woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (63) beroofd tijdens bidden op Divali

Man (63) beroofd tijdens bidden op Divali

-

Does Travel - naar Suriname

Een 63-jarige man die zaterdag bezig was met divalirituelen op zijn erf aan de Goede Zorgweg, is beroofd door een gemaskerde rover die gewapend was met een vuistvuurwapen.

Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij op het erf divalirituelen uitvoerde en bad. Op een bepaald moment rende de rover het erf op en viel hem aan. Onder bedreiging van het wapen maakte de verdachte een mobiele telefoon en geld buit.

Na de daad rende de verdachte richting de Van Kallenweg. De politie in Suriname kreeg de melding en dirigeerde ter plaatse voor onderzoek. Zij werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Er zijn veel wapens in ons land. Wanneer de KPS de dieven hun wapens afhandig heeft gemaakt moet de KPS als proef een kogel in hun achterwerk schieten als proef om te kijken of hij het echt doet.


    gemodereerd
  2. weer zo’n laffe paarse rat , als hij opgepakt wordt , niet in zijn kont schieten , , maar zijn balletjes er afschieten , en in het varkenshok gooien , die ruimen hem wel op


    Maak melding
  3. Respectloos en HersenloosšŸ™„šŸ¤” het valt niet te rijmen dat er mensen rondlopen die denken het recht te hebben jou spullen onder bedreiging te mogen afpakken. Losers, lafaards zijn het, er zijn niet genoeg woorden om dit te kunnen uitdrukken.šŸ¤ØšŸ˜’


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES