woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Verdachten aangehouden en meegenomen in laadbak

VIDEO: Verdachten aangehouden en meegenomen in laadbak

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft deze week drie verdachten in een berovingszaak aangehouden. Het gaat om twee mannen en een vrouw. Ook het voertuig waarmee de verdachten vermoedelijk waren, is in beslag genomen door de Surinaamse politie.

De arrestatie van de twee mannen vond plaats op de kruising van de Mastklimmenstraat en Ramgoelamweg en werd verricht door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). In onderstaand filmpje is te zien hoe de agenten aan komen rijden en heel snel twee verdachten in de laadbak smijten.

De politie heeft de aanhoudingen bevestigd, maar kan niet in details treden aangezien het onderzoek nog gaande is.

Een beveiligingscamera legde de arrestatie op 12 november om 14.35u vast (zie links):

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Wordt het niet tijd om over te stappen op een Volkswagen Transporter of zo. Verdachten is pickup smijten ziet er zo akward uit. Regelrechte Afrikaanse toestanden.


  Maak melding
 2. Ik Geef De Agenten Geen Compliment Voor Hun Daden. Ze Worden Voor Betaald Om Boeven Op Te Sporen En Te Arresteren.

  Dat De Agenten Zo Te Werk Gaan, Dat Is Het Zuid Amerikaans Model. Maak Niet Uit Welk Zuid Amerikaans Land Je Gaat. Columbia. Peru. Bolivia. Mexico. It Word Op De Hard Way aan Gepakt. Ze Hebben Mijn Zeggen. Blessy.


  Maak melding
 3. Lekker de wind in je haren in zo een laadbak.
  Gelukkig wordt hij niet achter de auto aan getrokken.
  Doet me denken aan mijzelf als ik de vuilniszak in de container dump, hoppa


  Maak melding
 4. Koos
  Als je als een beest tekeer gaat moet je ook als een beest worden afgevoerd.
  Je gaat geen fremoesoe met je blote handen aanpakken toch of een snekie met fluwelen handschoenen.
  Trowé deng M… inie a bakkie want bedenk hoe ze zich gedragen tegenover hun slachtoffers.
  Je zou ze ook in de tank van een brongberé zuiger kunnen plaatsen.
  No mercy.
  Dat ze nu nog leven is een regelrechte ramp voor de samenleving in Suriname


  Maak melding
 5. Dat is de prijs die men betaald. Wanneer deze figuren anderen vermoorden of roven houden ze met niets en niemand rekening. Wat mij betreft gewoon doorgaan. Het moet toekomstige criminelen weerhouden om diezelfde fout te maken.


  Maak melding
 6. Koos als zij jou moeder zouden beroven wou ik weten of je ze netjes in huis zouden uitnodigen om je moeder haar geld terug te geven …je bent eenvoudig gezegd een KOE….steek je vinger in je reet en ruik t


  Maak melding
 7. nou gio , een koe heeft geen vingers , maar hoeven , , dus voor Koos wordt het moeilijk.

  maar Koos heeft wel gelijk hoe je moet omgaan met het oppakken van verdachten

  in de heet van de strijd kunnen we ons wel voor stellen dat agenten zo iets doen


  Maak melding
 8. Het Europees Model Van Verdachten Opzoeken En Arresteren Werkt Absoluut Niet In Zuid Amerika. Verdachte OF Geen Verdachten Of Mede Verdachte. Sorry Heb Je Pech.

  In Zuid Amerika Is Het Brib Brab Klaar.. En Als Je Loop Te Mokken Is De Kans Groot Dat Er Een Boots In Je Mond Vast Komt Te Zitten.

  Klink Hard Maar Dat Is Zuid Amerika.

  Die Morokkanen In Nederland Zouden In Suriname Niet Overleven.


  Maak melding
 9. limbo , dus jij zegt dat dat geen enkel model effectief is , , maar wat heeft Europa en Zuid Amerikaanse landen hier in Suriname te maken wat de politie omgaat met het opsporen van verdachten , , en je lult over Marokkanen , ja die viera blijkt contact te hebben met die lui , en ze zei zelf dat ze veel mensen kent , , vandaag of morgen smijten ze deze dame ook achter in die bak , oh oh oh wat zal ze janken , , en jij volgt


  Maak melding
 10. Koos
  Bigi Sma en Gio, formeel hebben deze mensen de status van verdachten. Iemand zo de laadbak in smijten kan risico’s met zich mee brengen. Niet handig.

  Koos
  Ik wil dit omkeren.
  De slachtoffers zijn formeel geen rijke mensen. iemand zo hardhandig aanpakken die zelfs in het ziekenhuis belanden of in een mortuarium kan risico’s met zich mee brengen. Niet handig.

  Deze criminelen zullen Bouterse, één van de rijkste persoon in Suriname, niet overvallen.
  Want formeel is Bouterse echt één der rijken 👿👿👿👿


  Maak melding
 11. Sommige zijn niet eens met Koos, maar hij wel gelijk. Als ze in Europa zulke film zien denken ze dat wij nog in de oertijd leven. Deze gasten hebben zeker niet een paar eieren gestolen uit de plaatselijke supermarkt, anders word je niet zomaar in een laadbak gesmeten als een paar zakken rijst. Maar Suriname moet toch echt oppassen voor zulke films. Straks worden zulke films gebruikt door de mensenrechten organisaties. Jullie weten dat Nederland Suriname zeer nauwlettend in de gaten houdt. Ik hoop dat sommige politie mensen dat ook begrijpen. Wat deze politieagenten achter de deur met zulke zware criminelen doen moeten ze zelf weten, maar zo in het openbaar is vraag om moeilijkheden.


  Maak melding
 12. Het optreden van de Politie is afkeurenswaardig en moet een halt worden toegeroepen door de Korpschef. De meneer die deze handelingen heeft gepleegd dient ter verantwoording te worden opgeroepen en disciplinair vervolgd worden. Als dit optreden wordt goedgekeurd zijn wij terug bij af ( 1980). Mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan een strafbaar feit dienen te worden aangehouden en bij verzet de nodige tactieken toepassen en op gepaste wijze inrekenen. De verdachte kan aangifte doen tegen deze agent temeer als die lichamelijke schade heeft opgelopen. Gemeenschap dit gedrag absoluut niet tolereren…U kunt ook worden aangehouden per vergissing….Alles kan…en dannnnnnnnnn…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES