maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMotor Surveillance Dienst van politie Suriname schrijft 72 boetes uit

Motor Surveillance Dienst van politie Suriname schrijft 72 boetes uit

-

Does Travel - naar Suriname

Politieambtenaren van de Motor Surveillance Dienst (MSD) hebben in de laatste week van vorige maand maar liefst tweeënzeventig (72) verkeersdeelnemers bekeurd. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De boetes die het meest zijn uitgeschreven zijn: Rijden zonder gebruik te maken van een veiligheidsgordel, rij- of voertuig niet gekeurd of herkeurd, rijden zonder het voertuig te hebben verzekerd, rijden zonder rijbewijs, rijden op zodanige wijze en rijden met donkere ruiten.

Zesentwintig van de verkeersovertreders hebben hun opgelegde boetes buiten proces afgehandeld aldus de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Ff serieus politie Suriname. Onder welke wetsartikel staat “Rijden op zodanige wijze” als ik een boete zou krijgen voor deze bananen feit, had ik een advocaat ingeschakeld.


  Maak melding
 2. @Daga interprise&co ,alleen al voor die grote bek van jou,, had ik al een procesverbaal opgemaakt, mensen al jullie niet niet willen luisteren, is hardhandig optreden een feit.


  Maak melding
 3. Even doordenken? “Rijden op zodanige wijze” , ik interepreer: rijden op een zodanige wijze, dat men een gevaar, vormt voor zichzelf, anderen en de meubilair langs de wegen.
  Een wet bestaat ook sub regels.
  Een proefproces, uitlokken kan geen kwaad. En het is geen bananenfeit.
  Met bananen, kan men heel veel dingen doen.


  Maak melding
 4. Wat is dat voor onzin, Rijden Op Zodanige Wijze? Dat is toch nietszeggend, net zo nietszeggend als Eten op Zodanige Wijze . Seks hebben op Zodanige Wijze. Dat wat?
  Als ik een boete krijg waarop staat dat ik heb gereden op Zodanige Wijze, dan mogen ze me voor het gerecht slepen, maar betalen doe ik het niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES