zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDerde verdachte opgepakt in zaak Sumanta; woning doorzocht

Derde verdachte opgepakt in zaak Sumanta; woning doorzocht

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft vrijdag een derde persoon aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van studente Sumanta Bansi. Het gaat om een getrouwde veertigjarige man uit Hoorn melden Nederlandse media. Eerder waren al een 34-jarige man uit Rijswijk en een 63-jarige man uit Hoorn opgepakt.

Volgens De Telegraaf is in het huis van de derde verdachte uitvoerig onderzoek gedaan. De politie was met veel materiaal en mensen aanwezig en heeft de woning grondig doorzocht schrijft de krant.

Sumanta kwam uit Suriname en woonde bij het gezin B. in huis toen ze verdween in februari 2018. Volgens haar moeder was ze zwanger van Manodj B., die er woonde met zijn vrouw en vader Dwarka B.

De zwangere vrouw verdween in 2018 plotseling. De politie gaat uit van een misdrijf en vermoedt dat Sumanta vermoord is. Dit omdat onder meer haar bankpassen, paspoort en socialemedia-accounts niet meer gebruikt zijn sinds februari van dat jaar.

De politie denkt dat haar lichaam is begraven in het Robbenoordbos, in de kop van Noord-Holland. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Maripa Ko, hoe weet je dat ze uit vrije will seks gehad heeft met die getrouwde man, heb je nog nooit van verkrachting gehoord, waarom ben je zo snel met haar de schuld te geven voor al de ellende dat haar overkomen is?


  Maak melding
 2. Maripa ko heeft niet helemaal ongelijk. Het is not done om met een getrouwde naar bed te gaan. Dan ben je laag
  Als zij het vrijwillig heeft gedaan om wat voor reden dan ook is het smerig en vuil en ’s ochtends wakker worden en rustig de vrouw des huizes een goede morgen toewensen als zij het onvrijwillig heeft gedaan dan had ze naar de politie moeten zijn gegaan en naar de vrouw des huizes
  Niemand weet hoe de vork in de steel is gegaan
  Hopelijk hebben deze mannen geen geld en kunnen ze geen advocaat betale. 30 jaar de cel in alle drie


  Maak melding
 3. Ai boi, van je familie moet je het hebben. De beerput gaat verder open en de stank ondraaglijker.
  Het is niet goed te keuren wat Sumanta deed. Maar is dat strafbaar?? De daders die gaan wel brommen, dat staat vast.


  Maak melding
 4. Het strafrecht moet zijn werk doen. Het strafrecht is in het leven geroepen om de kwetsbaren in de samenleving te beschermen.
  Het is makkelijk praten door velen op dit platform. Ze had het niet met een getrouwde man moeten doen.
  We kennen niet de context hoe dit heeft kunnen gebeuren. Misschien moeten wij even bewust zijn, dat deze dame bij mensen inwoonde waar ze erg afhankelijk van was. Afhankelijkheid en kwetsbaarheid en door de situatie/context waarin ze verkeerde, zijn dingen gebeurd of heeft laten toestaan of ze is in de verleiding gebracht. Het vlees is zwak.
  Maar moord is moord. Moord op 2 mensen. Een vrouw en haar kind. Maximale, levenslang is meer op zijn plaats. Het strafrecht is in het leven geroepen om de KWETSBAREN IN DEZE SAMENLEVING TE BESCHERMEN.


  Maak melding
 5. Het verbaast mij dat sommige hier allerlei nonnens smoesjes verzinnen om dat meisje de schuld te geven. Hij weet ook dat hij getrouwd was en zijn lul in zijn broek had moeten houden. Deze hindoestaanse familie met hun oude achterhaald traditie moeten voor langere tijd de bak in voor dubbele moord. De moeder van het meisje moet een een zaak tegen ze beginnen en helemaal uitkleden.


  Maak melding
 6. Sumantha was niet dom want zij studeerde biochemie. Ze had een studievisum en had na het einde van haar studie naar Suriname terug moeten gaan. Misschien wilde zij niet terug en verzon zij een list. Door het verwekken van een kind met een man met de Nederlandse nationaliteit dacht zij aan een toekomst in Nederland. Zij had in dat geval een aanvraag verblijf bij kind ingediend. Daarom wilde zij geen abortus.

  Kijk het is misschien niet de waarheid maar zit ik er naast ?


  Maak melding
 7. Paul @@@ Had hij maar zijn lul in zijn broek moeten houden dan was er niks aan de hand. Hij is toch getrouw. Het is eerwraak wat deze familie heeft gedaan. Opsluiten voor het leven en de sleutel weggooien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES