschijnlijk op een opleving vd ndp ..maar dat zal niet gebeuren, onze populaire moordenaar is daar te zwak voor te oud en straks de pijp uit.

  Vrouw ga je huiswerk doen want jezelf opnaaien voor een betere functie of meer geld gaat niet door aangezien jullie al het geld vd bevolking gestolen hebben.

  Je bent een zielig rotwijf die leeft van bloedgeld.


  Maak melding
 15. Ze bedoelt met “populariteit” in de oplichting en criminele circuit.
  Hoezo “in staat van beschuldiging” via de PG en DNA??
  Is hij nog steeds een VP??
  Ik kat in het nauw maakt rare sprongen.


  Maak melding
 16. Ramon Abrahams is een veel grotere boef. Die man heeft flink huis gehouden bij Openbare Werken. Gaat om miljoenen srd’s. Zijn positie werd onhoudbaar. Blood brother Bouterse moest afscheid van hem nemen. PG doe uw werk en licht deze boef van zijn bed !!!


  Maak melding
 17. Leeft deze batji Mansaram nog ? lang niks van haar gehoord… Ik denk dat deze nu aan het dementeren is … Hou je rustig hoor batji want in dna komen jullie nooit meer terug en je matti Aloedhin is ook uitgelult hij komt ook nooit meer terug in het dna..


  Maak melding
 18. Mansaram……

  jammer dat jouw vader, die hoogstwaarschijnlijk onbekend is, geen condoom gebruikt heeft.

  Als paranoia, indoctrinatie, hersenloosheid pijn doet, dan zit jij de rest van je kansloze leventje aan de pijnstillers……..Paarse droeftoeter.


  Maak melding
 19. =Sommige mensen geven Santhoki de schuld dat hij opdracht heeft gegeven om Adin op te halen.
  De minsters moeten hun werk doen en als blijkt dat zaken niet kloppen en een klacht is ingediend komt de wet aan te pas.

  Ze mogen allen opsluiten die het land hebben vernietig. Zie ook wat nu naar buiten komt bij de visserij sector.
  Aan Bova zou ik zeggen, maak je borst maar nat.
  Baas Bouterse heeft toen gezegd::::::ik wens jullie slapelozennachten. Deze was echt voor de NDP’ers bedoeld.


  Maak melding
 20. Ik begrijp deze mevrouw wel hoor. Ze is het aan de partij verplicht om het voor hem op te nemen. Maar dan gaan we verder, zijn er meerdere motieven? Natuurlijk zijn die er. Het is er nooit slechts een
  Motieven zoals, ben ik de straks aan de beurt? Wanneer stoppen ze? spelen vast en zeker mee
  Daarenboven vind ik het niet echt getuigen van een statement maken als je Adhin wil verdedigen dat je dit slechts op je pagina van facebook doet.
  Een zwak punt is wel de onderbouwing van haar verdediging zijnde
  “omdat men bang is voor zijn oprukkende populariteit‘.
  Dit is eerder lachwekkend dan dat het enig hout snijdt

  Ik ben het wel gedeeltelijk met haar eens dat het ongelooflijk LIJKT dat adhin tot vernieling is overgegaan.
  Echter,
  In woede doet men soms dingen die men in alle rust nooit zou hebben gedaan
  Hem blind verdedigen is dan ook in mijn ogen gevaarlijk en onverstandig
  Was het niet Adhin zelf die gezegd heeft wij wilden dat de verkiezingen doorgang moesten vinden?, want we dachten dat we zouden winnen. Als je dan verliest en je hebt in de ogen van Bouterse meerdere blunders begaan dan kan je wel eens in woede uitbarsten.
  Wie is vergeten dat hij miljoenen van de gestolen, zo je wilt geleende kasreserves, heeft verloren door te speculeren (dit laatste is door meerdere personen hier in het verleden aangekaart.)


  Maak melding
 21. Goed kijken naar haar foto: kruising tussen een koetai en een dagwe. Populariteit van aloemang?????? Hahaha hahahaha. Ze heeft eigenlijk gelijk; want ze verspreidt alleen maar fake nieuws. Een koti go heeft aloemang gehad in Wanica.
  Doorpakken OM en verder graven totdat alle paarse lijken uit de kast komen en die paarse criminele bende uit ocer en leonsberg is opgesloten en onteigend. Moro e kong.


  Maak melding
 22. Is er een update van de oproep ?

  Hoe druk was het in OCER ?

  De NDP commissie kwam met de volgende concrete en transparante berekening:
  Ashwin Aloedhin kreeg 5000+ stemmen daarvan is 80 % nietig
  100 – 80 = 20
  20 % krijgt geen gratis bruine bonen meer
  Dus het was niet druk in OCER maar wel bij de treinstation die nog gebouwd moet worden.

  Tja go. Set kong.


  Maak melding
 23. Mijne dames/heren,
  Deze dames van Mangre en van Mansaram moeten hun grote ‘schuif’ houden over de arrestatie van Adhin. Su is op zijn minst een rechtsstaat in wording. Het is onbetamelijk, vooral politici (wetgevende macht) de journalistiek, de burgerij e.d. zich over uitlaten wanneer de ‘zaak’ op het bord ligt van Justpol. Het is stuitend om te zien hoe ze hun meul opentrekken, terwijl ze horen te weten dat het onkies is. Ze maken zich belachelijk voor de buitenwereld. De DNA had voorzitter krachtdadiger moeten optreden door die Mangre het woord af te nemen. Zoetjesaan is niet verwonderlijk dat er sprake is van enige moreel verval van het dagelijks leven in Su, wanneer politici zich onverantwoord uit spreken dan wel profileren. Ze horen te beseffen dat zij een maatschappelijke rolmodel vervullen. Vandaar mijn oproep om deze mensen beter te screenen voor dat zij het politieke ambt gaan bekleden.

  Blijf denken/ luisteren


  Maak melding
 24. Sawermi

  Prima geschreven.

  Het was een aanfluiting in de DNA en vooral de manier waar op Brunswijk uitdaagde etc.

  Het is een Poppenkast die opgeruimd moet worden. Echter omdat onwaarheden die tot (tijdelijk) succes leiden door achterbannen aanvaard worden blijven we in Su dit soort theater politiek houden.
  Het is ook best vermakelijk. Jammer dat Justitie er zo lang over doet om met een oordeel te komen.

  Ik verwacht wel dat Adhin een poosje voor arrest gaat moeten aanvaarden aangezien er schijnbaar 3 mensen tegen hem verklaard hebben en het duidelijk geen ambts gerelateerde zaak is en hij indien van goede wil dit soort activiteiten zelf aan de kaak had moeten stellen.

  Ik vind het daar om triest en grappig te gelijk. aardappelen en uien VP met fantasie boek over 600 non prestaties en slimme praatjes in voorarrest, In een jaar tijd van hotelkamer in New York van duizenden dollars/nacht naar Richelieu politiecel.

  In de DNA zag je de angst in de ogen van Bouva op komen.

  Je kunt dit soort spelletjes wel aan Brunswijk overlaten als enforcer van Santohki.
  De regering moest Juspol en defensie in de vingers krijgen voor dat de fraude praktijken aan de orde kunnen komen is mijn mening.

  We horen nu dat in beeld komt Scalians stoppen want … nationaal leger komt langs …


  Maak melding
 25. Het lijkt erop dat de auteurs hier op waterkant, allemaal helderziend zijn en precies weten, wat er zich afspeelt en wat er in de toekomst te verwachten is als het gaat om de Ndp.

  Eerlijk gezegd ben ik tot nu toe nog niet overtuigd dat de Vhp/Abop regering het beter en anders aanpakt dan de vorige Ndp-regering. Tot nu toe is er sprake van Nepotisme op hoog niveau en worden familie en vrienden geregeld. De beloofde transparantie is in veel gevallen nog ver te zoeken. En ook de welvaart waar we allemaal zo naar verlangen, lijkt momenteel nog verder weg. Dus ik moet het nog zien..

  Indien Adhin schuldig is zal hij daar terecht de rekening voor moeten krijgen. En dat geld voor iedereen die zijn hebzucht niet onder controle had of heeft, zodra ze in de positie zijn om te graaien in de financien van land en Volk.


  Maak melding
 26. Af en toe 🙄🙄

  “En ook de welvaart waar we allemaal zo naar verlangen, lijkt momenteel nog verder weg” konsensi.

  Komt eraan, blijf alsjeblief rustig in je hangmat liggen, niet bewegen….
  Mocht het zover zijn, dan wordt U persoonlijk per aangetekende brief ingelicht. Blijven liggen…


  Maak melding
 27. hé limbo- ivanoff limburg , , wat denk je wel wie je bent , , ben je een kwis master of zo , die stelt vragen , en de anderen geven antwoord , , hier op WTK geeft men een reactie op een item , , dus we antwoorden niet op een vraag , en zeker die niet van jou
  ga naar ocer en houdt daar een kwis met die paarse ratten , , en stel de vraag: waar is boefdraad , , je zal zeker antwoord krijgen , maar wat voor antwoord ??? klap klap
  jij hebt het weer over beste leden , , jij bent zeker het enigste lid
  en krijg een slechte nachrust


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES