maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMulo Latour vernoemd naar oud-directeur Caprino Alendy

Mulo Latour vernoemd naar oud-directeur Caprino Alendy

-

Does Travel - naar Suriname

Als dank voor de jarenlange en onbaatzuchtige inzet van Caprino Alendy als schoolhoofd van de Openbare Muloschool te Latour, wordt deze onderwijsinstelling vernoemd naar de Surinaamse icoon.

Volgens vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk is dit een belangrijk besluit van de regering in Suriname. Harde werkers moeten herdacht worden volgens de vp. Hij maakte dit besluit vandaag bekend tijdens de vergadering van De Nationale Assemblee (DNA).

Alendy, voormalig voorzitter van Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), overleed vrijdag 6 november op 68-jarige leeftijd in het ziekenhuis. Hij is geboren op 24 oktober 1952 in Benanoe in Sipaliwini. In 1987 werd hij benoemd tot voorzitter van de BEP. Voorheen was hij bestuurslid van de partij en leraar van Mulo Latour. Later werd hij directeur van de school.

In 2005 is Alendy DNA vice-voorzitter geworden. Op 29 september 2012 werd hij na 25 jaar opgevolgd door Celsius Waterberg. De politicus werd daarna benoemd als ere-voorzitter van de partij.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ja, ja. Men vraagt altijd is er leven na de dood????. Wij zouden het als mens het eeuwig leven hebben. Zo kunnen we voor eeuwig voortleven door onze kinderen. One kinderen zorgen ervoor dat we het eeuwig leven hebben.
    Maar wat gebeurt er als we geen kinderen hebben??? Houdt het leven dan op deze aardkloot op, als we dood zijn. En waarom moeten mensen het leven op deze aarde koesteren. Waarom willen mensen geen afscheid nemen van het leven op deze aarde?? Waarom houden we zo van deze stukje aarde??
    Maar effe kort samengevat. Allendy leeft voort door de naamgeving van de school. En van mij mag hij dat. Mensen die goede dingen doen,die ontmoeten het goede. en mensen die slechte dingen doen?? Zie Adhin. Hoop dat er nog meer volgen. Abrahams, Graanoogst, Bouva. Hufters die het land hebben uitgezogen en verkracht. Hoop dat het strafrecht ook voor deze mensen/smeerlappen/dieven gaat werken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES