Vandaag begrafenis van 12-jarige Stefanie in Paramaribo

10
Vandaag begrafenis van 12-jarige Stefanie

Vandaag vindt in Paramaribo de begrafenis plaats van de 12-jarige Stefanie, het Nickeriaanse schoolmeisje dat een verdelgingsmiddel innam, nadat ze volgens haar vader door juffen zou zijn gepest op school.

Haar lichaam is nu opgebaard aan de Noordpoolweg, thuis bij haar oma (foto). Om 15.30u wordt ze begraven op de SMA begraafplaats aan de Lachmonstraat in Paramaribo.

Haar verhaal heeft een schok teweeg gebracht in Suriname. Velen vragen zich af waarom deze leerkrachten op zo een manier zijn omgegaan met het meisje. Er zijn ook mensen die aangeven dat er meer aan de hand zou moeten zijn, waardoor het meisje deze stap nam.

10 REACTIES

 1. Er zijn mensen die aangeven dat er meer aan de hand moet zijn geweest waardoor het meisje
  deze stap nam.Velen hebben geen idee wat de impact van pesten is op een mens.Het veroorzaakt mentale en fysieke klachten.Jaarlijks plegen in Nederland heel wat mensen waaronder kinderen en volwassen mensen suïcide vanwege pestgedrag.En het is de leerkrachten zeer kwalijk te nemen dat ze zich bezondigd hebben aan dit verderfelijk gedrag.Maar ze moeten uitkijken.Misschien hebben ze zelf kinderen.En karma is een bitch!!!


  Maak melding

 2. R.I.P.

  Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

  Dit moet verder onderzocht worden. Familieleden moeten aangifte doen en er op toestaan dat het onderzocht wordt. Andere kinderen kunnen zo ook gevaar lopen.

  Justitia Pietas Fides. Krakti


  Maak melding

 3. Surinaamse maatschappij is 1 grote tyfus bende
  Ik heb tot mijn 15e daar gewoond zonder ouders
  Dus dat veilig gevoel was bij mij allang dood want je familie daar moest je t van hebben
  Allemaal profiteurs
  Vanaf m’n 15e in NL heb ik leren leven en t leven leren waarderen
  Omgaan met mensen en dieren
  Dit gaat nog heel lang duren voordat t goed komt in Su maatschappij
  Allemaal heethoofden


  Maak melding

 4. Jan met jou levensopvatting vooral dat je mens en dier zeer waardeert , vragen wij jou om naar Suriname te komen om die heethoofden hier af te laten koelen , en dat wij samen een goede samenleving kunnen opbouwen , en die profiteurs voor het gerecht kunnen slepen en daarna als die zijn opgesloten een grote samenhorigheid zal zijn in Suriname


  Maak melding

 5. Het onderwijs is toe aan een grondige herziening waarin zeer veel ruimte voor pedagogiek ingebed moet worden. Veel leraren wanen zich God en menen dat zij alles maar dan ook alles kunnen en mogen doen. Bekend is een voorval van twee jaar geleden waarbij een juf de oogwimpers van een scholiere met een scheermes weggeschoren had. De juf die met haar pestgedrag de zelfmoord van Stefanie mede heeft ingeleid, moet goed aan de tand gevoeld worden en ze mag nooit meer voor de klas staan!


  Maak melding

 6. HET IS ELKE KEER WEER DE LEERKRACHTEN VAN NICKERIE!!!
  HEBBEN ZE EEN ONTWIKKELINGS OF GEDRAGS ACHTERSTAND DAAR IN DE POLDERS.

  ALS HET VERHAAL WAAR IS:
  DEZE 2 JUFVROUWEN OF PESTKOPPEN WAT ZE ZIJN VOOR 20 JAAR JAAR IN DE CEL STOPPEN.
  wAT ZE HEBBEN GEDAAN GEESTELIJK IEMAND VERMOORDEN MET DE DOOD TOT GEVOLG.

  EN NATUURLIJK NEMEN DE ANDERE SCHOOLKINDEREN HET OVER NIET BETER WETENDE.

  POLITIE WORDT WAKKER EN SLUIT ZE VOOR 20 JAAR OP.

  AMOKSI HOU NOU OP MET SLAPEN EN GA WERKEN KNUL.

  DRINK EEN FLES PALM DAN KRIJG JE DAADKRACHT OF ROEP JE VOOROUDERS OP OM JE MOED TE GEVEN.


  Maak melding

 7. @ Paul. Ik ben het met je eens en voeg hier aan toe. De conciërge die een leerling aan haar haren over het schoolplein trok.
  De betrokkenen zijn er vanaf gekomen met een vingerwijzing in plaats van zware straf, daarom gaat dit gewoon door. OOK HIER probeerden zwakzinnigen het op te nemen voor de juf
  Criminelen hebben vrij spel, behalve als je ze in een kofferbak mag gooien. De rest doet maar, van hoog (boefdraad) tot laag (conciërge).

  En wat doen de ouders van de andere kinderen? Je kind kan ook slachtoffer zijn zonder dat hij of zij het thuis vertelt……..je kind kan de volgende zijn.
  Wat doet dit met de andere kinderen? Ze weten dat de juffen hun vriendinnetje dood heeft gepest.
  Maar zoals ik bij een ander artikel reeds heb geschreven; het ligt aan de opvoeding.
  waterkant.net/suriname/2020/11/11/advocaat-van-danielle-veira-en-auteur-bereiken-akkoord/

  Ook hier blijken er figuren te zijn die niet eens weten wat opvoeding betekent
  Ik denk dat deze “juffen” zijn opgevoed met de karwats, met een bullepees.
  Met harde hand het kind laten luisteren. Ik zal je leren.
  Reken er dan maar niet op dat je kind je in vertrouwen zal nemen als hem of haar iets dwars zit. Het kind is bang. Bang voor de reactie en doet daarom maar het zwijgen toe.
  PRAAT met je kind. Schenk aandacht aan je kind in plaats van aan je smartphone


  Maak melding

 8. wAT ZE HEBBEN GEDAAN GEESTELIJK IEMAND VERMOORDEN MET DE DOOD TOT GEVOLG.🤣🤣🤣 POLITIE WORDT WAKKER EN SLUIT ZE VOOR 20 JAAR OP.🤣🤣🤣 Ali zo te zien ben je niet zo snuggeralleen maar fatoe


  Maak melding

 9. Een school moet een veilige plek zijn waar kinderen zich vrij moeten kunnen voelen. Helaas zijn er kinderen die zich boven anderen stellen, en die meestal zelf heel veel verborgen leed hebben en hun frustratie op anderen gaan projecteren. Maar als leerkrachten ook mee gaan doen, dan moeten ze geroyeerd worden uit dit beroep, want dan zijn ze een groot gevaar voor onze kinderen die aan hun toevertrouwd worden.😏😠


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.